Şimdi Ara

Üniversite E-KAYIT hakkında sorunum var? Yardımcı olabilcek varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısaca özetliyim fazla uzatmadan.Akdenizi kazandım. E-Devletten üni kaydını yaptım. Çıkan belgenin barkodunuda sorgulattım buraya kadar sorun yok.

Akdenizin sitesine girerken şunu gördüm. 4.Başlıktaki yazıyı.(Galiba bu e-devlet haricinde üniversiteye gidip kayıt yaptırmak isteyenlerin doldurması gereken bir belge imiş.Öyle değil ise biri söylesin)

Sonra girdim formu doldurayım dedim, daha tam ne olduğunu bilmeden. Öğrenci bilgi sayfama girdim.Üniversite bilgi formuna girdim. Burda Form vardı ve "KAYDET" ve "RAPOR AL" tuşları vardı. Formu doldurmadan direk "RAPOR AL" tuşuna bastım karşıma direk PDF dosyası çıktı, yazıcıdan çıkartmak için.Galiba bu üniversite kaydına giderken götürmek gerekiyormuş. Sonra geri form doldurma yerine geldim fakat form doldurulmuyor. Resimdeki gibi Rapor Aldığınızdan bilgileriniz değiştirilemiyor diyor.

Kaydet tuşuda kapalı.Bunu nasıl düzelteceğim şimdi? Böyle kalsa bi zararı olurmu? Ben normal E-Devletten yaptım kaydımı. Siteden girip çıkıncada form değiştirilemiyor? Bilen biri yardımcı olabilir mi?

• up

he still waiting for god's choice
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Hayırlı olsun,
    üniversiteyi ara diyecem de bu saatte kimse olmaz. Ben bir sıkıntı çıkacağını zannetmem.

inşşallah hocam bakalım artık. İçim rahat etmesse yarın giderim üniversiteye yada ararım. Teşekkürler yorumunuz için

Orijinalden alıntı: Johnny Fontaine

quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Hayırlı olsun,
    üniversiteyi ara diyecem de bu saatte kimse olmaz. Ben bir sıkıntı çıkacağını zannetmem.

inşşallah hocam bakalım artık. İçim rahat etmesse yarın giderim üniversiteye yada ararım. Teşekkürler yorumunuz için

Ya sıkıntı şu olur sen ingilizce hazırlık istersin o adamlar random şey koyarlar yani form dediği şeyde öyle önemli bir şey görmedim ben.Bence gereksiz bir evrak.Ama yine de bir sor sen

he still waiting for god's choice
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.