Şimdi Ara

Uni kopyadan yakalanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavda telefondan kopya cekiyordum asistan geldi bak yanında duruyorum bi daha görürsem kagıdını alırım dedi. Ben de bunu duyunca kagıdı verdim cıktım.

TAM GÖREMEDİM AMA SANIRIM KAGIDIMA TUKENMEZ KALEMLE Bİ SEYLER YAZDI

Telefonu yakalamadı cıkart gördüm demedi. Belki de öndekininin kağıdına baktığımı sandı bilmiyorum.

Bi şey olcak olsa sınav sonu direkt orada savunmamı mı alırdı?
    Sonradan savunma yapmaya çağırırlar mı?

Kınama uzaklaştırma vs alır mıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cezası 6 ay akademik uzaklaştırma. ben her türlü şeyin hilesini hurdasını yapan biri olarak ünide telefonla kopya çekmeye cesaret edemedim valla.

git asistana 2 kilo antep baklavası al. yoksa nanay.

• "bir daha görürsem kağıdını alırım" dediğim kişiyi bir daha aynı şekilde görmediysem bir aksiyon almam.

youtube
    Doğan Cüceloğlu | Doktora Anısı..
    https://www.youtube.com/shorts/7HVkWI8KWEA?app=desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 14 Mayıs 2025; 20:58:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önümdekinin kağıdına bakarken gözetmen şş sen önüne bak diyince hiç üstüme alınmamıştım şş sana diyom morlu diyince mecbur baktım

• Noldu

• Kanki ben kopyadan yakalandım ama bende seninki gibi kağıt telefon yoktu. Gözetmen hoca sert bir dille kağıdı alıp çıkabilirsin dediydi. Tutanak tuttu mu bilmiyorum bana bir kağıt haber gelmediydi. Hemen dersin hocasına gittim yalvar yakar. Sonucunda sınav sonucum 5 idi finalde toparladım verdim. Dersin hocası pamuk gibi kadındı yoksa işim zordu diye düşünüyorum geçmiş olsun

• randyrhoads8 R kullanıcısına yanıt
    Simdilik bi degisiklik yok arada mailime bakıyorum savunmaya cagırırlarsa diye ama arkadaslara sordugumda disipline verilecekse sınav sonunda tutanak tutup anında savunma alıyorlarmıs yırttık gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SINAVDA KOPYA ÇEKERKEN YAKALANMAK
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Valla benim dersin hocası cellat gibi onun haberi olursa donusu zor ama asistan bi sey yapmadı galiba. Tesekkur ederim.

• Komitede kopya ceken oluyor genelde uyarip gidiyorlar ama başka fakultelerde farklidir tabi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.