Şimdi Ara

Uncharted 2 deki son bossu Crushing modda geçemiyorum. (( ÇÖZÜLDÜ. VİDEO BURADA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Merhabalar crushing de son bölüme kadar geldim.Ama 1 saat boyunca uğraşmama rağmen Lazarevic i öldüremiyorum.Oyunu bitirenler nasıl geçtiklerini bir videoya çekip koyabilirse çok iyi olacak.Olmazsa bir ipucu mu var kör nokta mı var açıklasın biri.Bir türlü geçemedim.

Şimdi bana gelip adam mavi şeylerin yanına geldiğinde onlara ateş edeceksin demeyin onu biliyorum zaten bilmesem hard da bitiremezdim oyunu Sorun şurada adam 2 shotgun ile öldürüyor takla atıyorum zıplıyorum sürekli ama sürekli ölüyorum.Forumda birisi kör nokta mı ney var demişti unuttum neresiydi o kişi kör noktayı söyledse iyi olacak.Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 1 Şubat 2010; 3:29:01 >

• youtube a

uncharted 2 crushing final boss

yaz izle

Diyecektim demedim

Sözün özü bol bol yapacaksın crushing modun özelliği geç ölmesidir zaten o herifin

Orijinalden alıntı: el_turco_06

youtube a

uncharted 2 crushing final boss

yaz izle

Yotube daki videolar easy veya normal de çekilmiş.Oyunu zaten 3 defa bitirdim easy normal ve hard da bitirdim..İzlememe gerek yok.Benim demek istediğim adam hard a göre çok çok zor ölüyor ve dam 2 isabette bizi öldürüyor.Olmuyor geçemiyorum hard da yine kasmadan bitirebilmiştim ama crushig ayrı birşey

Bu arada oyunu durmada n 3 defa bitirdim.Şimdi 4 üncü bitirişim olacak ve hiç sıkılmadım oyunun ne kadar güzel olduğunu anlayın artık.Başka oyunlarda 3 bitirişten sonra sıkılırdım bunda hiç olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 1 Şubat 2010; 2:48:58 >
    ben bbugun basladim crushingde, killzone2 de de sonuna kadar gelmistim ama bitireremistim elitede bakalim bunda ne olacak

College of Engineering 2010/2014-Univeristy Park, PA
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil92

bence spoiler olarak goster,
    ben bbugun basladim crushingde, killzone2 de de sonuna kadar gelmistim ama bitireremistim elitede bakalim bunda ne olacak

Merak etme işin sırrı siper almada sanırsam bitirirsin crushing de diğer oyunların veteranlarına göre çok daha kolay ama son bossu işte geçemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 1 Şubat 2010; 3:13:40 >
    Daha Fazla Göster
  • öyle bi abartmışlar ki adam zıpladıgın yeri senden önce tahmin edip oraya 3-4 tane el bombası atıyo, dogal olarak ta bombalara oturuyosun, ayrıca 50m den pompalıyla indiriyo yarma

(Güç + Karizma) birleşmesi ile meydana gelen Beyaz Büyü.....
  • Buldum arkadaşlar kör noktayı buldum bence oyunlardaki boss savaşlarında bulunmuş en zekice yöntem Süper bir şey bence herkes izlesin videoyu komedi ya
    http://www.youtube.com/watch?v=zbfpv8n8h68
    Herkese teşekkürler oyunda son yere gelenler bu yöntemi deneyerek hemen geçebillirler

@ anil92

izle bu videoyu

@ REAL MADRID

Asıl garibi gideceğimiz yeri bir medyum gibi önceden anlıyor attığı 4 bombanın 4 üde farklı yerelere gidiyor ve bombaları hiç bitmiyor

Bu arada adam o sudan içti ama biz niye suyun üstüne gittiğimizde o suyu içemiyoruz bende onun gibi olmak istiyorum öyle bir boss savaşı daha ilginç olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 1 Şubat 2010; 3:22:53 >

• Son bossta daha basit(bence) bir yöntem daha var
    Çok yaklaşınca adam sizi havaya kaldırıyor ve fırlatıyor normalde.
    Ama bazı dar alanlarda adam sizi fırlatcak yer bulamayıp sadece olduğunuz yerde bırakıyor
    Bu şekilde çok rahat yeniliyor öyle durmadan kaçmaya da hiç gerek yok

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • Valla ben o serefsizi crushing de bitirdim videoyu izledikten sonra hemen oldurdum
    TRPsn : freevmTR
    Düşünmeden konuşmanın cezası,konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: freev

Videoyu izliyince kendimi mal gibi hissettim yavv ben normal modda o kadar uğraşmıştım geçmek için.. Meğer neler varmış

Evet bende kendimi öyle hissettim videodan sonra

Orijinalden alıntı: freev

Videoyu izliyince kendimi mal gibi hissettim yavv ben normal modda o kadar uğraşmıştım geçmek için.. Meğer neler varmış

Ya sorma hocam arkamı dönene kadar herif beni gebertiyodu zaten birde adamdan bir kaçmam var görsen ölürsün gülmekteno modda o adamı geçmek cidden kolay iş değil hani

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.