İyi günler, 21 yaşındaki erkek kardeşim için araba düşünüyoruz. Kendim senelerdir şirketin verdiği 2015 clio kullanıyorum, pek araba piyasasından vs anlamıyorum kısacası. Aklımızdaki modeller Citroen Saxo, 2000--98 arası pejo modellerinin çoğu, 97-98 polo vs vs gibi. Kendisi verdiği imaj gereği tofaş araç istemiyor :) Burdaki deneyimli kullanıcıların önerilerini almak istiyorum, ilk öncelik yakıt tasarrufu, sonraki de öğrenci için yedek parça fiyatı makul olmalı. |
Üniversite öğrencisi için 75K araç önerisi

-
-
O yaşta Peugeot/Citroen canını okur benden söylemesi...Düşük yakıt ve uygun yedek parça 2002-2005 palio bulunur diye tahmin ediyorum o bütçeyle ... -
Clio 1-2, Palio, Siena, Fiesta Van...
Bunlar olabilir hocam. Yakıtı uygun, parçası uygun araçlardır genelde. -
-
Accent hakkında bilgim yok hiç hyundai aracım olmadı... 2004 te bizde clio vardı 2000 model kendisiyle biraz sanayi turumuz fazla oluyordu ön takım vs uğraştırmıştı o sebeple clio da çok tavsiye etmem ben ama aklınızda kalmasın bakın yinede... Fiyat konusunu o kadar takma hocam piyasa aşırı balon taksi çıkması olmayan bir albea solenin (2008 falandı yanlış hatırşamıyorsam) geçen hafta 80 bin e gittiğini biliyorum (250 bin civarında ticari geçmişi yoktu kozmetik 7/10 du) taksi çıkması motoru yapılı albea vardı 70 civarına satıldı yine 2010 modeldi valla ihtiyacım olsa düşünürdüm kozmetik hariç fena değildi o da ... Cidden satması gereken adam bulabilirsen 75 e klimalı vs 2002 sonrası bulursun bence ...
-
2003 ve sonrası orta kasa palio bakmaya çalışın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X