Şimdi Ara

Üniversite Öğrencileri Sefalet İçinde (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    hocam dayım bize virüsü bulaştırdı ve kuzenim hiç belirti göstermeden yendi fakat dayım 13-14 gün hasta kaldı belki testler yanlış çıktı bir insana nasıl böyle çabucak yalan damgası atarsın belki bilim kurulu üyesisindir ne bileyim aşıyı geliştiren bir bilim insanısındır ama böyle bilmeden çamur atmak senin gibi bir bilim adamına yakışmaz yani

  • BaranYilmazX kullanıcısına yanıt

    Enfekte olduğunu söyleyip 1-2 günde iyileştiğini söylersen yalan derim.

    Enfekte olmayabilirsin ama enfekte olup 1-2 günde iyileşmek imkansız.

  • Üniversite'de Tıp- Diş Hekimliği- Sağlık bölümleri dışında iş olduğunu düşünmüyorum. Fen-Edebiyat, Eğitim, ve Hukuk fakülteleri de çok kötünün iyisi.


    Yani doktor, diş hekimi ya da sağlıkçı olunamadıysa, öğretmenlik belki olur ama çılgınlar gibi Kpss kasmak gerekiyor.


    2- 3 dil öğrenilmediyse İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi okumak büyük bir risk bence. Böyle durumlarda meslek kurslarına girmek, çiftçi, mantar üreticisi olmak ya da iş yapar Yüksekokullara gitmek, besici olmak daha mantıklı gibi.

  • etiket yapabileceğin bir üni bitirip özel ders veren öğretmenlere ne diyorsun? insanlar çılgınlar gibi gibi özel ilgi istiyor. sağlıkta maaşın bellidir ekstradan iş yapmak zor. tıp da dahil özelde bir cerrah vs olmadıkça

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -tazemeta- kullanıcısına yanıt
    2016-2017 yılı için yanılmıyorsam yurt ücreti 245 ti. gittiğim bir minibüs hattı 9 tl idi. yurt şu an 390 tl. yol parası pandemiden önce 17 idi. şu anda gitmedim fakat duyduğum kadarıyla 25.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

    etiket yapabileceğin bir üni bitirip özel ders veren öğretmenlere ne diyorsun? insanlar çılgınlar gibi gibi özel ilgi istiyor. sağlıkta maaşın bellidir ekstradan iş yapmak zor. tıp da dahil özelde bir cerrah vs olmadıkça

    Hocam sağlık sigortası, memurlar kanununa tabii olma. Bunlar olmaz ama bir matematikçi özel ders vererek yaşar mı, evet yaşar ama her zaman hasbelkader şansa bağlı yaşar. Bir matematikçi akademisyen, devlet okulunda öğretmen, bankalarda sayısal işlere bakan görevli ya da kriptoloji şifre bilim uzmanı olabilir fakat dediğim gibi matematik gibi bir alanı su gibi içmek gerekir. Bu bütün fen edb. ve eğitim bölümleri için geçerli. Akademisyenlik de riskli, bir görüşmeye alıyorlar yani tamamen o bölümün profesörlerine ve doçentlerine bağlı.


    Edit: Özelde garanti olmasa da matematikçiler butik dershanede çalışırsa, bir de özel ders eklerse. Adını duyurmuşsa, iyi para kazanır. Devletteki matematikçiden yüksek kazanması çok olasıdır. Bunu da eklemiş olayım. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED4010EAB -- 6 Şubat 2021; 20:1:13 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.