Şimdi Ara

Umut Ormanına Destek Olalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sene yangınlarda çok ağaç kaybettik. Üzülerek ormanların yokoluşunu izledik :( Şimdi sosyal medyada da görüyoruz birçok kişi kurum fidan bağışı yapıyor. Bunlara elimden geldiğinde hep destek vermeye çalışıyorum. Siz de destek olursanız en azından çorbada bizim de tuzumuz olur.

    Orman bağışı kampanyası var. Siteye üye olup ankete katılan her bir kişi için bir fidan bağışı yapılıyor. Katılım için referans linki kullanılması gerekiyor. Benimkini paylaşıyorum. Bakalım beraber kaç fidan dikebileceğiz

    Referans linkim:https://benderimki.com/yeni_uye.aspx?id=aK+URx0IHmuGWom1Kevl6g==

    Üye olduğunuz zaman siz de referans linkini paylaşın. Elimizden geldiğince ormanı büyütelim.
    Ben elimden geldiğince anlattım ama detaylar için siteye bakabilirsinizhttp://blog.benderimki.com/index.php/2019/08/25/10-yila-ozel-umut-ormani/







  • Çok güzel bir kampanya olmuş. Hepimizin destek olması gerekiyor. Ormanlar bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Çocuklarımız için bunu yapmalıyız. Tüm şirketler bireyler yapmalı.
    https://benderimki.com/yeni_uye.aspx?id=JKP2+Ft1KOQ+nY9VbR/LDA==

    Ben der referans linkimi paylaşıyorum. Ne kadar çok katılım olursa o kadar iyi. Üye olan herkes referans linkini paylaşsın.
  • Çok çok tebrik ediyorum böyle şirketleri. çok güzel bir çalışma olmuş umarım diğer şirketler de örnek alıp böyle kampanyalar düzenler. referans linkiyle üye oldum ve ağaç dikildi benim adıma çok güzel değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.