Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDEKİ PROFESÖR SAYISI HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • atatürk üniversitesinde profesör sayısı 94 iken bülent ecevit üniversitesinde profesör sayısı 29. tıp fakültesi için konuşuyorum tabii. bu eğitim hakkında bir bilgi verir mi ? yani profesör sayısı daha fazla olan üniversitenin eğitimi daha iyi diyebilir miyiz ? bir de sanırım atatürk üniversitesi eğitim araştırma hast. bunun da tıp eğitimi için bir artısı olur mu?

• up
  • Benim içinde önemli yanlış hatırlamıyorsam Selçuk da 50-80 arası bişeyde Antep'te 113 Samsun çukuvuova vs daha yüksek ti bişeyi etkiler mi sizce Selçuk bu sene en iyi 9. Üni seçilmiş ama Prof sayısı az ben tıp için soruyorum bilen varsa yardımcı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alüminyum sa A kullanıcısına yanıt
    urap sıralamasını diyorsun dimi hocam ? atatürk üniversitesi de oraya göre 7. mesela. doğudaki illerin sıralamasının düşük olması eğitimin kötü olduğu anlamına gelmiyor
  • Doğu illerindeki bazı üniversiteler iyi olabilir de 6 7 yılınız orada geçecek tabi çoğu kişi orada kalmak istemez.
  • sen erzurumu biliyormusun kardeşim prof yuvası .D .erzurumun üni kalitesi ege marmarayla yarışır fakat şehirden dolayı gelmezler .ben erzuruma yakınım ama ben bile çekiniyorum soğuğundan .D
  • hocam erzuruma gayet gelişmiş bir şehir diyorlar. özellikle olimpiyatlar felan yapılan bir şehir olduğundan gelişmiş olduğunu düşünüyorum ben de hiç gitmedim
  • Lysbastı L kullanıcısına yanıt
    he soğuk derken gerçekten soğuk bizim bura 35 derece geçen erzuruma gittim 10 dereceydi üşüdüm
    istanbulda oturuyorum zonguldakta karabükte okusam daha rahat olur belki ama atatürk üniversitesinin eğitimi çok cezbediyor beni :D gerçi daha kesin değil geleceği ama. siz hangi şehirdesiniz hocam ?
    hocam ben kışı/soğuk havaları çok severim ya orası biraz ağır kaçabilir ama alışırız hele bi kazanıyım da
  • chandler1978 kullanıcısına yanıt
    Sanırım evet o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.