Şimdi Ara

Üniversite Yemekhane Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
5
Favori
4.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar devlet üniversitelerinde yemekhane fiyatları nasıl bu kadar ucuz olabiliyor ? Mesela bizim okulda 2 lira yemek fiyatı, içerik olarak çorba, pilav, ana yemek(bazen döner, tavuk ve balık olduğu oluyor), tatlı ve meyve'den biri ve salata alma imkanınız var. Ancak bu yemeğin 2 lira olma ihtimali yok, yani bu sistem nasıl işliyor ?, kimileri 2 lira az mı falan diyecek ama dürüst olursak bir simit ayran bile 1,5 2 lira oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Héraclès -- 30 Eylül 2013; 20:05:29 >

• devlet yemek için bir bütçe veriyor okullara.
  • Hangi okuldasın? Bizde zeytinyağlı, tatlı, meyve falan hepsinden 7-8 çeşit çıkıyor 3 kap yemek 6,5TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leskodjer -- 30 Eylül 2013; 20:13:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi ya bizdede 3 tldi sanırım ama iyi doyuruyor yemeklerde güzel. Bence üniverstienin en güzel avantajlarından biri yemeklerinin ucuz olması
  • Ege Üniversitesi 2.5 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Hangi okuldasın? Bizde zeytinyağlı tatlı meyve falan hepsinden 7-8 çeşit çıkıyor 3 kap yemek 6,5TL

Mobilden yazdığını fark etmemiştim."Zeytinyağlı tatlı" kısmını görünce bi garip oldum.Aslında fena fikir değil gibi
  • yıldiz teknik ve marmara üniversitesinin yemeklerini bbamlarin firmasi veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazi üniversitesi 1 lira

• 4 çeşit yemek 1,25 bizde

Kırklareli üni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Hangi okuldasın? Bizde zeytinyağlı tatlı meyve falan hepsinden 7-8 çeşit çıkıyor 3 kap yemek 6,5TL

Mobilden yazdığını fark etmemiştim."Zeytinyağlı tatlı" kısmını görünce bi garip oldum.Aslında fena fikir değil gibi

Yeni tatlar turetmeye gerek kalmadan düzelttim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir çok hastanede part time , staj olarak görev yaptım. ama şuan ki hastanem ilk defa böyle bir şey gördüm hayatımda
    yemekler
    çorba, pilav, ana yemek, bide diyet yemek var . ana yemek, makarna veya daha değişik şeyler pilav tarzı, meyve/tatlı, içecek (kola/ayran/fanta) , eğer o gün salata varsa yanında çiğ köfte ve yanında 3-4 çeşit salata , eğer yoğurt varsa yoğurt cacık ve yoğurtla ilgili 3-4 çeşit daha meze tarzı şeyler

yani günlük 10-15 çeşit şey cıkıyor

ve beleş
  • Odtü 1.95 ama ayda belli bir kotayı geçince 1.65 kesiyor her yemekte.Hacettepe 1 liraydı sanırım ve yemekleri çok iyi gerçekten.
  • Hacettepe 1tl

• öğrenci 1.75
    okutman 2.50
    doçent 3
    dekan 5

gibi fiyatları oluyor. bugün basın işletmeciği dersinde hoca anlatmıştı, rütbeye göre fiyat oluyor böylelikle çıkartılıyormuş para

mersin üni.'de 1.75 fiyat ve tavuk ile kırmızı et her yemekte olur.
  • 10 ₺ veriyorum uyduruk bir tabldota.

• kocaeli üniversitesi 2 lira
    2 çeşit çorbadan 1 tanesi
    2 çeşit ana yemekten 1 tanesi
    3.sü pilav makarna su böreği falan oluyor.
    su ekmek salata açık büfe sınırsız alabiliyorsun
    salata büfesinde 4 çeşit oluyor arada kısır yoğurt falan oluyor.
    yemeklerde fena değilhttp://sksdb.kocaeli.edu.tr/?p=yemek_listesi
  • istanbul uni

sabah:1.50
    ogle:1.85
    aksam:2.00
    ve doyurucu

• Akdeniz üniversitesi 2.20
    Yemekler iyi mi desen bence değil ama ilk geldiğimden banada epey ucuz gelmişti
  • Sakarya uni gecen sene 1.5 tl idi.

• Necmettin Erbakan Üniversitesi 2TL ama ben beğenmiyorum yağlı ve ağır bir kokusu var. Evim yakın olduğu için gelip evde yiyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.