Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.504
Cevap
31
Favori
71.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizce ilk oyunda platinum almak için nasıl bir yol izlemeliyiz. Oyunu ilk ezicide mi oynamak lazım, zorda oynayıp bonuslarla beraber ezicide mi oynamak lazım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. kez başladım seriye, bayılıyorum ya Uncharted a

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun şuan store'da indirimde. Saın almayı düşünüyorum ama şu linkteki açıklamda Türkçe ses veya altyazı var yazmıyor.https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA02344_00-UNCHARTEDTRILOGY



    Ama bu sürümlerde Türkçe var.https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA03280_00-UNCHARTEDFORTUNEhttps://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA03281_00-UNCHARTEDTHIEVEShttps://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA03282_00-UNCHARTED3DRAKES






    Aşağıdaki versiyona TR store'dan sahip biri oyunun Türkçe dublaj ve altyazısı olup olmadığını bana teyit edebilir mi?
    Boşuna satın almak istemiyorum çünkü.
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA02344_00-UNCHARTEDTRILOGY




  • Dark_Judge kullanıcısına yanıt
    En aşağıdaki link benim aldığım. Evet tr altyazı ve dublaj var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morty Smith

    En aşağıdaki link benim aldığım. Evet tr altyazı ve dublaj var.
    Teşekkürler bilgi için.
  • Şu seri ilk çıktığı zaman Tomb Raider çakması diye bakmıştım, ama zamanla hastası oldum. :) Ne yazık ki yeni oyunları çıkmayacak.
  • Aslına bakarsanız yeni oyun kesinlikle çıkmayacak demek pek doğru olmaz gibi, böylesine sevilen, kazandıran bir serinin önünü kapatmak yanlış bi seçim olur. Belki yakın bi tarihte göremeyebiliriz ama Nathan’ın hikayesi bitmiş olabilir farklı hikayelerle, kurgularla ilerde yeni oyunlarını Uncharted adı altında yine göreceğiz diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLdacTrack

    Aslına bakarsanız yeni oyun kesinlikle çıkmayacak demek pek doğru olmaz gibi, böylesine sevilen, kazandıran bir serinin önünü kapatmak yanlış bi seçim olur. Belki yakın bi tarihte göremeyebiliriz ama Nathan’ın hikayesi bitmiş olabilir farklı hikayelerle, kurgularla ilerde yeni oyunlarını Uncharted adı altında yine göreceğiz diye düşünüyorum
    Açıklama yapmışlardı hocam, Nathan ın hikayesi 4. oyunla bitti, artık yeni bir Uncharted olmayacak diye.

    Tabi balka karakterlere oyun yaparlarsa bilmem, Kayıp Miras gibi. :)
  • Ben de onu söylemeye çalışmıştım hocam, Nathan ile bitti devam etmeyecek belki ama farklı yeni karakterler ya da seride gördüğümüz karakterler üzerinden seriyi devam ettirirler gibi geliyor bana. Tabi çok yakın zamanda beklememek lazım. The Last of Us 2 dışında yeni IP’ler üzerinde çalışıyorlar diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar. Bugün psn store üzerinden ps4 uncharted the nathan drake collection satın aldım ve indirdim ama oyunun tam boyutu 42 GB diyor ama sadece 3.5 GB’lık bir indirme yaptı, ama oyun çalıştı, ben oynadıkça otomatik felan’mı indirecek neyapacak anlamadım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted 4 güzeldi en azından sonuna kadar oyunda tutacak akdar sürüklüyordu ancak diğer oyunlar için bunu söylemek zor. Bir kaç saat sonra hep aynı şeyi yapmaya başlıyorsun bu da oyun zevkini ilerleme isteğini baya baltalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 6 Aralık 2019; 14:26:50 >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    4. oyunun sonunda ortalığı karıştıran meraklı kızları bana yeni karakterin o olacağı izlenimini verdi.

    her ne kadar güzel bir seriolsa da aynı mekaniklerle 5 oyun sıkmaya başladı. bir süre ara verip yeni neslin 2. 3. senesinde belki bir oyun gelebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aretra

    İyi günler arkadaşlar. Bugün psn store üzerinden ps4 uncharted the nathan drake collection satın aldım ve indirdim ama oyunun tam boyutu 42 GB diyor ama sadece 3.5 GB’lık bir indirme yaptı, ama oyun çalıştı, ben oynadıkça otomatik felan’mı indirecek neyapacak anlamadım?
    İyi günler kardeşim. Evet oyun arka planda inmeye devam edecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 oyundan da platin kupayı aldım. En iyi olan 2 ve en kötü olanı 3. oyun. 3’ü zorlana zorlana oynadım. Hem mekanlar kötü hem de yan karakterler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava verilince ben de en sonunda oynadım. 2 ve 3'ü oynadım tabi 1 mekanikleri dolayısıyla pek tavsiye edilmediğinden pas geçtim. Açıkçası iki oyunu oynayınca 2'nin neden genel inceleme puanları olarak 3'ten daha yüksek olduğunu anladım. 2 hem hikaye, hem tempo, hem aksiyon çeşitliliği açısından daha iyi geldi. Tabi 3 2'nin üzerine pek bir eklemediğinden daha az sevilmiş gibi görünüyor. Tüm mekanikler birebir aynı. Ekstradan sadece bir el bombalarını geri atma özelliği gelmiş. Onun dışında 3'ün bulmacaları daha başarılıydı bir de. Tabi sonuç olarak 2 oyundan da fazlasıyla keyif aldım. Bir ara 4'ü de oynayacağım artık. Bakalım 4 2'nin üzerine çıkabilmiş mi göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 10 Temmuz 2020; 9:45:22 >
  • Uncharted: The Nathan Drake Collection - Three Platinum Trophies in One - PART 1


    UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]PlayStation Accessyoutube
    Today Rosie will be attempting to get not one, not two, but THREE entire platinum trophies! The games in question? Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves and Uncharted 3: Drake's Deception. Will she be able to do it? Join us for part one of our triple PlatiMonday stream to find out, and stay tuned for part two very soon! PlayStation Access brings you the latest PlayStation news, features and gameplay every week, giving you unprecedented access to the biggest titles on PlayStation. Subscribe now to ensure you never miss out: http://bit.ly/AccessSub All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use AverMedia's live Gamer Pro for PS4 and PS5 capture and streaming. Want more? Ash's Twitter: http://twitter.com/ashmillman Rosie's Twitter: https://twitter.com/RosieCaddick88 Rob's Twitter: http://bit.ly/RobPearson Dave's Twitter: http://bit.ly/DavidJackson Nath's Twitter: http://bit.ly/NathanDitum Join us on Facebook: http://bit.ly/AccessFB Follow us on Twitter: http://bit.ly/TweetAccess #PlatiMonday #Uncharted #Trophies
    https://www.youtube.com/watch?v=sIRltU7gVks

    Uncharted: The Nathan Drake Collection - 3 Platinums, 1 Stream! PART 2


    UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]PlayStation Accessyoutube
    Today Rosie will be continuing her quest to get not one, not two, but THREE entire platinum trophies! She only needs the platinum for Uncharted 2: Among Thieves and Uncharted 3: Drake's Deception. Will she be able to do it? Join us to find out! PlayStation Access brings you the latest PlayStation news, features and gameplay every week, giving you unprecedented access to the biggest titles on PlayStation. Subscribe now to ensure you never miss out: http://bit.ly/AccessSub All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use AverMedia's live Gamer Pro for PS4 and PS5 capture and streaming. Want more? Ash's Twitter: http://twitter.com/ashmillman Rosie's Twitter: https://twitter.com/RosieCaddick88 Rob's Twitter: http://bit.ly/RobPearson Dave's Twitter: http://bit.ly/DavidJackson Nath's Twitter: http://bit.ly/NathanDitum Join us on Facebook: http://bit.ly/AccessFB Follow us on Twitter: http://bit.ly/TweetAccess
    https://www.youtube.com/watch?v=UEMRFR5K1yc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 6 Ağustos 2021; 1:7:19 >
  • Drake's Fortune bitti. On sene once ps3te oynamistim. Türkçe dublaj ve daha iyi grafiklerle oynamak mest etti beni. Akip gidiyor. 7.5 saatte bitmis. Ne kadar keyifliydi ya her ani. Özellik kontroller ne kadar basarili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5in plusında bu oyun yok sanırım ben göremedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Var hocam iyi bak. Nathan Drake Collection diye geçiyor.

  • 2. Oyun asiri uzun ve boktan kontrolleri ve absurd zorluguyla kanser edici. Bu puanlari almasi akil tutulmasi. Ps3'te oynadigimda da overrated bulmustum ve en iyi oyunun 3. Oyun oldugunu dusunuyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.