Bildirim
UNDERTAKER PATRONUN OĞLUNDAN FECİ DAYAK YEDİ !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
her zaman bu kadar yapmacık mıydı bu wwe özellikle undertaker daha ağır daha az konuşan bir insandı uyduruk bir adama dayak mı yedirttiler
_____________________________ -
bu işler cüsseye göre yorumlanmaz saçma sapan yorum yapmayın
adam patronun oglu tabii ki dayak yiyecek işsiz mi kalsın? ülkenin durumu malum zaten_____________________________ -
-
3:00 dan sonra ne olduda adam ayağa kalkamayacak hale geldi şaka gibi
ama bende izliyorum bunu hoşuma gidiyo lisedeyken gerçek sanardım. Şimdi tiyatro gibi geliyo ama güzel bi show sonuçta hakkını vermek lazım.
Edit : Adam 50 yaşına geldi hala bırakmıyor güreşi
Spor salonundan bir görüntüsü de çıktı ortaya bu yaşta o kadar sakatlık geçirdikten sonra 228 kilo kaldırabiliyor valla helal olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 30 Mart 2016; 0:39:34 >_____________________________ 
Kural Disi Konu Destroyer
I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36
-
Farkettin mi bilmiyorum bunlar tabi şov ama masaya yatırmadan son yumruk harbiden de adamın sol gözüne baya sert geldi.
23 Senedir undertaker wrestlemaniada olur. 2 sene önce serisi bitti Brock Lesnar'a karşı._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bugterrr
Patronun oğlu filan ama Shane WWE tarihine efsaneler arasına yazdırdı.
Buyur :
Jeff Hardy'nin, Randy Orton'a yaptığı Swanton etmez.
Tabi o da ayrı birşeydi. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ry
ama bende izliyorum bunu hoşuma gidiyo lisedeyken gerçek sanardım. Şimdi tiyatro gibi geliyo ama güzel bi show sonuçta hakkını vermek lazım.
lise de gercek sanirdim ??? ortaokul demek istediniz heralde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: elfgözlülegolas
quote:
foxta yayınlanırken lisedeydim. Ne oldu baya şaşırdın sen liseye gidiyosun herhalde.
quote:
quote:
foxta yayınlanırken lisedeydim. Ne oldu baya şaşırdın sen liseye gidiyosun herhalde.
7. sinifta millet cozmustu olayi gercek olmadigini senin lise de cozmene sasirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
7. sinifta millet cozmustu olayi gercek olmadigini senin lise de cozmene sasirdim
ne alakası var ne zaman izlersen o zaman çözersin 24 saat izlemedim hayatım boyunca sonuçta. Foxta yayınlanırken liseye gidiyordum diyorum._____________________________ 
-
patronun oğludiyince triple h sandım e ne var bunda demeye gelmiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Undertaker ağır abiydi yav niye böyle yazdılar seneryoyu :( serisi vardı bu adamıb wreslemania'da hala devam mı kaç 0 oldu ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
flash tv de izlerdim gece 1 de başlar goldberg vardı adamım
quote:
Orijinalden alıntı: FSOCIETY
flash tv de izlerdim gece 1 de başlar goldberg vardı adamım
Flash tvdeki ayrı güzeldi ama ben gündüz izlediğimi hatırlıyorum belki 2 farklı zamanda çıkıyordu tam bilmiyorum, sting hulk hogan goldberg rey misteryo(buda vardı yanlış hatırlamıyorsam) falan çıkardı, en sevdiğim adamda goldbergdi
Orta okula giderken izlerdim hafta sonları akşam 6-7 gibi yayınlanırdı flash tv'de . Rey mistery,Goldberg,Hulk hogan, Ric flair falan vardı hulk hoganın takımı 3-5 kişi birleşip ancak goldberg'i yenebiliyordu :D
2005 yılı falandı bizim izlediğimiz yıllar ama aslında 98-99 dönemi yayınlanmış şeyleri izlemişiz._____________________________ ------------ARIKAN BAL Donanımhaber 7.yılımız Sipariş için p.m------------ https://forum.donanimhaber.com/yeni-sezon-sagimi-yapildi-forumda-7-yil-kampanya--110871203 -
Benzer içerikler
- muhtar nereye şikayet edilir
- debridat kullananların yorumları
- tadı en güzel içki
- kgt nedir
- tüpnük piki
- modern combat 4
- samsung galaxy beam
- black friday ne zaman 2026
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt