Şimdi Ara

üniversitede kayıtlıyken yeni üniversite kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben 2014 ÖSYS ile itü'de bi bölüme yerleştim. Hazırlığı 1 dönemde bitirdim, şu an lisansta 3. dönemim.Sınava hazırlanmak için herhangi bir kayıt silme/dondurma işlemi yapmadım. LYS'ye de girdikten sonra istediğim bölümü kazanırsam kayıt işlemleri için nasıl bi yol izlemem gerektiğini biliyor musunuz? Tercihlerden önce mi kayıt sildirmem gerekir, yoksa bölüme yerleşirsem ancak ondan sonra mı itü'deki kaydımı aldırıp yeni üniversiteye kayıt yaptırabilirim. Bu durumda olanlar, ne yapılması gerektiğini bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
    Aynı zamanda Mayıs 96 doğumluyum. Bu kayıt işlemleri esnasında askerlik tecili gibi işlemler yapmam gerekir mi? Şimdiden teşekkür ederim hepinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylerrdurden -- 26 Mart 2016; 1:05:47 >
  • hewhomakesabeastofhimself H kullanıcısına yanıt
    hayır etmez. ben de şuan bir ünide hazırlık okuyorum ama sınava girdim.böyle binlerce kişi vardır. sen iyisi mi sınavına gir yarın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce yaptım aynı olayı. 1. sınıf okurken sınava girdim başka okul kazandım kayıtlanma tarihlerine yakın iki okulun öğrenci işleri açık oluyor. Önce birinden gidip kaydınız sildiriyorsun 1 günlük iş halloluyor. Transkript vs almayı unutma. Daha sonra yeni kazandığın okulun kayıtlanma tarihlerinde gidip kayıt oluyorsun.
    Hocam çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Peki transkript istemelerinin nedenini biliyo musunuz. İntibak olayları için falan mı, çünkü ben tüm dersleri tekrar almak istiyorum da eğer kazanabilirsem. Çok teşekkür ederim tekrardan

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ(İNG)
  • bigend B kullanıcısına yanıt
    bu sene giriyosunuz tekrar sanırım. hedef neresi hocam

Orijinalden alıntı: hewhomakesabeastofhimself

Hocam çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Peki transkript istemelerinin nedenini biliyo musunuz. İntibak olayları için falan mı, çünkü ben tüm dersleri tekrar almak istiyorum da eğer kazanabilirsem. Çok teşekkür ederim tekrardan

Transkript aldığın dersleri saydırabilmek için sanırsam.
    Aynen intibak içindi hepsini tekrar almak istemiyorsan hiçbirşey yapmıyorsun. Lys açıklanıyor tercih yapıyorsun tercihler açıklanıyor. Aa diyorsun kazanmıştım okuluna gidiyorsun boyle boyle kaydimi aldirip baska okula gidicem diyorsun biraz dolastiriyorlar seni oraya imza buraya imza en son kutuphaneye yolluyolar kitap kaldimi sende diye onlarda onay veriyor. Dosyani cikartiyorlar basvuruda kullandigin fotograflarin bir kismi dahil herseyi geri veriyorlar. Hayırlısı olsun umarım istedigin yer olur :)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.