Şimdi Ara

Üniversite sınavına 2 yıl kala neler yapılmalıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,başlıkta gördüğünüz gibi üniversite sınavına girmemem 2 yıl kaldı. Bu yüzden üniversite sınavına giren arkadaşlarımdan yardım almak istiyorum, aklımda bir sürü soru var ama önce ne durumda olduğumu size anlatayım. Bir meslek lisesinde 11.sınıf öğrencisiyim, muhasebe okuyorum ve 12.sınıfta staja gideceğim, stajda olacağım için zamanlamada sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum. AYT'ye eşit ağırlıkta gireceğim. Şu anlık TYT Türkçeyi ve TYT felsefeyi bitirdim, TYT matematik ise yarıda kaldı. Bu 2 yıl içerisinde, neler yapmalıyım, hangi yöntemlerle çalışmalıyım, zamanımı nasıl yönetmeliyim,çalışma planlarımı nasıl yapmalıyım, hangi kaynakları kullanmalıyım? Ayrıca isterseniz, benimle YKS döneminde yapmadıklarınızdan / yaptıklarınızdan dolayı pişmanlık duyduklarınızı paylaşırsanız, bana çok yardımınız dokunur ve sevinirim. İyi günler :)

• Net durumun nedir? Lgs yuzdelik dilimin kactı? Hedefin ne? Meslek liseliye tavsiye verecek adam bulamazsin burada. En kotu adam burada sayisalda 20k da. Temeli olan ogrenciler yani. Yapman gerekenler saglam bir temel olusturmak 2 senede tyt de en azindan 60larda 70lerde olmak. Buradakiler 11.sinifta 90 tyt yapan tipler oluyor. Yorumlarini tavsiyelerini pek ciddiye alma saglam temel olustur. Sene sonunda netlerini turkce 25 matematik 20 fen 10 sosyal 15 yapmaya calis. Kaf serisini önerebilirim matematik icin kaf1 kaf2 bitirirsen 15 20leri gorursun sene sonunda. Kafı mutlaka al eski nesil vs deme matematiği öğretir sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-53F1677BB -- 28 Eylül 2025; 17:4:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.