Şimdi Ara

Üniversite 1. Sınıf /sınıftaki kıza kafayı fena taktım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üni. 1. Sınıf öğrencisiyim
    Sınıftaki bir kıza sanırım tutuldum başlarda sadece hoşuma gidiyordu ama artık habıre onu düşünüyorum.Hatta 1 hafta görmemiştim 1 hafta snra gördüğümde bildiğin karnımdan yumruk yemiş gibi oldum.

Az çok sohbetim var biraz daha aramı geliştirmeye çalışıcam ama pek ilgili davranmıyor bana ilgısızde değil ama ben konuşmasam hiç konuşmaz mesela.

Ne yapsam bilemedim başka sınıf olsa daha rahat olurdum ne de olsa kötü sonuçlanırsa hiç görmeyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 23 Mart 2016; 17:08:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ha bak caiz değil onu söyleyeyim de ama sen yırmıh yemiş gibi de hissediyorsan iş çizmeyi aşmış gibi :D

Orijinalden alıntı: benparker

Yalan birader yalan 'ne yaparsan yap sınıftan yapma' diyenler yüzünden sap geziyor herkes. Ben çok gördüm sınıftan yapıpta iyi olanları.

Ha bak caiz değil onu söyleyeyim de ama sen yırmıh yemiş gibi de hissediyorsan iş çizmeyi aşmış gibi :D

Doğru hocam ya kız çok tatlı

Evlenirim bile ben bunla sınıf falan dınlemıycem elimden geleni yapıcam

Orijinalden alıntı: mobilephone

Az daha muhabbeti ilerletmeye çalış.ilgi göstermiyorsa zorlama senden hoşlanmadım demektir o fayda etmez.ilgisi olsa her türlü laf atar uğraşır o da dikkatini çeker
    İlgi gösterse bile sana karşı birşeyler hissediyor demek değildir o düşünceye bende kapıldım yine hüsran oldu aklında bulunsun

Darth Maul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı durum, tek fark kız az da olsa ilgi gösteriyor. Durum ne olacak merak ediyorum. Olmasın diye çok uğraştım ama haftada 2 gün 9 ar saat beraber olunca ister istemez ilerledi.
    Daha önceden hiç ilişkim olmadığından dolayı sanırım yaklaşma-açılma kısmında sıkıntı yaşıyacam ama elimden geleni yapacam. Kolay gelsin kardeşim gelişmelerden haberdar et :)

Orijinalden alıntı: LordMCK

Aynı durum, tek fark kız az da olsa ilgi gösteriyor. Durum ne olacak merak ediyorum. Olmasın diye çok uğraştım ama haftada 2 gün 9 ar saat beraber olunca ister istemez ilerledi.
    Daha önceden hiç ilişkim olmadığından dolayı sanırım yaklaşma-açılma kısmında sıkıntı yaşıyacam ama elimden geleni yapacam. Kolay gelsin kardeşim gelişmelerden haberdar et :)

Kardeşim benimde daha önce ilişkim olmadı :)
    Evet durumlar benzer o zaman ben de istemiyordum aslında hergün onu düşün moralını boz falan ama insanın elinde değil.

Sende haberdar et pm den falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 23 Mart 2016; 13:46:25 >

Orijinalden alıntı: LordMCK

Aynı durum, tek fark kız az da olsa ilgi gösteriyor. Durum ne olacak merak ediyorum. Olmasın diye çok uğraştım ama haftada 2 gün 9 ar saat beraber olunca ister istemez ilerledi.
    nesini sevdin kızın? öyle gördün hemen hoşuna gitti.

kız tatlı falan geç bunları, insanlara önce insan gibi yaklaşın, onları tanıyın, ortak yönleriniz var mı onu öğrenin, fizyolojik duyguların peşinden giderseniz mutsuz olursunuz.

kız zaten senle ilgilenmiyorsa ordan bişey bekleme üzgünüm.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

nesini sevdin kızın? öyle gördün hemen hoşuna gitti.

kız tatlı falan geç bunları, insanlara önce insan gibi yaklaşın, onları tanıyın, ortak yönleriniz var mı onu öğrenin, fizyolojik duyguların peşinden giderseniz mutsuz olursunuz.

kız zaten senle ilgilenmiyorsa ordan bişey bekleme üzgünüm.

Hocam önceden hoşuma gidiyordu sadece dedim farkındaysanız tanıdıkça duygularım arttı

Az çok tanıyorum sınıf içindeki davranışlarını konuşma tarzını nelerden hoşlandığını az çok biliyorum.
    İlgiden kastım belliki bana karşı benim hissettiklerimi hissetmiyor sadece arkadaş olarak konuşuyor

Olmazsa da yapıcak birşey yok 1-2 ay üzülür unuturum herslde :(

açık konuşucam mesela iki insan felsefeden hoşlanıyorsa mümkün değildir ki bu insanlar en azından oturup 2 saat felsefe konuşmasın, bu bir örnek mesela.

ha sohbet ettiniz ama kız senden etkilenmediyse yapacak bir şey yok neden üzülüyorsun ki? o kız olmaz başkası olur, bir başka insan çıkar karşına. bunun için üzülmeye emin ol hiç ama hiç değmez. biraz özgüven şart, sizin için çaba sarf etmeyen insanlarla vakit kaybetmeye değmez, sizi siz olduğunuz için sevecek insanlar arayın.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • quote:

tamam sen biliyorsun da o biliyor mu mesela senin nelerden hoşlandığını? ya da umursuyor mu?

açık konuşucam mesela iki insan felsefeden hoşlanıyorsa mümkün değildir ki bu insanlar en azından oturup 2 saat felsefe konuşmasın, bu bir örnek mesela.

ha sohbet ettiniz ama kız senden etkilenmediyse yapacak bir şey yok neden üzülüyorsun ki? o kız olmaz başkası olur, bir başka insan çıkar karşına. bunun için üzülmeye emin ol hiç ama hiç değmez. biraz özgüven şart, sizin için çaba sarf etmeyen insanlarla vakit kaybetmeye değmez, sizi siz olduğunuz için sevecek insanlar arayın.

Evet hocam haklısınız
    Onun benim hakkında pek te birşey bildiğini sanmıyorum.

Biraz daha sohbet etmeye çalışıcam duruma göre hala ilgisiz olursa da üstüne gitmem.Haklısınız :)

Teşekkürler

• SıradanÇinkoKarbonPil kullanıcısına yanıt
    unuttum söylemeyi bu arada;

kızı hiç kahve içmeye falan davet ettin mi? madem az çok muhabbetin var davet edebilirsin çekinme, şöyle başbaşa sohbet edin bakalım durum nasıl, yine soğuk davranırsa bir daha buluşmazssınız merahaba merhaba dersiniz o kadar. ama kız sınıfta falan da soğuk davranıyorsa boşver buluşmaya değmez.

• Emin olmadan açılma derim.

unuttum söylemeyi bu arada;

kızı hiç kahve içmeye falan davet ettin mi? madem az çok muhabbetin var davet edebilirsin çekinme, şöyle başbaşa sohbet edin bakalım durum nasıl, yine soğuk davranırsa bir daha buluşmazssınız merahaba merhaba dersiniz o kadar. ama kız sınıfta falan da soğuk davranıyorsa boşver buluşmaya değmez.

Hocam tam da öyle yapmayı planlıyordum,yarın seçmeli dersimiz var 1 saat sınıf mevcudu çok az oluyor,dersten sonra uygun görürsem davet edicem sohbet ederiz falan diye arkadaşça yani,eğer kıvırırsa dahada üstelemem kapatırım defteri :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.