Şimdi Ara

Üniversite Uzatmanın İş Başvurularına Etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Tecrübeli arkadaşlara bir konuda danışmak istiyorum.Üniversiteyi 1 sene uzatmanın başruvularında, görüşmelerinde olumsuz bir etkisi var mı?Bunu sormak istemememin nedeni her sene vizesinden düşük not aldığım dersi düşük notla geçmemek için ertesi seneye bıraktım ve oldukça işe yaradı.Şimdi 4. sınıfa geldim ve aynı formülle devam edersem okul bir sene daha uzayacak.Aslında uzatmak istememin bir nedenide öğrencilik hayatımı bir sene daha uzatmak istemem.Her neyse tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Orijinalden alıntı: Xenom

Ben 3 yıl uzattım. İlk iş görüşmemde böyle zor bir bölümü dört yılda bitirenlere pek iyi bakmıyorum demişti. Sosyal yönleri zayıf olabiliyor demişti. Şaşırmıştım :)

Vallahi hiç bu yönden bakmamıştım . O da iyiymiş.
    Evet, başka fikirleride bekliyorum
  • ben bolumum ile alakali bir iste parttime calisiyorum. hem para kazanıyorum hem de tecrubem oluyor. 4 senede mezun olan kisi eger kendisini sektore gore gelistirmediyse mezun olunca hemen is bulmasi kolay degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 2 Eylül 2012; 16:11:02 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.