Şimdi Ara

ÜNİ SERVİSİNDE İNANILMAZ REZİL OLDUM. CİDDİ KONU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle anlatıcağım şey ciddi konudur. Böyle boş bi konudan csb yapmam zaten.
    -----------
    Hayvan gibi rezil oldum bugün üniden eve giderken, daha doğrusu gitmeden önce :(
    Servisle gidip geliyorum üniye yol uzak olduğu için. Bugün de dersler bitti. Servise bindim bekliyorum. Hayvan gibi de uykuluyum. Gece 2.30'da yatıp sabah 6.30 da kalkmışım...
    Güneş tam yüzüme vuruyor hafif hafif...Mayışma moduna geçmişim. Servis şoförü, servisin dolmasını beklerken tek başıma oturuyorum orta kısımda.
    Önümde de 2 kız oturuyordu. Neyse, güneş yavaş yavaş etkisini gösterdi ve hayatımda bir ilki başararak bir araçta uyumayı başardım. Kafamı, ön koltuğun kafa koyma yerine koymuşum. Başım eğik kestirmişim öyle 15-20 dakika.
    Fakat asıl olay uyanmamla oldu... Uyandığım ses tam olarak bir "inleme" sesiydi. Hani böyle hayvanların çıkardığı olur ya, "ıığğğğmmmmmmmmmmm"
    İneklerin möööö yerine mmmmmmm dediğini de düşünebilirsiniz. İşte tam olarak, istemsizce bu sesi çıkardım uyanırken. Belki de uyanırken değil de, uyku esnasında bu ses çıktı ve bu sesin yüzüne uyandım. TAM OLARAK O AN başımdan aşağı kaynar sular döküldü. OHA ? dedim. Noldu lan şimdi dedim. Sanki içime cin girmiş gibiydi. Ciddiyim, ben öyle bişey yapmadım çünkü. Ve daha önce hayatımda böyle bişey yaşadığımı da hatırlamıyorum. Cidden neden çıktı bu ses bilmiyorum.
    Neyse, tam mıçtık, moku yedik derken işi garantiye alayım dedim...Millet deli olduğumu düşünmesin diye uyku modunda olduğumu göstermeye çalıştım herkese. Önce böyle hafif 1-2 öksürük, ardından kafayı koyup uyumaya devam ettim. Ne uyuması, ölü numarası yaptım resmen... Hayatımın en rezalet saniyeleriydi. Ses de öyle böyle değil, tüm araca yayıldı. Duymayan kalmadığına eminim. Öküz gibi ses çıktı işte... ne bekliyodun.
    Neyse işte, tabi bunlar için artık çok geçti. Ben ölü taklidi yaparken öndeki 2 kızın gülme sesleri geldi hayvan gibi. Muhtemelen gülmemek için kendilerine tuttular, sadece 1 arkalarındayım çünkü. Ama bunu başaramayıp bastılar kahkahayı... çok yüksek sesli atmadılar kahkahaları ama bana güldükleri belliydi işte.
    Sonra 1-2 dk geçti, belki başka kimse yoktur araçta diye bir arkama bakayım dedim 1-2 saniyeliğine. Fakat yine hayal kırıklığına uğradım. En arkalarda 4-5 kişilik bi grup, ve hemen 1 arkamda kapalı bi kız daha vardı...Bir kez daha küfrettim şanssızlığıma. Sonra eve varana kadar ölü taklidi yapmaya devam ettim tabi. En sonunda inip evime geldim.
    Diğer rezil olduğum olaylarda olduğu gibi birkaç saate bunu herkes unutucak, ben de unutucam, her şey geçicek diyordum ama bu cidden öyle olmadı abi ya.
    1 saniyeliğine düşünsenize böyle sessiz bi ortamda, durduk yere ığğğğğğğğmmm diye, hayvan gibi inlediğinizi? İşte tam olarak bunu yaşadım bugün.







  • okumayın ığğğğğğğğğğğm sesi
  • Bişey olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayin.ığğğğğğğğmmm diye ses cikaran zebani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantezi rüyalar mı görüyon len

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 numara 5 yıldız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonsuz_parilti

    fantezi rüyalar mı görüyon len

    yok abi rüya falan da görmedim. ama belki millet öyle anlamış olabilir. googleda araştırdım bu "inleme" (?) olayı normal mi diye, sanırım hastalık gibi bişeymiş. ama bana ilk defa oldu. bi daha da toplu mekanlarda uyursam neyim. hala küfrediyorum ya hayvan gibi rezil oldum anasını satayım
  • Epsilon kullanıcısına yanıt
    olsun bi daha uyumazsın buna da insanlık hali der gecerler bi sey olmaz. Hakkaten nasıl uyuyosunuz dısarda, ben uykusuzluktan ölsem yine uyumam, fotoğraf cekerler ağzım acık kalır kendi kendime konusurum sonra konu acarım şaka şaka uyuma bi daha unut gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli'demi okuyorsunuz ? Kartal koprusu-umuttepe 1saat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini neden bu kadar aşağılıyorsun o öndeki kızlarda öyle sesler çıkartıyor hatta osuruyor sıcıyor tamam toplum içinde yapmak pek uygun değil ama bu dünyaya tek geldin tek gideceksin takma bunları kafana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne uyuması öle takliti yaptım resmende kahkayı bastım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de ders sırasında horlamışlığım var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdcaner -- 22 Şubat 2016; 21:11:48 >
  • Hangi üni?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bir derste uyurken kendi horlama sesimle uyanmıştım ne olacak yani bunlar çok olağan şeyler
  • Osursan daha rezil olurdun mmmmm ne

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boguuukkkkkkkoorrrk iggmmmgmgmg
  • hayvan gibi kelimelerini çıkarırsak o koca paragraf iki üç cümleye düşüyor lan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.