Şimdi Ara

Ünal AYSAL aday olmayacak! (GSTV) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
4.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazilani anlamak bu kadar zor olmamali, rakip cikmiyor yazmadim Aysal devam etsin istiyorlar ama devam etmez ise aday olacaklarini soyluyorlar yazdim. Bu kadar duz bir yaziyi bile anlamayip olayi farkli yere cekmen, nasil Aysala rakip cikmiyormusa baglaman bos isler. Yazmak istedigin seyleri direk yaz, anlatilani yanlis yere cekip yazma..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JessieJ

    Yazilani anlamak bu kadar zor olmamali, rakip cikmiyor yazmadim Aysal devam etsin istiyorlar ama devam etmez ise aday olacaklarini soyluyorlar yazdim. Bu kadar duz bir yaziyi bile anlamayip olayi farkli yere cekmen, nasil Aysala rakip cikmiyormusa baglaman bos isler. Yazmak istedigin seyleri direk yaz, anlatilani yanlis yere cekip yazma..

    Bana cevap icin yazdinsa ben seni örnek almadim degisik konularda degisik kisiler yok aday bilmem ne yazmislar ben genelleme olarak yazdim vizyon olayida genelleme icinde yazdim kisisel algilama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CR7_35

    Ünal Aysal'a çok şey borçluyuz öncellikle teşekkür ediyoruz ve sonra minnettarız kendisini o kafada düşünen bu kadar bilgi sahibi bir insan görmedim ben bu ülkeye fazla bi başkan kesinlikle takımı nerelerden kurtarıp nerelere getirdi bu konu kimsenin şüphesi olamaz verdiği emeklerden dolayı Hoşçakal Ünal Başgan.

    Fatih Terim gelir artık hayat neden olmasın.

    Bir gslli olarak söylüyorum eğerki Fatih hoca gelmeseydi o 2 yıldaki başarılar olmazdı gördük gelen hocaların icraatlarını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xakah74

    quote:

    Orijinalden alıntı: JessieJ

    Yazilani anlamak bu kadar zor olmamali, rakip cikmiyor yazmadim Aysal devam etsin istiyorlar ama devam etmez ise aday olacaklarini soyluyorlar yazdim. Bu kadar duz bir yaziyi bile anlamayip olayi farkli yere cekmen, nasil Aysala rakip cikmiyormusa baglaman bos isler. Yazmak istedigin seyleri direk yaz, anlatilani yanlis yere cekip yazma..

    Bana cevap icin yazdinsa ben seni örnek almadim degisik konularda degisik kisiler yok aday bilmem ne yazmislar ben genelleme olarak yazdim vizyon olayida genelleme icinde yazdim kisisel algilama.

    Aday konusyla alakali mesajimin ustune tamda o konuyla alakali bir gorus iceren mesaj atinca uzerime almisim kusura bakma. Kisisel degil sadece cevap vermek maksatli yazdim sende kisisel algilamazsan sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grey_Goose

    sadece borçlara bakmak hataya düşürür seni
    borçlar kendi içinde 3 e ayrılıyor
    net borç
    aktif borç
    toplam borç

    önemli olan kulüplerin kısa vadede ödemesi gerekn aktif borçlarının artıp artmadığıdır

    buna paralel öz kaynaklarda da önemli bir iyileşme var Galatasarayda

    gelirlerimizi de bulup paylaşacağım
    çünki gelirlerimiz borcumuza zıt olarak % 120 artış gösterdi son 3 yılda

    Iyide madem durum bu kadar vahim degil aysal neden riva arazisinin satilmasini istiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klübü borçlandırıp kaç bakalım ünal.Yok ettin klübün geleceğini..
  • Gitmez umarım. Bu ne böyle takımda yıllardır berbat bir istikrarsızlıktır gidiyor. Başkanından oyuncusuna, teknik direktöründen yöneticilerine kadar, bir ayar çekemedik. Bir oturtamadık takımı adam gibi arkadaş. 5-6 sezonda içinde giden gelenin haddi hesabı yok.
  • Kimsenin bir yere gittiği yok. kulübü borçlandırıp kaçıyor diyenler bile var. ne güzel algı operasyonu yapılıyor ama. ulan her seferinde de yiyorsunuz.
  • Mali durumla ilgili bir iki söz söyleyeyim gelir bu kadar arttı diyoruz, gelirler böyle artarken borçlarında artması sağlıklı bir tablo mu sizce. Gelir getiren yatırımlar mı yapıldı da arttı bu borçlar.

    Loca geliri mesela tek seferlik bir gelir 3 yıllığına satılıyor zannedersem, localar adnan polat döneminde satışa çıkarışsa oda mali açıdan başarılı olur muydu.

    Futbolculara ödenen maaş yükü sıkıntı olmayacak mıydı. Hamit selcuk burak sneıjder melo dzemaili pandev ilk anda aklıma gelen adamlar her birinin yıllık maaşı 2m eurodan fazla bu adamların yanında ufuklardan sabrilere ebouelere maaş veriyoruz kolay mı

    Bir diğer mevzuda sportif başarının kesilmiş olması hadi geçen yılı gruptan çıkarak bir şekilde telafi ettik, bu yıl ne yapacağız sportif açıdan para kapıları bize kapandı gibi

    Mali durumu iyi görmüyorum, gelirlerin artmasına rağmen borçların artması hayra alamet değil tabi bu kaynakların nereye kullanıldığıyla alakalı değişir ama yedek kulübesine kullanıldıkça mevcut durum iyiye gitmez. Sürekli sermaye artırımı yapamayız nitekim yapamadık, hergün loca satamayız, dzemaili pandev transferleriyle helede sportif başarı da olmaksızın store gelirlerini de katlayamayız.


    Son olarak şunu söyleyeyim aysal döneminde gelirlerimiz tavan yaptı bundan daha fazlası olmayacak daha azı olacak, ayrıca bugünkü gelirler likit değil, bugün gelir bir daha gelmez bugün gelir 3 sene gelmez...


    Şuanki durumumuzun tek iyi yanı kısa vadeli yükümlülüğümüz fazla değil futbolcu maaşlarını ayrı tutarsak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • gündem G kullanıcısına yanıt
    Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, olağanüstü divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Aysal kulübün borçları ile ilgili bilgilendirme yaparken, zarar edildiğini açıkladığı basketbol şubesini kapatmaları durumunda taraftarın ayaklanacağını kaydetti. Aysal ayrıca, kendi döneminde transfere çok para harcadıklarını ve başarı için bunun gerekli olduğunu söyledi. Başkan şöyle devam etti:

    'Satış ehliyetimiz var'

    "Bazı endişeler belirmiş durumda. Bu endişelerden biri Riva konusu ve diğer gayrimenkuller. Biz burada hiçbir gayrimenkulumuzu satmak durumunda değiliz. Ben bunu daha önceki genel kurullarda net bir şekilde anlatmıştım. Bizim 3,5 senedir satış ehliyetimiz var. Satabilecek tek mülkümüz de Riva arazisi ancak 3,5 yıldır bu satışı yapmadığımıza göre bundan sonra da satmayacağız demektir."

    'İmkan yaratmamız lazım'

    "Gayrimenkullerimiz bir kenarda duruyor, 300 milyon dolar da bir kenarda duruyor. Bu borç 2011'den bu yana duruyor. Tüm belgeler sizde zaten inceleyebilirsiniz. Bu borcu ne kadar taşıyabiliriz? Ben daha fazla taşımak istemiyorum. Bizim niyetimiz bu değerleri çarçur etmek değil. Kulübün yararına imkanlar yaratıp kullanmak."




  • Sast kullanıcısına yanıt
    tek tek cevap vermek istiyorum kardeşim fikirlerimi böyle belirteyim

    1) Mevcut şartlarda gelirleri , borçlarından daha çok artan tek kulüp Galatasaray. Örnek vereyim , sen storedan seneye CL gruplarından çıkamazsak alışverişi keser misin?
    kombineni yenilemez misin? sponsorlar , yapılan sözleşmeleri 1 yıl başarı gelmedi diye fesihmi ederler ? yayın gelirleri Türkiye sınırları içerisinde eksiye mi düşer?
    bu soruların hepsinin yanıtı HAYIR. yani store,sponsorluk,reklam,yayın geliri vs vs gibi ana kalemlerin gelirleri öyle 1 yılda düşecek kalemler değiller. İstikrarlı sportif başarı elbette geliri artırır ama
    bu en az 2-3 sezon sürerse düşüşe geçer.

    2) futbolculara ödenen yüklü maaşlar konusunda hem fikiriz. Ancak sahaya çıkıldığında eboue yi görmek istemeyen yine taraftar. Adamın sözleşmesi var. Boşa maaş ödemek istemiyorsan
    fesh eder gönderirsin. bu sefer de tazminat girer işin içine. Aynı şey yani.

    3) sportif başarının kesildiği yok. Daha geçtiğimiz sezon hem TR kupası alındı hem de CL de gruptan ikince kez üst üste çıkıldı. Bu sene de gruplara kalındı ve ligin henüz 4.haftası bu ne karamsarlık?

    4) Mali durum X bir şirkette olsa şuan ben de kötü derim. Ancak Ünal AYSAL , Adnan POLAT' tan kulübü bir çok geliri ipotek altında devraldı. Loca, Reklam , stadyum reklamları , yayın gelirleri VS VS
    bu ana kalem gelirler ipotek altındaydı. Sermaye artırımı ile gelen nakit para ile bu ipoteklerin bir çoğu kaldırıldı , futbol takımı , basketbol takımı bayan-erkek, önemli transferler ile ayağa kalktı,
    nitekim üç ana branşta da hem avrupada hem de ligde başarılı olduk. Erkek basket takımı Euro league de son 8 e kaldı. Bayan basket CL mertebesinde Avrupa kupası ve ligi kazandı.
    bu şekilde hem sportif başarı geldi hem de en büyük gelirlerden olan ipotek altındakiler sıcak para girişi için ipoteksiz kullanılmaya başlandı.

    son olarak şunu söylemeliyim , Financal Fair Play gibi bir bela varken başımızda pandev ve dzemaliden iyisini bu paraya getiremezsin.




  • Ezbere konuşuyor herkes.Borçlandırıp bırakıp gitmişmiş.Adnan Polat kalibresinde adam lazım size.Azizin peşinden ayrılmayacak, şikecileri savunacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodoplu-

    inş gitmez yaa lazım bize


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bl@cknight kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda Aysal karşıtı olan arkadaşların atladığı bir mevzu var.

    Los Galacticos kadrosu sonrası Real borçtan kuduruyordu ve bir çözüm bulmaları gerekiyordu. Ya küçüleceklerdi ya da gayrımenkul ile çözeceklerdi bu işi. Sonuç olarak bence bizim bu borçlar tavan yapmadan önce yapmamız gerekeni yapıp, şehir merkezindeki antrenman tesislerinden çıkıp şehir dışına yeni ve daha lüks bir tesis yaptılar, değerli şehir içi arsasını da satıp kısa vadeli bütün borçları kapatıp yeniden yapılandırmaya gittiler.

    Sonuç olarak Real gidip de feda demedi, ancak akıllı bir hamleyle düzlüğe nasıl çıkılır güzel bir örnek verdi. Riva olayını bilemem ama bence asıl Florya'dan çıkılmalı, uygun bir anlaşmayla..
  • Fatih Terim ile Ünal Aysal aynı tipte adamlar, al birini vur birine. Adnan Polat ise gerçek Galatasaraylıdır
  • Grey_Goose kullanıcısına yanıt
    Ünal AYSAL , Adnan POLAT' tan kulübü bir çok geliri ipotek altında devraldı, yazmışssın ama cefayı Adnan Polat çekti mali durumu toparladı. Kaymağı Ünal Aysal yedi olacak doğrusu
  • aysal kalaydı iyiydi.
  • maximillano1 kullanıcısına yanıt
    Gelirleri ipotek ederek mali durum nasıl toplanıyor ?
  • Grey_Goose kullanıcısına yanıt
    Adnan Polat'ı sevmem ama şirketleri birleştiren o, stadı bitiren Canaydın ve Polat. Aysal ne yapmış hazıra konmaktan başka?
  • Grey_Goose kullanıcısına yanıt
    işte harcanan 120 milyon dolar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.