Şimdi Ara

üniversitede 30 kıza instadan istek attım [ACIKLAMA-GERCEKLER EDIT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
2
Favori
12.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bazıları bekletip saatler sonra istek atıyor.ve
    19 tanesi beni takip etmek istedi.

    çoguda farklı bölümdeler ve birbirlerini tanımıyorlar :D

    hepsinin storylerıne yorum atcam ve bulusmaya davet etcem. piyango kime vurursa onla çıkcam. böylelikle bir tanesi kabul etmez ise moralimi bozmayıp digerini atlıcam :D

    bundan sonra böyle beyler 22 yıllık saplıgımı bu sene bitircem.


    -instagramdaki hareketler sekmesinin kalkması benım gıbıler ıcın buyuk avantaj :D :D boylelıkle arda arda kızları takıp ettıgım gorulmeyecek bence sizde instagram acin

    EDIT: Kendimle ilgili buraya bazi seyler yazmistim ama ifsa olmamak adina hepsini siliyorum.Kimseye birsey ispat etmek zorunda degilim.beni bu forumda bilen biliyor.trollun yapmadigimida biliyorlar.adamin birinin yorumunu begenmis herkes orada. size tavsiye ettigi herseye sahibim.bu konu ve kendim ile ilgili birsey bilmek isteyen pm atabilir.

    Edit2:bana burda giydirenlere tek tek mesaj attim usenmeyip isteyenler bunlari son mesajlarda okuyabilir hepsine verecek cevabim var

    Edit3:niye boyle bisey yaptigini soracak olursaniz 2 gun once kizin biri beni takip etmek istedi.kiz da bay guzel hani.kabul edip geri istek attim.sonr kiz geri takipten cikmis yani beni begenmemis.bende sinirlendim sen misin bana bunu yapan 50 ye yakin kiza istek atip bu konuyu actim beyler.kizlar masum degil ve biz cok safiz .

    Edit: bi ara bi kiz,arkadasimla bana istek atip 2 mizede yurumustu. Beyler kizlar bu konularda daha yuzsuzler inanin.


    Belki bu yurudugum kizlardan biri bana digerlerini unutturabilir hic belli olmaz.ben sadece biri olmazsa uzulmeyip digeri ile ilgilenirim mentalitem bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 16 Ekim 2019; 13:1:17 >







  • Yıllardır bu forumdayım sanırım gördüğüm en ezik başlık sanırım bu. Sadece konuyu açan için değil gelen cevapları da görünce kanaatim bu oldu. Muhabbetin sığlığına bakınca "Kaç yaşındasınız ortaokul talebesi misiniz" diye sorasım geldi ama adam kendisi yazmış 22 yaşındaymış.

    Londra'da yaşıyorum burada o yaştaki gençlere bakıyorum da hepsi sporunda, hobisinde, işinde gücünde. Yazılım geliştiriyorlar, kültür sanat tartışıyorlar ve bu gibi aktivitelerin yapıldığı sosyal ortamlarda karşı cinsle tanışıp çıkıyorlar. İşte iki ülkenin neden bu durumda olduğunu genç nüfusa bakarak rahatlıkla çözebilirsiniz. Bizim donanım ve bilişimle ilgili bir forumda bile gençlerimiz instagram story'lerinden ekmek yemek, dm'den yürümek derdinde.

    Sosyal hayatta kendini ispat etmeden, kişiliğini ortaya koymadan yaşayacağın ilişki de saçma sapan bir şey olur 2 hafta sürmeden biter zaten. Biri demiş ki alfa olman lazım, bu da demiş ki alfa olma yolundayım. Kendini kasmayı, olduğundan farklı, maganda ve maço tavırlarla davranmayı alfalık sanıyorsunuz. Alfa olmaya çalışmadan önce adam olun hatta insan olun gençler. Kendinizi geliştirin, hobiler edinin, müzikle, sinemayla, edebiyatla, kültür sanatla ilgilenin. Bir şeyler üretmeye çalışın. Doğru insan kendisi gelir zaten.

    Ama suç sizde değil toplumun iki yüzlü ahlak anlayışında. Herkes kızlarla takılayım, amiyane tabirle çakayım geçeyim derdinde ama bacım ve evleneceğim kadın bakire olsun derdinde. Sizler böyle olduğunuz için bu toplumun kız nüfusu da anasının gözü oldu. Sanıyor musun ki o kızlar yalnızca seninle konuşuyor, hepsi seni suya götürür, susuz getirir. Öyle başa böyle tarak yani. İleri de evleneceğiniz kızların da story'lerine şu an abazan yağıyır, dm'den onlarca kişi yürüyor. Sonra içlerinden bazılarıyla "bişeyler" yaşayacaklar. Sonra son aşamada sizinle tanıştıklarında "Sen ilksin" ya da "Senden önce bir kişi oldu" diyecekler. Çünkü toplumun iki yüzlü ahlak anlayışı bunu gerektiriyor. O kız yapmaz demeyin en kırsal yerlerde, en mutaassıp çevrelerde ve ailelerde yaşayan kızların bile elinde akıllı telefon var artık. Herkes herkese ve her şeye kolayca ulaşabiliyor.

    Sözün kısası boş işlerle uğraşmayın. İşe yarar işler yapabileceğiniz arkadaş grupları kurun, karşılaştığınız her kıza yürünecek kız olarak bakmayın. Önce insan olarak görün. Doğru düzgün ilişki de, sevgili de kendiliğinden gelecektir. Yüksek lisansını 17 sene önce bitirmiş bir abiniz olarak canınızı sıktıysam kusuruma bakmayın.
    Konu ana sayfaya çıkınca bir bakayım dedim. Sonra da 3-5 aklıma geleni hatırlatayım dedim sizlere gençler.

    Konu csb dir, konu sahibi suratına bakılmayacak 128 kilo, pigmedir, bunlar da her tarafa yazdığı geyikdir, trollüyordur umrumda değil.

    Burada bu geyiği başlatan ve sürdüren destekleyen kafa yapısına yazıyorum. O yüzden konuyu başlatan veya konudakiler alınmasın. Sadece bir hatırlatma.

    Siz bu işleri geyikten ibaret sanıyorsunuz. Üç tane hatırlatmam olacak.

    Birincisi, Öncelikle bu karşıdaki kızlar birer İNSAN. Böyle hayvansal muhabbetinize konu edeceğiniz abaza avuntusu plastik karı değil.

    İkincisi, sizin ablanız veya kızkardeşinizin birilerinin "dibinde patlatma" abaza muhabbetine konu olsa ne yaparsınız. Razıyız diyorsanız tam gaz devam edin, kim tutar sizi o zaman.

    Üçüncüsü, bu kızların da diyelim ki niyeti var. Bir şekilde yürüdünüz yüz de buldunuz da ulan bunlar mantar gibi ormanda mı bitti sanıyorsunuz. Bunun akrabası olur, aşireti var, delisi var akıllısı var, psikopatı var. Diyelim ki afişe oldun. Patlatacam derken senin bi tarafında birileri patlamasın sonra abaza kardeş.

    Benden hatırlatması.
    yalnız her londraya giden zekasını konuşturup gitmiş olmuyor.daha 1.5sene önce bir kardeşim ankara antlaşması ile gitti eniştesi orada yaşıyordu vize için göstermesi gereken maddi desteği eniştesi gösterdi, cocuk 1.5 senedir londrada.liseden mezun oldu üni kazanamadı gitti ingiltereye,çakma bir şirket kurdu kağıt üzerinde.kendisi başka işlerde çalışıyor.

    10 sene sonra o da böyle atıp tutar,bizim millette "kendini geliştirip ingiltereye giden insanın hali de bir başka oluyor" diyip durur.
  • İşte aradığım cesaret, özgüven yarın sınıfa moonwalk yaparak girersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara Kuzgun

    İşte aradığım cesaret, özgüven yarın sınıfa moonwalk yaparak girersin.
    sınıftakılere atmadım kı sadece farklı fakultelerden kızlara attım
  • Oneitis edinmeden, bolluk psikolojisiyle hareket etmen güzel.

    Ama reelde tam olarak alfa değilsen çabuk ÇAKMAYA bak :))
  • Boş işler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain

    Oneitis edinmeden, bolluk psikolojisiyle hareket etmen güzel.

    Ama reelde tam olarak alfa değilsen çabuk ÇAKMAYA bak :))
    alfa da degılım beta da degilim hocam yani hiç peşlerinden koşmuyorum dıyelım bi zamanlar kosup oneitis oluodum bıraktım .d

    edit:Alfalık yolundayım ama ,dd



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 15 Ekim 2019; 22:24:59 >
  • uppp
  • bi 20 kişiye daha ıstek attım gelsn kızlarrrrr




  • bunu ben de yapıyorum. ama geri dönüş oranım az.
    ama instagramı yeni açtım sayılır. az fotoğraf var acaba fake mi sanıyorlar yoksa tipsiz miyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: green_fire

    bunu ben de yapıyorum. ama geri dönüş oranım az.
    ama instagramı yeni açtım sayılır. az fotoğraf var acaba fake mi sanıyorlar yoksa tipsiz miyim
    şuan 15 kız benı takıp etti




  • Hocam ben sap olduğum anlamıyorum, kızlarla çıkıp n'apıyorsunuz mesela, bir kızla çıkmanın nedeni nedir. Çay bahçesine gidip karşılıklı çay mı içiyorsunuz mesela, bunun olayı nerede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Materia01

    Hocam ben sap olduğum anlamıyorum, kızlarla çıkıp n'apıyorsunuz mesela, bir kızla çıkmanın nedeni nedir. Çay bahçesine gidip karşılıklı çay mı içiyorsunuz mesela, bunun olayı nerede.
    16 takıp eden oldu

    hocam amaç bellı




  • son istek atan kız baya ıyı

    iyiki ınstagram bu guncellemeyı yaptı yok abaza damgası yerdım
  • Rayto kullanıcısına yanıt
    aynen hocam. ben de ondan çekiniyordum. kızlara rastgele takip atıyor demesinler diye etmiyordum lol
  • quote:

    Orijinalden alıntı: green_fire

    aynen hocam. ben de ondan çekiniyordum. kızlara rastgele takip atıyor demesinler diye etmiyordum lol
    bıde ozellıkle ortak ark olmamalarına dıkkat et
  • AKIO BU AKSAM MASHALLAH
  • Sonra fişleyecekler seni, herkes nasil bir abaza olduğunu bilecek ama kimse gelip yüzüne söylemeyecek. Sen üniversite de dedikodu falan olmuyor saniyorsun herhalde. Kızlar sictigi boku bile millete anlatiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: try1241

    Sonra fişleyecekler seni, herkes nasil bir abaza olduğunu bilecek ama kimse gelip yüzüne söylemeyecek. Sen üniversite de dedikodu falan olmuyor saniyorsun herhalde. Kızlar sictigi boku bile millete anlatiyor.
    Ben okula gitmiyorum ki zaten :D .:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: try1241

    Sonra fişleyecekler seni, herkes nasil bir abaza olduğunu bilecek ama kimse gelip yüzüne söylemeyecek. Sen üniversite de dedikodu falan olmuyor saniyorsun herhalde. Kızlar sictigi boku bile millete anlatiyor.
    ayrıca hiç umrumda degil kimseyi tanımıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.