Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE İLE İLGİLİ MEZUNLAR ÖĞRENCİLER Bİ BAKSIN DERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üniversitede güzel sanatlar bölümü istiyorum.grafik tasarım veya iç mimarlık.devlet kazanırsam bi sıkıntı olmaz para konusunda ama benim merak ettigim şey şu özel üniversiteler devlet üniversitelerine oranla çok daha kolay.özel okulda iç mimarlık veya grafik tasarım bölümünü kazanırsam okurken aynı zamanda da işte bi işte çalışsam 2 sini bir arada rahat götürebilirmiyim(çok sözel dersler yok genelde uygulamalı dersler var bu bölümlerde bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim).vede bilgisi olan varsa istanbul grafik tasarım ve iç mimarlıkta iyi olan özel üniversiteler hangileridir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 29 Mart 2016; 19:08:11 >
  • Doğru ama bu dedigin bence 180 puan alıp bursuz bir şekilde yılda 30 milyar verip diploma için okula gidenler için geçerli.istanbulda koç sabancı falan bunlara bırak puanı puan yetse de vericek para bulamazsın.istanbulda toplasan kaç tane devlet üniversitesi yetenek sınavıyla öğrenci alıyor 2-3 anca bunlarında kontenjanı 30-40 yani bu devlet okullarından birine girmek istiyosan en iyi çizen ve en iyi puan yapan 100 150 kişiden biri olmak zorundasın(torpil dışında).sistem buna itiyo bizleri devlet üniversitesi sayısı çok az.yinede saol yorumun için ama benim merakettim konu başka bilgilenmek amaçlı hemde
  • Bu bölümlerde ödevler çok oluyor, sınav yerine ödevler geçebiliyor. Çalışırken bunları yetiştirmen çok zor olur diye düşünüyorum. Devlete bakmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu hesabı tek kişi kullanmaktadır. Ancak her zaman aynı ruh halinde ve düşüncede olmadığından, zaman zaman kendisiyle çelişebilir, dalga geçebilir, değerlerinize saygısızlık edebilir. Hayatta bundan daha doğal ne vardır ki?
  • başlık
    mimarlık çok sıkıntı zaten o.Benim çalışmaktan kastım hergün okuldan işe işten okula tipinde degil.haftasonu veya hafta içi boş oldugum günler yani haftada 6 gün çalışmaktan bahsetmiyorum 3 veya 4 okul olmadıgı günler okul oldugu zamanda ödevler projeler vs. düşünüyorum ama evdeki hesap çarşıya uyarmı onuda hesap etmek istiyorum şimdi bazı özel okulda okuyan akrabalarım falan kolay oldugunu söylüyor bu bölümlerin onların okulunda.onlara innanarak düşündüm hem okurum rahat hemde 3-4 gün harçlıgımı çıkarırım paramı öderim.ama şimdi böyle hesap edip girerim sonra dayanamam mal gibi ortada da kalmak istemiyorum
    benim abimde kocaelide grafik tasarım okuyo.bana dedigi laf şu.kocaelini kazansan bile bir yıl daha hazırlan ama burada okuma.hocalar uyuz diyo hergün eskizler yapıp projeler yapıp sonra onları küçük büyük kağıtlara çizip emeklerinden daha az notlar alıyolar. 1.sınıfta zaten bilgisayarkullanmıyolardı herşey el ile yapıyolardı bırakma noktasına gelmişti sınıfta yapamıyorum diye ağlayan arkadaşları bile varmış. kocaelinin zaten grafik bölümü meşurdur bu alanda :D bide maltepe üniversitesinde okuyan kuzenim var(resim yetenegi 0) onlada konusurken diyorum grafik istiyorum ama çok zor diyolar bana dedigi şu yok be ne zoru iki resim çizdirdiler ilk yıl şimdi yapcagımızı bilgisayardan yapıyoruz eğlenceli bölüm falan diyo. 2 farklı görüş beni düşündürüyo biraz
  • bilkenti bir araştır derim dediğin konuda bilkentin çok iyi olduğunu biliyorum gecenin 11 inde atölyelerde hocalarıyla çalışan öğrenciler gördüğüm olmuştu.hemde bilkentin verdiği vizyon dil kampüs gibi güzel şeylerde var ama bildiğim kadarıyla bilkent yetenek sınavı yapıyor
  • bilgi nasıl bilmiyorum ama kampüs olarak küçük heralde.bide fiyatlara baktım aman aman evlerden ırak :D

Orijinalden alıntı: anasayfa4

bilgi nasıl bilmiyorum ama kampüs olarak küçük heralde.bide fiyatlara baktım aman aman evlerden ırak :D

ana kampüsü çok büyük müzesi var müzesinde eski aletler var 6 tane yeme içme mekanı var :D haliçin kıyısında
  • ?

Orijinalden alıntı: anasayfa4

gelişim üniversitesi hakkında bilgisi olan varmı özel üniversitelere göre nasıl bir yer

Tavsiye etmem başka ünilere bak

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.