Şimdi Ara

Üniversite okurken çalışmak hayal mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • moondragon123 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmem kaç bin mesajım olmuş hepsi teknoloji kısımlarında oldu. Şuan sirket logosu , adı , tarzı arıyorum. Kaliteli render larla kendime bir ürün gamı oluşturmaya çalışıyorum.Çizimlerim falanda var zaten . telefon laptop ve all in one olarak çeşitli projelerim var.Render larımı yani tasarımlarımı ilk satıp başka marka adı altında para kazanmayı yada bir firmanın farklı isme sahip alt şirketi olmayı düşünüyorumm hiç olmadı çin e gidip urettiricez bir ekip kurup sanalı gerçeğe döküp , çeşitli desteklerle kendi bilişim şirketimizin ilk adımlarını atacağız.Zaten zorla yazdım ve pc yazdıydam anlayım bu zahmet ama yapmak istediğim iş bu değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aytacc kullanıcısına yanıt
    saol hocam :) bakalım suan uni yi görmeden konuşmak için erken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    Bence o bölüme gitmek istiyorsan git ama tıptan da vazgeçmek zorunda değilsin dersleri hakkında bilgim yok ama azim edersen olur Yani akşamları çalış yada sabahları sana hangisi uygun ise ama ilk sene oluyorsa da vazgeçme 2 sene ver kendine ve elinden gelenin en iyisini yap 1 kere olmadı diye vazgeçme Gerekmiyorsa PC de bırakma ama doktorluk isteğinden de vazgeçme derim ben Önemli olan yapamamak değildir Vazgeçmektir eğer bunu yaparsan mutsuz olursun bence
  • kripton94 K kullanıcısına yanıt
  • bende calıscam mf4 16 k mf 3te 16 k ucundan kactı hatta hesapladık bı mattan 3 soru fazla gelcektı ıslem hatası olmuş fızıktete kuark sorusu oyle oldu :( bende hazırlık okurken calıscam bence rahatlıkla kazanılır gıbıme gelıyor konularımız bıtık ben deneme abancam bıde lys cozumlu soru bankası konu tarzı kıtaplar alcam aksam gelınce calıscam bos gunlerımde ama tatıl modunda gezcemde eglencem de ben temelı bu sene aldıgıma ınanıyorum tum gunumu derse ayırdım ( lıse 1 2 3 yatıs okulda ıyı degıldı pek )
  • alpinn A kullanıcısına yanıt
    aynen hocam. bende o yüzden ihtimal veriyorum zaten kazanmaya. yoksa çok zor üniye boş gidip daha iyi yere gidebilmek. konulara hakim olmak lazım. siz kendinize bir 20 puan katsanız bir kaç basit hata yaptığınız soruyuda yapsanız ki sadece bu sorular o 20 puanıda verir. kazanırsanız.bence orta düzey bi çalışma size kazandırır
  • Bu arda Dokuz Eylül pc müh ing geldi. ilk sene hazırlık. çalışıcam inş
  • Bence tıp iyi bir seçenek değil. Birkaç tane arkadaş bul tıptan zorlandıklarını gör ve vazgeç. Çile çile çile olunmaz amelelik.

    İlle okuyacak dersen muhtemelen ikisini bi yapayım derken ikisi de batar. Ve bu sınav işi risk almaya değmez. Bölümün tıptan iyi.


    Ayrıca 10 sene sonra tıpta nasıl durum olacak belli değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

    Okudugun bolume gore degisir ama tecrubeyle sabit. Zor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 24 Temmuz 2015; 1:33:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    ingilizcem iyidir. altyazısız film izleyecek kadar. dersleri zaten belirtmiştim oda iyi. bi şansım vardır en azından ama şuan pastadaki büyük dilim imkansızlığın elinde
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    İlk sene hazırlık okuyacaksan zaten rahatsın. Ben hazırlığa çalışmamıştım bile. Dershaneye bile yazılabilirsin. Tabi olursa.

    Hazırlıktan sonra imkan olmaz ama

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    bakalım hocam , uni açılınca durumları göreceğiz inş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.