Şimdi Ara

UNIVERSITE ICIN INSTAGRAM,TWITTER,FACEBOOK vs.SART MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Instagrama falan gerek yok. Kullananlar kız düşürme derdinde. Sanaldan düşüreceğin kızdan da hayır gelmez senden sonra allah bilir kaç kişi sırada bekliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • knk feysbuk kulüplere katilirsan genelde kurulur, duyurular oradan yapilir ama kulubun whatsapp grubunda da yapilir ayni duyurular genelde. bi de bizim fizik dersi odevlerinin cevaplarinin paylasildigi bir kapali grup vardi feysbukta ama herkes biliyodu tabi, oradan cok yararlanmistim hatta fizik dersini gecince feysbuku dondurdum hala da donuk. yani feysbuk ve whatsapp lazim olur digerlerine gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üniversite ve bölümü profile yazmazsanız, bir de doktorsanız profile dr, dişçiyseniz dt yazmazsanız diploma alınmıyormuş doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben ve cevremdeki tum arkadaslarim instagrami birbirimizin fotograflarini, paylasimlarini gorelim, bir yandan gundemi takip edelim, bir yandan eglenceli iceriklere ulasalim diye kullaniyoruz. Senin dedigin amacla kullanan kekolar ve abaza dayilar disinda kimseyi gormedim. Zaten gercekci de degil. Kimse instagramdan yazip da kiz falan dusuremez. Onyargi kokan bir yorum olmus.

• Gereksiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

whatsapp duyurular için vs gerekli oluyor o yüzden dursun

instada çok vakit kaybederim diyorsan bence hiç uğraşma açıkçası keşfet kısmı benim hem sinirlerimi zorluyor hem de zamanımdan çalıyor

twitter kullanman güzel olabilir gündemi takip edebilme açısından

onun dışında da pek bir şey öneremeyeceğim

Orijinalden alıntı: Yellow.Canary

Kisi kendinden bilir isi. Sen o amacla goruyorsun demek ki, insanlari da o kaliba soktun hemen.

Ben ve cevremdeki tum arkadaslarim instagrami birbirimizin fotograflarini, paylasimlarini gorelim, bir yandan gundemi takip edelim, bir yandan eglenceli iceriklere ulasalim diye kullaniyoruz. Senin dedigin amacla kullanan kekolar ve abaza dayilar disinda kimseyi gormedim. Zaten gercekci de degil. Kimse instagramdan yazip da kiz falan dusuremez. Onyargi kokan bir yorum olmus.
    Onca zamandir instagramda, ben de bir sure kullandim, bir tanesinin bile kiz/erkek dusurme pesinde olmadigini gormedim. Instagram kullanmayin demiyorum, ama uygulamanim kullanimi tamamen bunun uzerine.

Valla benim bildigim sadece tanidigin kisilerle takiplesirsin profilini gizlersin kullanirsin. Hayatimda tanimadigim kimseyle takiplesmedim. Arkadaslarimin cogu da boyle. Zaten instagramda kizlar dm lere cevap vermez direkt engeller. Kim kimi instagramdan dusurdu bu gune kadar? Instagram su anda eski facebookun yerini aldi, tam olarak bu bence.

• odtu wp gruplarına girdim, ortam leş:) kasıntı gereksiz tiplerle dolu.. yardım isteyin, mutlaka yardım eden çıkar, cevap alınca teşekkür edip ayrılın. herkes birbirini insta da ekliyor, çoğu nasıl kız düşürürüm derdinde.. zaten geyik vs. baska bi halt yok artık, ilk gün okul konuşuldu bitti. reelde yapamayacakları şeyleri whatsapp'tan yapan tiplerle orda tanışmak yerine okulda tanışın, daha mantıklı olur.

Hocam soyle diyeyim, hicbir yerde alakaniz olmayan gercek hayatta hic gormediginiz bir kiza “slm tanisalim mi” tarzi mesaj atarsaniz kiz yuzde doksan ya engeller ya da hic cevap vermez. Ama okulda bir yerde tanismis, sadece 2-3 dk muhabbet etmissinizdir ya da ortak arkadasiniz vardir; boyle bir durumda baya dmlesen karsilikli flort eden var.

evinizde çocuklar televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşınızda reklamlara çıkan çocukların elinde çikolatalar, püskevitler, birbirlerine ikram ediyorlar, birbirleriyle yiyorlar, şakalaşıyorlar. o çocuk aklından geçiriyor: "benim de bir çikolatam olsa, benim de bir püskevitim olsa" diyor,"anne bana niye almıyorsunuz" diyor, "bizde niye yok?!" diyor!

I am in university of ataturk since 2018 on medical student.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.