Bildirim
ÜNİVERSİTEDE SÖMESRT TATİLİ 1 AY MI ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
üniden üniye göre değişiyor sen akademik takvime bak sınavların tarihi bellidir şimdiden genelde 20gunden asagı olmaz. ayrıca ilk 1 hafta gitmezsen de bişey kaybetmezsin cogu kişi gelmiyor zaten. ben de bu sene 2 ye geçtim. _____________________________ -
4 OCAK-11 ŞUBAT bizimkinde okuldan okula değişiyor _____________________________ -
21 Ocak – 01 Şubat
Bizde de.
Kısacası değişken bir şey bu durum. Bölümünün sitesine girip akademik takvime bak.
Bu arada geçmiş olsun hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadnezar -- 11 Eylül 2012; 13:36:51 >_____________________________ Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi -
üniden üniye göre değişiyor sen akademik takvime bak sınavların tarihi bellidir şimdiden genelde 20gunden asagı olmaz. ayrıca ilk 1 hafta gitmezsen de bişey kaybetmezsin cogu kişi gelmiyor zaten. ben de bu sene 2 ye geçtim _____________________________ -
http://oidb.akdeniz.edu.tr/akademik-takvim
akademik takvim burada ben anlamadım rica etsem biri bakabilir mi ?_____________________________ -
Arkadaslar #yardım# _____________________________ -
kardeşim üniversiteden üniversiteye değişiyor _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler