Merhaba arkadaşlar Şanslı olarak yks başvurusu yapmıştım Bu yıl çok az kişi giriyormuş Şansım yüksek gibi Okuması eğlenceli boş vakti bol Güzel bölüm tavsiyesi alırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üni bölüm önerir misiniz okuması sıkmasın sınıf kolay geçilsin

-
-
Hayatında yanlış seçimler yapıyorsun
Sırf sınıfı kolay geçilsin okuması sıkmasın diye üniversite seçilmez hayatın max 4 sene güzel geçer oda tanıştığın insanlar adam gibiyse
Ben sana yazılım tavsiyesi vermiştim ama pek takmamışsın anlaşılan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sosyoloji olabilir mi ki?
ekleme :ya da psikoloji
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagece25 -- 7 Haziran 2025; 0:33:50 > -
İşletme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet
-
Güzel sanatlar fakültesi olabilir.. Resim, heykel, müzik, tiyatro vb.. eğlenceli ve zevkli sanat dalları ... Varsa yeteneğin bunları düşünebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
böyle mi meslek seçilir yahu? çalışma hayatı çok da iyi bir şey değil, kendi ömrünü satarak geri kalan ömründe bir şeyler yapabilmek için para kazanıyorsun. o zaman ya yaptığın iş senin için çok mutlu olacağın bir şey olacak, ya da iyi para kazandıracak. ikisi birden olursa ne ala. ikisi birden olmazsa mutsuz olursun. 10 yıl sonra çok az kazandığın bir işte mutsuz bir şekilde günlerini çürütüyor olabilirsin bugün vereceğin saçma kararlarla.
10 yıl sonra ne yapabileceğini düşünüyorsun? hiçbir mesleğe ilgin yok ve hiçbir nitelik gerektirmeyen bir iş yapacağını öngörüyorsan boşuna üniversite de okuma. yani kasiyer falan olurum diyorsan üniversite okuyup vaktini boşa harcarsın.
bu belirsizliği milyonlarca insan yaşadı, yaşıyor. tavsiye istiyorsan o tavsiyelerden dersler de çıkart.
-
Yabancı dil bölümü, hem öğrendiğin dil yanına kâr kalır, hem de güzel kızlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesleğime ara verdim 2 yıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X