Şimdi Ara

Unity ve Here, otomobillerin gösterge paneli için 3D arayüz geliştiriyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Unity ve Here, otomobillerin gösterge paneli için 3D arayüz geliştiriyorlar



    Oyun motoru Unity'nin geliştiricileri ve Here harita hizmetinin yaratıcıları, yeni nesil araba bilgi-eğlence sistemleri için evrensel bir platform oluşturmaya başladılar. Bu iki şirket, sürücüler için yeni ve daha kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı vaat ediyorlar.



    Ayrıca Bkz.Intel'in 7nm Meteor Lake işlemcileri piyasaya sürülmeye hazır: İşte çıkış tarihi



    Otomobil üreticilerinin genellikle araç yapımında iyi olduğu, ancak sundukları yazılımın genellikle yüksek kalitede olmadığı iddia ediliyor. Unity ve Here, şirketlerin ihtiyaçlarına göre uyarlayabilecekleri ölçeklenebilir bir platform oluşturarak bu zorluğun üstesinden gelmeyi amaçlıyor. Geliştirilen platform, ekrandaki gerekli grafik öğelerinin görünümünü özelleştirmenize izin veren bir arayüz şeklinde çalışıyor.





    Tamamen özelleştirilebilir olacak



    Bu arayüz, otomobil üreticilerinin sanal düğmeler, kadranlar ve menüler gibi istenen arayüz öğelerini kendi temaları ve kurumsal renk şemalarıyla birleştirerek ekrana basitçe "sürükleyip bırakmalarına" olanak tanıyor. Ek olarak, aynı proje, her seferinde sıfırdan bir arayüz oluşturmak zorunda kalmadan, farklı boyut ve şekillerdeki ekranlarda görüntülenecek şekilde uyarlanabilmekte.



    Elbette Here harita hizmeti platforma sıkı bir şekilde entegre edilmiş durumda. Platformun hazır olup olmadığı ve otomobil üreticilerine ne zaman sunulacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok. 




    Kaynak:
    https://www.businesswire.com/news/home/20210324005302/en/Unity-and-HERE-Collaborate-On-Real-Time-3D-In-Vehicle-Experiences







  • Aynaya bir balık asılsa, gitmemiz gereken yöne doğru dönse.


    Gösterge ne kadar kalabalık olursa, grafikler ne kadar detaylı olursa çevreden o kadar çok koparıyor kullanıcıyı. Bence "kullanıcı dostu" bu değil.


    Kullanıcı dostu genellikle basit bir şeydir. Kullanıcı dostu ürün ne kadar basit olabileceğiyle şaşırtır. Bu şaşırtmadı, Honda EV'yi hatırlatıyor.

  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum iki mod yaparlar zaten sadeleşmiş gelişmiş gibi diye tahmin ediyorum. Birde bu ayrıntılı kısım belki sadece yolcu tarafında olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.