Şimdi Ara

Uncharted 4'ün İlk İzlenim Videosunu Neden Kaldırdık? Kısaca Oyun Hakkındaki İzlenimlerimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Uncharted 4'ün ilk izlenim videosunu maalesef kaldırmak zorunda kaldık. Bunun sebebi Sony'nin oyundan görüntü almasına çıkış tarihine kadar izin vermemesi. Yazılı incelemeler yayınlanırken, video ilk izlenim ve incelemenin bu nedenle yayınlanması mümkün değilmiş!
     
       Buna karşın oyunu bitirmek üzere olduğumuzu da buradan belirtmek istiyoruz. Nathan Drake'in yeni macerası da son derece heyecan verici ve ilk izlenim videomuzu izleyenlerin de gördüğü gibi hem görsel, hem de oynanış yönünden çok başarılı bir iş çıkarılmış.
     
        Her mekanın kendine has görsel yapısı gerçekten de etkileyici. Geliştiriciler sadece kaliteli kaplamalar yapmamış, aynı zamanda sanatsal açıdan da oldukça iyi bir iş çıkarmışlar. Mekanlara göre değişen platform ve bulmaca öğeleri de oyunun tekrarlıyormuş hissine girmesini engellemiş.
     
        Oyun belki ne seri, ne de oyun dünyası için oynanış açısından çok büyük yenilikler sunmuyor, ama karşımızda kesinlikle başarılı bir oyun var. Eğer oyunu almak istiyorsanız ilk izlenimlerimize göre kesinlikle çekinmeyin.
        
       Henüz multiplayer modlarına deneyemesek de senaryo modu konusunda birkaç küçük şey dışında hiçbir problemimiz olmadı. Özellikle karakterlerin tasarımları gerçekten de usta işi olmuş.
     




  • bi dava felan açmasınlar Allah korusun:D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • doughnut nathan drake yoksa almam
  • İzledik sıkıntı yok
  • aaaa kotu olmus keske bilgi alsaydiniz ps turkiyeden. umarim maddi veya herhangi bir yaptirim almazsiniz. ben izleyemedim sahsen lakin sanirim heyecanim acisindan izlemekte istemezdim. anladigim kadariyla bu olay bayagi bi caninizi sıkmıs unlem isareti ve editor ismi olmayipta sirket ismiyle haber yaptiginiz icin.
  • Merhaba hayır herhangi bir yaptırım söz konusu değil, hatta gayet kibarca söylendi. O nedenle canımız da sıkılmadı, tek üzüntümüz videoyu izleyemeyen takipçilerimiz. Teşekkürler
    (Alkan)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadıgım bu yazı bile bana özrünüzün kabahatinizden büyük oldugunu gösteriyor. Peki neden yazılı inceleme yapmıyorsunuz BSC olarak? bu sitenin aldıgı ve kullanıcıları ile paylaşılmayan böyle bir karar mı var? oyunu türkce inceleyen zaten 2 site sayamam. Ne olur genel bilindik görüntüler ile inceleseniz yazsanız spoiler vermeden.

    Video ilk izlenim inceleme yayınlanması mümkün değilmiş! diye sonu ünlemli biten cümleler. pek anlam ifade etmiyor. Cünkü mantıken yasak olması normal. Miş mış lı cümleyi de oyun sitesi kurunca daha komik oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abstract-a -- 5 Mayıs 2016; 22:09:39 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Download eden yokmu beyler özelden atın izleyelim akşam gider rahat rahat izlerim demiştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abstract-a'ya ilk izlenim videosu önerisi konusunda katılıyorum. Ama oyunu daha tam olarak bitiremedikleri için incelemeye girişeceklerini sanmam. Yazılı incelemeleri video inceleme ile aynı anda yayınlama geleneği var bildiğim kadarıyla.

    Bu arada yazılı inceleme demişken mobil siteden yazılı incelemelere ulaşılamadığını fark ettim. Ulaşılması güzel olabilir aslında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliliktir -- 5 Mayıs 2016; 22:04:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben bile biliyorken çıkış tarihine kadar ambargo olduğunu sizin bilmemeniz çok amatörce olmuş. Umarım dava vs uğraşmazsınız; geçmiş olsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaslar kusura bakmayinda cok cok kolaya kaçıyorsunuz. Sizin bu yaptiginizi normal twitch kullanicisi da oyunu oynarken konuşup yorurmluyor, Beğenmediğimiz Merlininkazani bile tum dünya ile ayni anda incelemesini detaylıca onlarca sayfa dolusu derinlemesine yayinliyor ama sizler zoru değil kolay yol olan oynadiginiz bolumun bir bolumunu göstermekle yetiniyorsunuz ki bu yaptiginizi cd elinde olan 10 yasinda ki cocukda youtube da yapıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ünlem nedir ya. Komik duruma düşüyorsunuz bir de

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bernhard B kullanıcısına yanıt
    Tum Dunyada incelenmesi adina yollanan oyunlarda 1 veya 2 sayfalik ambargo yazisi bulunur.
    Size gonderilen oyunda yok muydu ?
    Veya vardida oyun kitapciklari gibi okumadan bi kenara mi attiniz
    Bu oyun yada herhangi bi oyun icin herzaman ambargo soz konusudur.Bunu gercekten bilmiyo ve atlamis olmaniz ilginc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 6 Mayıs 2016; 7:50:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Çaktırma,çalınan oyunlar vardı ya hani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    Arkadaslar kusura bakmayinda cok cok kolaya kaçıyorsunuz. Sizin bu yaptiginizi normal twitch kullanicisi da oyunu oynarken konuşup yorurmluyor, Beğenmediğimiz Merlininkazani bile tum dünya ile ayni anda incelemesini detaylıca onlarca sayfa dolusu derinlemesine yayinliyor ama sizler zoru değil kolay yol olan oynadiginiz bolumun bir bolumunu göstermekle yetiniyorsunuz ki bu yaptiginizi cd elinde olan 10 yasinda ki cocukda youtube da yapıyor.

    Aynen soylemek istedigim ustu kapali sekilde bu. Yani elestirecek o kadar cok sey varki. Ilk izlenim nedir ayrica? 2000 yilindan beri gerek dergiler sonrasinda siteleri takip eden bir oyuncu olarak. Ilk izlenim on inceleme vs bunlar oyun duyurusundan genelde cikmasindan ya da 1 sene once bazi bilgiler alininca yapilir. tum oyun otoriteleri oyunu incelemis. Siz 3 gun kala ilk izlenim cekiyorsunuz yazmiyorsunuzda. Bu noktada ilk izlenim mantigi nedir? Neyse bsc bu kafayla giderse yazik edecek itibarina.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redoracle

    Çaktırma,çalınan oyunlar vardı ya hani

    Sucluyu bulmak lazim ozaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.