Şimdi Ara

üni labında çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ceng özelinde lisans sonrası phd veya master için lisansta daha 1.sınıftan hocalarından labında çalış diye tavsiye aldım.

1.sınıfta cenge dair çok az şey biliyor olacağım, nasıl girip labda çalışacağım ki? hoca beni neden alsın?

bu hocaların labında çalışma falan nasıl oluyor, nasıl giriliyor, ne iş yapılıyor?

• Hoca benim bir arkadaşım 1'in sonunda bir hocayla researche girdi, şu an bile devam ediyor ve muhtemelen ileride baya faydasını görecek
    Ama tabi önden bir temel lazım, bunun için ilgilendiğiniz bir ceng alanı varsa (şu an baya bir ai projesi var) kendiniz önden biraz bakın, o esnada o alanla çalışan hocalarla konuşun nasıl bir yol haritası izlemeliyim diye, bu sene olmasa da seneye bence katılırsınız.
    Ben bitirme vr projesine katılmıştım 4lerle beraber ama baktım bilmeden çok zorlanıyorum hocayla konuşup çıktım, zaten gönüllü olduğum için çok sorun olmadı, onda haftalık toplanıp yok haritası çizip geliştirmeler yapıyorlardı. ben de bu yaz işlemci tasarım ya da gömülü yazılım ile ilgili kurslardan devam edip seneye bölümde research yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 1 Mayıs 2025; 21:37:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    1. sınıfta almazlar zaten
  • Boşverin hocaları sektöre atılın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.