Şimdi Ara

Üniversite Mezunları için Tecil işlem ve Gerekli Belgeler (Güncel )(Celp dönemleri) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
6
Favori
63.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Macidor

    quote:

    Orijinalden alıntı: ToffieBoi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Macidor

    beyler şimdi haziranda 4 yıllıktan mezun oldum. üniversitenin yaptığı tecil aralıkta bitiyor diye bi şey duydum doğrumudur. bu arada 92 liyim. doğruysa yarın tecil ettirmeye gideceğim. tecil için gerekli belgeler olarak iki diploma fotokopisi ve aslı, iki transkript fotokopisi ve aslı ve yanında nolur nolmaz diye 4 5 tane vesikalık bulundur dediler doğrumudur

    Ne oldu hocam durum?
    Ben de bugün-yarın gideceğim işlemler için

    Hocam bende daha yeni gittim bi iki gün oluyor. Gidip sıra alıyosun. danışmadan seni yönlendirilmek için bi sıra bekliyosun. Sonra dilekçe verip seni başka bi yere gönderiyolar. orda da bi sıra bekliyosun en azından 4 5 saat kadar olmadı ertesi güne kalıyosun. yanında diplomanın aslı 3 tanede önlü arkalı fotokopisi olsun 3 tanede kimlik fotokopisi yetiyor. vesikalık veya transkript istemediler benden. neyse sıran gelince giriyosun sana bi kaç belge verip aile hekimine muayeneye gönderiyo. muayeneni yaptırıp tekrar şubeye gidiyosun gene bi sıra bekliyosun işin halloluyor. sabahtan gidersen akşama kadar bitirme ihtimalin var. öğlen gidersen ertesi güne kesin kalıyosun

    Mesajı yazdıktan sonra ben de yaptım hocam.
    Teşekkürler yine de mesaj için. Yapacakların işine yarar en azından

    Benden de fotoğraf istemediler bu arada. Orada webcam ile kendileri çektiler.




  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luluruk -- 19 Aralık 2020; 10:27:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: luluruk

    Arkadaşlar myodan bu sene mezun oldum. Okuduğum sırada ankaraya mülakata gitmiştim oradaki aldığım askerlik durum belgemde 2016ya kadar askerlikle ilişkisi yoktur yazıyordu. Mezun oldum okuduğum şehire gidip daha diplomamı almadım. Arkadaşım askerlik bürosuna gitmiş oradaki görevli mezun olduysan diplomanı getireceksin yoksa ceza yersin demiş. Ama bendeki kağıtta 2016ya kadar ilişik yoktur yazıyor ve bu sıra gidip diplomayı alacak durumum yok. Bu işin aslı var mı ceza yermiyim?


    Bakaya kalırsın sadece.
    Eger bu sene mezun olduysan uğraşma. Geçici mezuniyet belgesi al. Sonra 2017 ye tecil et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stone2627 kullanıcısına yanıt
    Okulu başka şehirde okudum o yüzden geçici mezuniyet belgesi alacak vaktim yok hocam. Bakaya kalmak nasıl bir şey. 2016 ya kadar tecil olayım devam edecek değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: luluruk

    Okulu başka şehirde okudum o yüzden geçici mezuniyet belgesi alacak vaktim yok hocam. Bakaya kalmak nasıl bir şey. 2016 ya kadar tecil olayım devam edecek değil mi?

    Bakaya . Askerlik süresi gelmiş ama işlemleri yaptirmamis olanlara deniliyor.
    Sen en iyisi askerlik şubesini arayıp tecil tarihini sor.
  • stone2627 kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu dönem aöfden mezun oldum bu zamana kadar tecil işlerine hiç bakmadım okul nasılsa öğrenci olduğum sürede ekc2 belgesini gönderir diye şimdi tecil durumumu sorgulamak için şubeye gidicem bu işlem içinde söylediğiniz belgelere gerek var mı ? tşk
  • askerlik şubesine gittim tecil durumumu öğrenmek için oradaki memur muayene olmam gerektiğini daha sonra 1 yıl tecil hakkım olacağını söyledi , bu tuzak mı
  • Ben lisans okuyorum. Hazırlığı sınav ile geçtim ama 1 yıl sınıfta kaldım. 2010 girişliyim, 1.5 aya mezun olucam. Tecil hakkı olan 2 yıl ın repeat ile bir ilgisi var mı?
  • Bu tecil işlemini halledip belgeyi aynı gün alabilir miyim arkadaşlar? Yetişir mi?
  • bende 25 Mayıs'da mezun oldum lisanstan iki ay içerisinde şubeye gidip tecil ettirmek gerekiyormus bakaya düşüp ceza ödememek için. dün nüfus kütüğümün olduğu şubeyi aradım, online sisteme geçtik istediğini şubeye gidip tecil ettirebilirsiniz dedi. diploma ehliyet nüfus cüzdanı fotokopilerinden 4 er tane götürün dedi, tecil ettirseniz de tecili bozdursanız da sağlık raporu almak zorundasınız dedi.
  • Arkadaslar Kasım 88 liyim. Daha once liseden mezun olduktan sonra 3 sene aof de okuyup bıraktım. Sonrasında 5 sene orgun ogretim okudum.Temmuz başı mezun oldum. Aradığım her askerlik subesinde ya mesgul calıyor ya numara yanlıs. Bir kaç sorum olacak.
    1. Ne zamana kadar tecil hakkım var ya da yok mu artık?
    2. Lisans diplolamamı cok gec alacagım. Gecici mezuniyet belgesi kabul edilir mi?
    3. Nufusumun kayıtlı oldugu ilde değilim. İkametime en yakın olan yere gitsem olur mu?
  • 2013 lisans mezunuyum mezun olduktan sonra askerliğimi 2015 bu ayın sonuna kadar ertelediler. Kpss ye girdim eylülde atanma durumum var. Ayrıca komiser yardımcılığı sınavına falan da başvuracağım Eylül ayının ortasında olacak. Eylülde atanamazsam şubatta atanabilirim. Askere gidersem atamaya başvuramam o yüzden ertelemek istiyorum. Sizce bunlar geçerli sebepler mi bunları söylesem askerliğimi 1 yıl daha tecil ederler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultiMance

    2013 lisans mezunuyum mezun olduktan sonra askerliğimi 2015 bu ayın sonuna kadar ertelediler. Kpss ye girdim eylülde atanma durumum var. Ayrıca komiser yardımcılığı sınavına falan da başvuracağım Eylül ayının ortasında olacak. Eylülde atanamazsam şubatta atanabilirim. Askere gidersem atamaya başvuramam o yüzden ertelemek istiyorum. Sizce bunlar geçerli sebepler mi bunları söylesem askerliğimi 1 yıl daha tecil ederler mi?



    Senin tecil hakkın kalmamış,o saydığın bahaneler ile tecil olmaz,madem bu kadar kriik bir durumun var bu sene yüksek lisansa başlasaydın ya

    Eğer hic bir islem yapmazsan bakaya kalırsın ve sübeye gittigin an islemlerin başlar

    Askerde iken tercih yapabiliyorsunuz atama kaçmaz ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 29 Ağustos 2015; 19:26:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 de de hala bu belgeler lazım değil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dangerwrestling

    2015 de de hala bu belgeler lazım değil mi

    Bi değişiklik yok sanırım, yapan arkadaşlardan farklı bir ses çıkmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stone2627


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dangerwrestling

    2015 de de hala bu belgeler lazım değil mi

    Bi değişiklik yok sanırım, yapan arkadaşlardan farklı bir ses çıkmadı

    Iyi eyv ben bayram sonrasi yapicam yazarim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerwrestling -- 23 Eylül 2015; 9:07:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şuan örgün eğitimde önlisansa başladım daha evvelden liseden mezun olunca gidip erteletmiştim şimdi önlisansa başlayınca yine 2 yıl otomatik ertelendi mi bir de seneye açık öğretim fakültesi okuycam onun içinde erteleme olacak mı askerlik en fazla kaç kere tecil ettirilir bu konular hakkında hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz.
  • Arkadaşlar Üniversiteyi 2 yıllık bölümünden 9 Eylül tarihinde mezun oldum. Aöf'den lisans tamamlama yapacam aof kayıtlarında askerlık tecıl belgesı ıstıyorlar ben askerlıgımı hıc tecıl ettırmedım 3. Sınıftan devam edecem askerligi tecil ettirmeden bu belgeyí nasıl alabilirim ??

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar diploma yerine geçici mezuniyet belgemi göstersem sorun olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0Defkhan0

    Arkadaşlar Üniversiteyi 2 yıllık bölümünden 9 Eylül tarihinde mezun oldum. Aöf'den lisans tamamlama yapacam aof kayıtlarında askerlık tecıl belgesı ıstıyorlar ben askerlıgımı hıc tecıl ettırmedım 3. Sınıftan devam edecem askerligi tecil ettirmeden bu belgeyí nasıl alabilirim ??

    Bende merak ediyorum bunu. bilen birisi cevaplarsa iyi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.