Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEYE YENİ BASLAYANLAR YADA TECÜBELİLER ORTAM İÇİN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar üniversitede 2.haftam hazırlık okuyorum ama kafa dengi hiç bir arkadaş bulamadim ve buda açıkcası canımı çok sıkıyor yalnız değilim ama daha çok ortama ayak uydurmaya çalısıyorum asosyal zannetmesinler diye.

    Kafa dengi arkadaslarım baska bolumlerde okuldayken mecbur sınıftakilerle uyum içinde olmak gerekiyor lisans degiliz ki derse gir cık falan bilmiyorum arkadaslar sizdede boylemi durumlariniz falan nasil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac. -- 26 Eylül 2017; 23:50:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2 hafta içinde hemen kafa dengi birini bulamazsın.Zaten belli bir zamandan sonra gruplaşmalar olur.Herkes kendi arkadaş grubunu bi şekilde bulur.Sen sadece kendin ol,zamana bırak
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sagolasım insallah dedigin gibi bulurum birilerini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arkadaş olayı tamamiyle şans ve biraz sosyalliğe bağlı.

    benim bu sene 1. senem ve daha gitmeden 1-2 hafta önce 14-15 kişilik bölüm grubu acıldı gidince kızlı erkekli buluştuk şehri tatil köylerini gezdik 2 hafta geçti şuan o kadar irtibatta değiliz eskisi kadar ama bir aloya bakar . Yurttta kaldıgım için efsanevi oda arkadaşlıkları kurdum gece 1-2 kadar kağıt oyunları makara muahbbet dönüyor. Bölümler aynı oldugu için onlardan fikir felan alıyorum. Okuldada sınıfta sürekli insanalra bişeyler sorup muhabbet başlatmaya calısıyorum . Öyle öyle kaynaşıyoruz . Şuan güzel gidiyor .

    Kısaca acele etme insanlarla diyalog kur utanma sosyal ol ama herkese güvenme.
  • şimdide tiyatro klübüne girmeyi düşünüyorum . Gitar kursu işaret dili kursunada yazıldım yurtta. Ayrıca birde ilerleyen dönemlerde dil kurslarına yazılmayı düşünüyorum .
  • Bak dalgana moruk rahat ol o kadarda rahat degil. Kendini ezdirme ama yerinde. Ne kibirli ol ne sünepe. Ama olduğun gibi ol. Oldum olası kibirli ve yalancı serefsizlere ısınamamışımdır. Zaten badin olacak adami ilk gördüğünde anliyorsun ısıniyorsun. Ama zaman çok önemlo arkadaslikta. Bunu bilir bunu söylerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitenin kulüplerine katılmayı deneyebilirsin hiçbir şey yapamiyorsan hem geniş , eklektik bir yelpazeden çevre yaparsın kendine , mesela atıyorum müzik kulübüne mi katıldın , o halde PDR , psikoloji , ekonomi , mühendislik okuyan arkadaşlar edinirsin hem de zahmetsiz



    Benim vereceğim bir başka taktik de mümkün olduğunca herkesle aranı sıcak tutmaktır. Böyle çok can ciğer dostu edinemezsin ama kesinlikle de asosyal görünmezsin , bunu umursadigini görebiliyorum.



    Mesela ben... Üniversitenin ilk yılında hiç arkadaşım yoktu. Tek tük konuştuğum insanlar vardı. Ama herkesle muhabbet kurmaya çalıştım , kimsenin kalbini kırmadım, kimsenin bana olan güvenini sarsmadim... zamanla arkadaş çevrem daha da çeşitlendi. Şu an sınıftaki herkes beni tanıyor (3. Sınıftayim bu sene) hepsi de bu özelliğim sayesinde.



    Ha demiyorum ki herkesle can ciğer kuzu sarması ol , herkesle dost ol. Yanlış anlaşılmasın. Sadece kimseyle aranı kötü tutma diyorum. Böylece kendi arkadas grubundan biri ile aran kazara bozuk olduğunda diğerleri tarafından da düpedüz dislanarak yapayalnız kalmazsın. Kendine ait bir arkadaş grubun olsun ama gruplasmalar yaşama , herkesle aranı iyi tut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Açıkçası üniversitenin en güzel yılları 3. ve 4. yılları bana göre. Arkadaş çevreniasıl o zaman genişletmeye başlarsın. Bu konularda acele etmene gerek yok. Önünde çok güzel zamanlar var.
  • Valla ben de 2. Sinifa gectim ama hala durumum seninki gibi. Kafa dengi insanlar bulamayip sirf zaman oldurmek icin birileriyle vakit geciriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ngndmr173 N kullanıcısına yanıt
    İnsallah oyle olur hocam suanlik yavastan ingilizcemi gelsitiriyorum bos olmamak icin hem gerekli dediginiz gibi insallah ileride olur zaman cok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vespucci kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle hocam sirf zaman oldurmek icin bide asosyal sanmasinlar diye oyle konusuyorum iyi hoslar ama kafadengi degiller 2tane 14 yillik arkadaslarim gelebilir onlar gelirse bu kadar takilmam da hep ayni arkadas cevreside istemiyorum insallah buluruz kafa dengi hayirlisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.