Şimdi Ara

Üniversite Kayıt Dondurma ( ÇOK ACİL ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
154.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben bu sene otomotiv teknolojisi kazandım 2 yıllık , fakat kaydımı 1 sene dondurmak istiyorum , nasıl yapabilirim , lütfen yardım edin , fazlasıyla stress yaptım , AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR)
    ÇAY MESLEK YÜKSEKOKULU OTOMOTİV TEKNOLOJİSİ'ni kazandım ,
  • Mrb bn Gümüşhane üniversitesnde 2 yıllık muhasebe bölümünü okudum fakat mezun olamadım oradan.Bu yıl tekrar sınava girdm Atatürk üniversitesinde bi bölüm kazandım şuan Atatürk üniversitesine kayıt yapabilmk için gümüşhanedki okulu dondurmammı gerek yada ikisini birlkte devam ettreblrmym?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Tecoflora_

    Bu sene meslek lisesinden mezun oldum 1 sene daha hazırlanmak istiyorum
    Rehber hocamız tercih yap sınavsız yatay geçiş yap dedi ve kaydını dondur dedi seneye yeni mezunlara öncelik olduğundan dolayı zor yerleşirsin diyor
    İnşallah seneye mühendislik kazanmak istiyorum ama işte hocamız ne olur ne olmaz dedi

    seneye sınava girdiğimde puanım kesiliyormu ?

    Birde en kolay yolla nasıl dondurabiliriz muhtarlıktan fakirlik belgesini almak kolaymı
    Şimdiden Teşekkürler :)

    Sınavsız geçişle myo kazandıysan (meteb içi/dışı yazar) seneye sınava girdiğinde puanında hiç bir kesinti olmaz diğer soruna gelirsek harçlar zaten kalktığı icin dondurma işlemiyle ugrasmana gerek yok kaydını yaptırır ve okula devam etmezsen aynı işlemi yapmış olursun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasminee

    Mrb bn Gümüşhane üniversitesnde 2 yıllık muhasebe bölümünü okudum fakat mezun olamadım oradan.Bu yıl tekrar sınava girdm Atatürk üniversitesinde bi bölüm kazandım şuan Atatürk üniversitesine kayıt yapabilmk için gümüşhanedki okulu dondurmammı gerek yada ikisini birlkte devam ettreblrmym?


    2 tane örgün eğitimi aynı anda okuyamazsın yada birini dondurtup diğerini okuyamazsın birinden birini tercih etmen gerekir bence 4 yıllık bir bölüm kazandıysan hiç düşünmeden 2 yıllıktaki kaydını sildirip 4 yıllıga kaydını yaptır karar senin ama dediğim gibi 2 si aynı anda olmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fa362 -- 31 Ağustos 2013; 16:37:51 >
  • bu üniversiteyi dondurma işlemi yıllık mı yoksa dönem dönem mi yani benim kasım ayında atamam var bir yıl orda kalmam gerekiyor üniversitemi dondurdum diyelim gelecek yılın kasım ayında mı başlayacam okula yoksa yeni okul açılma döneminde mi ?
  • Croulias C kullanıcısına yanıt
    Nasıl dondurulur bilmiyorum ama başımızdaki hoca yüzünden okul hayatım zor geçiyo iklimlendirme olmama rağmen.Düşün 2 yıllık olkulda 3.senemi okuyorum ve dersleri görmem gerekiyor devam zorunluluğum yok ama görmezdsem yine geçemem izmirden geliyorum yurtta kalıyorum.Oto bölümünde okulun bütün angarya işlerini, amele işlerini Hasan hoca yaptırtıyor.
  • OmerD. O kullanıcısına yanıt
    sendemi o okulansın yoksa ,



    arkadaşlar ben ayrıca kaydımı yaptıdım ordakilerle konuştum 1 sene gelme hiç bişey olmaz , seneye aynen devam edersin dedi...
  • Croulias C kullanıcısına yanıt
    Evet.

    İklimlendirme bölümü okuyorum ve dersler makine mühendisliği dersleri ve başımızda Yüksek Makine Mühendisi Hasan Oruncak var.Şuan 3. senemi okuyorum.

    Oto bölümündeki dersleri geçmen zor hele Hasan hoca ve taşıtlar mekaniği gibi öğrenci için dehşet bi ders varken.

    Ayrıca Şelale yurdundayım.
  • Arkadaslar bu sene vakif universitesinde birinci sinifim.birinci donemin ucretini odeyip ders kaydi yaptirdim ancak ikinci donem para odemedim ve kayit yaptirmadim.kaydimi sildirmek istiyorum.benden ikinci donemin parasini talep ederlermi? Etmemeleri lazim cunku ders kaydi yapmadim lutfen yardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Tesla- kullanıcısına yanıt
    Ben konuyu yeni gördüm 4 yıl geçmiş hocam ne yaptınız acaba üniyi bitti mi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl oldu konu yakamı bırakmıyor Öğrenci işlerinde çalışan memura döndüm.

    @Ramuli Hayır okul bitmedi o sene okula gitmedim bir yılda hazırlık vardı seneye 3.sınıf olacağım.


    @yşm-3 Okul dondurma dönemleri dönem başlarında oluyor.Hamile olmanızın durumu değiştireceğini pek sanmıyorum.Öğrenci işleri ile görüşün.



    Arkadaşlar alabileceğiniz en doğru bilgi okulunuzun öğrenci işleridir.Her okulun kendine ait bir yönetim biçimi vardır.Bu prosedürler okuldan okula farklılık gösteririler.Son olarak bende kayıt dondurmadım zaten.Size bu konuda sağlıklı bilgi veremem.




  • Ben erzincan üniversitesini kazandım önlisans ve anadolu meslek lisesi mezunuyum daha hazırlık sınıfındayım kayıdımı dondursam puanım kesilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dondurma işlemini nasil gerceklestirdin gerekce neydi ? benimde dondurmam lazim ayni üniversitedeyim
  • Merhaba bir sorum olacak ama kizmazsaniz hemen cevap almam lazim. Ben de karabuk unideyim. Buraya yatay gecis yaptim. Harcimi yatirdim ama ders secmedim. 2 ay oldu buraya geceli. Ben simdi kayit dondurmali miyim yoksa okula gitmezsem seneye 2. Donemden tekrar harcimi yatirip dersimi secip devam edebilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Tesla- kullanıcısına yanıt
    Benim için önemli bir sorun var, deneyimin olduğu için sana sormak istedim. Okulu da bitirdin sanırım. tebrikler..
    1-Karabük üni. Safranbolu myo'na yatay geçiş yapmak istiyorum İst. Aydın Üni.'den.... sence yanlış bir seçim mi olur?
    2-Karabük'ün eğitimi iyi mi, mesela hazırlıkta gerçekten İngilizce öğrendin mi? Çok iddialılar.
    3-Bir bayan olarak İst'dan sonra Karabük'te yaşayabilir miyim?
    4-Karabük'e yatay geçsem bu sene ve senin gibi yerleşecek yer bulamazsam hemen kayıt dondurabilir miyim? Yada okula gitmesem ve kalsam seneye gidebilir miyim?
    5-Kiralar ve özel yurtlar çok pahalı deniyor ama İst'dan sonra değer mi?
  • Arkadaşlar bu sene üniversiteye geçtim ve bölümüm ingilizce olduğu için kayıt olur olmaz kaydımı dondurup ingilterede dil kursuna gitmek istiyorum.Dondurmak için ne yapmam lazım?Herhangi bir fakirlik ya da hastalık durumum yok.Yine de bu belgeleri mi almam lazım?
    Bilgisi olan bana ne yapmam gerektiğini açık açık anlatabilir mi çünkü okudukça kafam karıştı.
  • Hortlatılacak en mantıklı konu benim için :D

    2. Üniversite olacak bu eğer okursam. bende bu sene tercih yapıp kaydı dondurup kpss çalışmak istiyorum. Eğer olmazsa üniversite okurum tekrardan diye düşünüyorum bu sansimin da kaybolmaması için sanırım kaydımi dondurmam gerekiyor.. Bunu nasıl yaparım ve herhangi bir ücret oder miyi?
    Teşekkürler

    Ayrıca sıralamam 139k'da yani makine müh. elektirk elektironik müh. flana tutuyor ama bu o kadarda iyi üniversiteler değil ve bazıları TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtarlık fakirlik belgesini hemen veriyor mu yoksa vermesi bir kaç gün sürüyor mu? Üzerime tapulu ev var, verirler mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemugurOnline

    hocam bende üniversiteye gidiyorum ancak okulu dondurmak istiyorum. 1. sınıfım daha. dondurmak için ne yapmam gerekir? 19 yaşındayım. ayrıca dondurursam eğer askerlik sorunum ve sigortam kesilir mi? şimdiden teşekkürler.

    okulu dondurmasak gidip derslere girsek ne farkı oluyorki
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.