Şimdi Ara

Üniversite derste ses kaydı almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapan var mı ? lg g3den kaydetiyorum bazen anlaşılıyor hocanın sesi ama fazla net değil. Alet önerecek var mı ?

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt
    ucuzlukavcisimezarciamca demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: murekkep yalamis

Bu kadar kasma kendini gardas nasil olsa uni bitince işsiz kalacan.kari kizlarla ortamina bak sen hayat guzel

Kendini avutma biçimi olarak insanlara kendi öğretilmiş çaresizliğini aşılamak...
  • amaç ne bunu yapmandaki? her ders fotoğraf çeken bi eleman vardı çok fantastik geliyordu bu davranışı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa bir süre ben de kaydetmiştim sonra dinlemeye fırsat olmadı. Zaman kaybı bence, ama illa kaydedeceksen telefonu cüzdanın vb üstüne koy, masa tıkırtıları azalmış oluyor
  • Bu kadar kasma kendini gardas nasil olsa uni bitince işsiz kalacan.kari kizlarla ortamina bak sen hayat guzel

• Lab derslerinde yada rapor yazacagin derslerde kaydetmen mantıklı olur . bu gibi derslerde not almazsan unutuluyor . ama diğer derslerde biraz gereksiz

• samsung s 3 net ses alıyor.yada olympus ses kayıt cihazı al

hocanın masaya koyun sesi iyi alır.ama o zaman rahat osuramaz

• Bu yaptığının yasak ve suç olduğunu biliyorsun değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede Alttan Ders Alma
    10 yıl önce açıldı
    Ders kaydı yapıp gitmemek
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu kadar kasma kendini gardas nasil olsa uni bitince işsiz kalacan.kari kizlarla ortamina bak sen hayat guzel

Kendini avutma biçimi olarak insanlara kendi öğretilmiş çaresizliğini aşılamak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sırf ses kaydı yapmak için ses kayıt cihazı aldım. Bazı sözel derslerde hoca not aldirmayacak kadar hızlı anlatıyor. Bu yüzden kullanıyorum.

• 1.600 liraya mikrofon satın alabilirsin

• İlk dönem ortalamam 0.82 2.dönem 1.80 i geçemezsem sınıfta kalıcam hocam. Ses kaydından güzel not çıkarılıyor bide hocanın sesi net olsa tadından yenmicek.

Yasak olduğunu biliyorum hocanın farketmesi zor biraz sınıf kalabalık çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nusr-et

quote:

Hahaha cok komiksin az kitap oku senin kafa hararet yapmis.uni bitince bana pm at.nasil iş bulamadigindan falan bahsedersin

• Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Cİhazın adı nedir ve hocanın sesini net alıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

İlk dönem ortalamam 0.82 2.dönem 1.80 i geçemezsem sınıfta kalıcam hocam. Ses kaydından güzel not çıkarılıyor bide hocanın sesi net olsa tadından yenmicek.

Yasak olduğunu biliyorum hocanın farketmesi zor biraz sınıf kalabalık çünkü.

Kafana takma

• santaj amaclı olursa yasak

normalde serbest

sokaklar dukkanlar kamerayla dolu.herkes sikayetci olsa ülke batar

• Pollos kullanıcısına yanıt
    Cihaz bu, vatandan aldım. Ses kalitesi iyi, pille çalışıyor. Fakat hafızası çabuk dolduğu için haftalık olarak bilgisayara aktarmak gerekiyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-532s-2-gb-ses-kayit-cihazi.html

• 10 küsür saatlik ses kaydını dinleyip not almıştım tam bir işkenceydi

artık ses kaydı kesinlikle almıyorum

• dersini odaklan, calis ne gerek var kayitmis suymus buymus, bunlar kendini avutma , zaman harcama isleri, calis gec
    zaten kayirtla bisey olmuyor, inan alirsin edersin ama bi kerede acip okumazssin , deneyen fantastik arakdaslar vardi ne oldu kayit dedim walla bi kere bile acmadim dediydi:)))

ne okuyon, kacinci sinif?
  • 1. sınıf işletme hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

1. sınıf işletme hocam.

Varan 1) Amerikan filmlerini izliyosunuz sonra unviersite gelince ya boyle bir ortam yok, lise gibi , felan diyorsunuz,
    Varan 2) yoksa ekonmi, iktisat, ticaret aban gore degil benim ilgi alanim, muhendislik, Tip vs. mi?

oncleikle turkiyedeki butun unviersiter BOS, odtu, marmara, itu zart zurt hepsi bos benden soylemesi, amerikadaki , avrupadaki siradan bir universite akdar bile degil, o yuzden baska universite sanki dahaguzelmis gibi dusunme

eger ikinci secenek senin icin onemliyse simdiden vaz gec bolumu degistir, ama ben isletme mezunuyum, ben bile ilk 1-2 sinifta aceba yanlismi yaptim, diye dusnuyordum ama iyikide bu bolumu secmisim diyorum simdi, mezunum 5-6 yildir calisiyorum

sana tavsiyem canin hangi bolumu ,istiyosa onu oku, onemli olan seni mutlu eden bolumu okuman, sevdigin isi yap,
    http://www.uskudar.edu.tr/tr/sayfa/214/kariyer-testi bu kariyer testleri iyidir yap isik tutar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.