Şimdi Ara

Üniversite den arkadaşımın (Kız) benden istediği fedakarlık (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
2
Favori
12.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efege


    quote:

    Orijinalden alıntı: ugurmelo

    Sınıf arkadaşım.Benden istediği şey ise bilgisayar dersinden kaldı geçen sene.Bu sene vermesi gerekiyor final sınavı pazartesi onunla birlikte girmemi istiyor.Tehlikeli olan kısmı ben bu dersten sorumlu değilim.benden istediği şey o dersi alıyormuş gibi sınava girmem ve ona yardım etmem.Bu konuda çok ricacı oldu.Hatta kağıdı doldurup ismimimi yazmamamı ona vermemi bile teklif etti.kağıt değişimi ya da direk yardım.Büyük risk olduğunun farkındayım.sorumlu bile olmadığım,almadığım bir dersin sınavına girmek sahtekarlık ve ortaya çıkarsa yaptıımı ne olur bilmiyorum.bu suçmudur suçsa cezası ağırmıdır bilen arkadaş varsa yazabilirmi.kıza hayır diyemedim.ona ilgim var o da bunun farkında

    O senin ichn aynisini yaparmiydi? YAPMAZDI.

    bencede




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackcoupe

    bak arkadasim. otuz yasini gecmekte olan biri olarak sana yaziyorum. ister oku ister okuma..

    fakulteden sonra ailemin evine donmedim ve kendi evimde yalniz olarak yillarca yasadim. ta ki evlenene dek. farkli kizlarla ciktim ozellikle huyu seninkine benzeyen bir kiz arkadasim oldu, tabi seninkinden farki biz cikiyorduk. sevdigi seyler, benimle yiyip icip gezmek geceleyin benim evde film seyretmek ve yatip uyumakti. tabi bende kalmakta oldugu icin de benim birtakim isteklerim vardi. sabah ise giyecegim gomlekleri pantolonlari utulemesi vs.
    bu tabi bebek kiz ayaginda ben kucucugum, bilmem kieee, kedi gibi pihlamalar falan filan. bir ay boyle gecti bana tasindiktan sonra.
    en son bir gece beraber uyurken ben uyanip icraata girismek isteyince reddetmesi son damla oldu.
    burasi otel mi diye sabahin besinde evden siktirettim. esyalarini da valiziyle arkasindan bes dakika sonra attim. apartmanin onunde oturuyordu.

    ondan sonra birkac kez telefon falan acti degismek istiyorum diye, ama artik baska iliskim vardi. reddettim.

    ya ona bu tepkiyi veremeseydim ? hala gomleklerimi kendim utuluyor ve onun yemegini de ben yapiyor olurdum. bu benim istedigim hayat olmazdi.

    gozunde fazla buyutuyorsun. hicbirseyi boyle ispatlayamazsin.
    hayir diyememissin... olabilir... bana sorarsan hicbirsey soyleme bu raddeden sonra.. sinav saati de bir sms gonderirsin. beni kullanabilecegini mi sandin? hata etmissin. lutfen bu mesaja cevap verme diye.

    ve biter.. emin ol o esnada alacagin zevki dunyada baska hicbir seyden alamazsin..

    ama dedigim gibi, boyle devam edeceksen sen essek olduktan sonra semer vuranin cok olur birader..






  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasikomen

    Versen bile belki yaparım de.

    verelim 50 lira kendini riske atmasın
  • Lan olum deli etme beni, nası bi adamsın lan sen. hepimiz sevdik, mal mal şeyler yaptık da bu kadar şuurumuzu kaybetmedik, biraz olsun gururumuz vardı. Bana yapmıcam kararım kesin falan deme, çünkü hala bi oyuncaksın. Daha hayır diyemiyorsun kıza, bahane bulmam lazım diyorsun. bu kadar mı ezik olur lan bi insan, kızı kaybedemem falan diyosun lan hiç senin olmamış ki bakkal şevki amcayla bile sevişme ihtimalin daha yüksek. sen mal mal bi bahane bulucaksın, kız görücek yanaşmadığını gelicek yanına hafif yavşıcak sen de ehehğeğheğhğehğğğğğğğğğğğğğ moduna girip ericeksin sonra peşinden sürüklicek seni. adamsan alırsın telefonu açarsın girmiyorum sınava başının çresine bak zerre umrumda değilsin dersin. DELİ OLDUM OLM BURDA ADAM AKILLI ERKEKÇE BİŞİLER YAPMADIKÇA YAZMA LAN BU KONUYA
  • of abi su kizlara karsi azicik kafa tutmayi ogrenin ya konuyu acmana sormana bile sinirlendim kusura bakma.hayir diyeceksin olacak bitecek konusmassa konusmasin pasa gonlun bilir de ve yeni denizlere yelken ac.
    bekara kari bosamak kolay mantiginda degiliz hic birimiz bunuda unutma.
  • Aynı şekilde bizim arkadaş diğer arkadaşn yerine sınava girdi
    olay söle oldu sınav zamanı hocam kimliğimi unutmuşum felan hoca da git öğrenci belgesi al felan gitti diğer arkadaşı öğrenci bilgisini verdi nede olsa üzerinde fotoğraf yok
    sınav zamanı hoca kimlik te istese cakozlacak.

    Bizim başka bir tanıdık ta arkadaşı yerine sınava girmeye çalışmış yakalanmış okuldan dönem uzaklaştırması aldı

    Bu işler şans işi birde her okulun mevzuattı değişik
  • Sakın fedakarlık yapayım deme.Şöyle düşün.Aynısını ben istediğimde acaba yaparmıydı?
  • Sakın sakın sakın kabul etme.

    Eğer kabul edersen hem büyük ihtimalle başına bela alacaksın hem de kızın gözünde tamamen küçüleceksin. O ne derse yapan biri olacaksın.

    Yani kabul etmemen kızla arandaki ilişki açısından da daha hayırlı olacak.
  • Yerinde olsam kıza deli divane aşık bile olsam kesinlikle bunu sorduğu anda düşünmeden senin için eğitim hayatımı riske atmam gibi bir laf söyleyip kıza yol verirdim milyon tane kız var saçma sapan iş yapma benzer bir olay başıma geldi dediğimi yaptım kız da çok güzel bir şekilde bulunmaz hint kumaşı olmadıgını anladı
  • salaklık etme kendini kullandırma.
    zaten insan olsa senden bunu istemez. dikkatli ol iyi düşün. bu resmen aptallaık olur, ilerde belki suratına bile bakmayacak birisi için kendini riske atma.
  • Yapmicaksin tabi. Kizda da var bisey bulusalim bana anlat dicegine direk gel kopya ver diyo.
  • DH birlik olmuş, elemanı kurtarmaya çalışıyor.

    Duygulandım lan.

  • Sinava gelecem de. Sonra salona kadar git. Sonra hadi başarılar ben kaçar de git. Sınavdan sonra ara sınav nasıl geçti diye. Bu tip insanlara verilecek en iyi cevabı vermiş olursun.
  • kardeş sakın böle bi hata yapma yakalanırsan 6 ay uzaklaştırma yersin bir dönemin çöpe gider sonra kafanı duvarlara vurursun.zaten edepli bi kız olsa senden böle bişey istemezdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

    kardeş sakın böle bi hata yapma yakalanırsan 6 ay uzaklaştırma yersin bir dönemin çöpe gider sonra kafanı duvarlara vurursun.zaten edepli bi kız olsa senden böle bişey istemezdi.

    Kefren keops mikerrenos

    Nickinin anlamı bu mü 3 büyük piramit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak sinava girmeyi bırak konusmayi hatta bırak sevmeyi,hoslanmayi o konuşmadan sonra 2 tokat asilip s..k...r etmiştim hayatımdan.kendinizi kız milletine ezdirmeyin ey ergenler.şampiyon biziz unutmayın..
  • SAKIN !

    En iyi ihtimalle 6 ay uzaklaştırma alırsın, bu suç siciline işler ve her yerde karşına çıkar ileride çok pişman olursun.
  • 6 ay okuldan uzaklaştırma alırsınız beraber takılırsınız artık okulda yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thecaliph16


    quote:

    Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

    kardeş sakın böle bi hata yapma yakalanırsan 6 ay uzaklaştırma yersin bir dönemin çöpe gider sonra kafanı duvarlara vurursun.zaten edepli bi kız olsa senden böle bişey istemezdi.

    Kefren keops mikerrenos

    Nickinin anlamı bu mü 3 büyük piramit



    evet o üç büyük piramitten en küçüğünün adı olan kefren
  • KARDES KARŞILIKLIYSA YAP
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.