Şimdi Ara

UMUDUNU KAYBETME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün lol oynarken asla umudumuzu kaybetmemeyi söyleyeceğim.Botta Vayne ile Sona vardı.Karşıda Taric ile Sivir ilk 10 dk da 7 kere öldü Vayne ve Sona Sivir'e maç kötüye gidiyordu bir şey yapılması gerekiyordu.Öncelikle karşı takımı oyundan düşürmek gerekiyordu nasıl yapıcaktım.Counterjungle ve Kamp ile öncelikle Udyr'in blue ve redi wardladım geldiklerinde kestim ve 1 tane bıraktım ki daha da underfarm kalsın diye ben ona counterjungle yapınca o da beni underfarm bırakmak için benim jungle a girecekti.Ben ne yaptım kendi bufflarımı wardladım ve Udyr rede gelince Vayne ve Sona ile blue ya gelince Brand ve Garen ile Udyr i kestik tabi bu sırada bot turrett gitmişti.Bu da bota Kamp kurmamı kolaylaştıracaktı.Öncelikle Sivir'i Taricsiz yakalayıp Shutdown ettik.Bu sırada onların botta olmadığını görünce direk Dragona girdim .Takımı da çağırdım dragonu kesip wardladık;ama hala sivir fed idi bu sefer midden pushlamaya geldiler ben de bot turretı aldım en sevmediğim yolla ama yapmak zorundaydım çünkü Sivir iki de bir bize easy gg noobs yazıyordu;ve bu da bizi daha fazla hırslandırdı.Counterjungle ı arttırdım blue yu branda redi Vayne'e verdim kendi bufflarımı ben aldım.Daha sonra toptan da backdoor yoluyla turret aldım;Ama backdoor dikkat ister baktım hiçbiri gözükmüyor. Brusha girip recall attım.Artık Udyr hayattan soğumuştu ve underlevel kalmıştı.Takımla dolaşmıyordu zaten dolaşsa da bir yararı olmayacaktı çünkü underleveldı.Backdoor yaparken kestik.Teamfightları hep kazandık çünkü sivir o kadar kendine güveniyordu ki her gördüğüne saldırıyordu;ama bilmiyordu ki Brush da kimler var.Daha sonra Baronu aldık;yaklaşık 30 saniye Brush da beklettim takımı çünkü sona oracle almaya gitti.İşi riske atmayalım;Artık killerde yetişmiştik;ve Teamfightlar ı kazanıyorduk çünkü takım haline gidiyorduk.Onlar ise nasıl killde öndeysek diye takmıyorlardı Teamfightları ama artık killer eşitlenmişti 1-12 den 20-20 yapmıştık ve biz daha iyiydik;çünkü takımdık ve lol takım oyunudur kim ne derse desin.Baronu alıp Lastpush için girdik ve turretları aldık;ve direnmeye çalıştılar takımda iç çatışma çıkmıştı sivir report udyr diye bağırırken udyr de siviri suçluyordu.Biz ise gülüp geçiyorduk.ve ordan 2 ace daha alıp maçı bitirdik 1-12 den 30-20 yaptık.Bunun için asla surrender çekmem gelsinler adam gibi nexusa girsinler.Okuduğunuz için teşekkürler.
    Not:W/L ratiomla dalga geçebilirsiniz.Ya da x şu itemi çıkmış y bunu yapmış eleştiri yapın yapmayın demiyorum ama sınırında
    bu da ss si http://imgim.com/shameonyou.png
    İyi Günler,
    İyi Oyunlar,

Not: O W/L ratio da jungler ve supp var helal olsun
    Edit: Talon ve karthusu yeni gördüm gidiyorum hakkınız helal edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 6 Eylül 2012; 18:22:32 >
  • Abi umudunu kırmak gibi olmasın ama senin bu işleri yapmanda karşıdaki taric'in ve udyr'in ward alma özürlü olmasının ayrıca sivirin manamune kasmasının çok büyük payı var gibi , ayrıca udyr ile rengardan counterjungle yemesini de es geçmemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4s1 -- 6 Eylül 2012; 18:37:38 >

Orijinalden alıntı: ParZ

crazyayberk

evet 2 yıldır oynuyorum o zamanlar çok modaydı bu isimler değiştirme hakkım olsa 2 dk durmam
    Yaşlanmak ve Ölüm korkusu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

Altı üstü bir win üstelik normal game.Sanki 90+3 de 2 gol atıp şampiyonlar ligi kupasını kazandırdın

hayır Normalde bu kadar önem vermem Normal game e oynayıp geçerim ama Sivir çok sinirlendirdi beni acısını da çıkardım ondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

Altı üstü bir win üstelik normal game.Sanki 90+3 de 2 gol atıp şampiyonlar ligi kupasını kazandırdın

hayır Normalde bu kadar önem vermem Normal game e oynayıp geçerim ama Sivir çok sinirlendirdi beni acısını da çıkardım ondan

bu yazıyı theoddone a gönderdim facebooktan sayfa açsın hemen beğencem dedi hadi bu iyiliğimi unutma

her oyun çıkıyor öyle tipler(moral bozmak için yapıyorlar zaten) beni asıl sinirlendirenler bizim takımdakiler oluyor genelde

• okurken bir sigara yaktım vay be filmini yapıcam lan bunun

Bu arada okudum ve -ben başlatmadığım sürece (zaten başlatınca seçenek yok )- her zaman "NO" derim, oyun dönerse çok zevkli oluyor

Bu arada benim normal win/lose 370/300 havamıda attım gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

398/429 Güzel hesapmış kardeş.

Bu arada okudum ve -ben başlatmadığım sürece (zaten başlatınca seçenek yok )- her zaman "NO" derim, oyun dönerse çok zevkli oluyor

mantıklı yoldan senden daha fazla maç yapmışım ve daha fazla winim var kimin hava atması lazım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

398/429 Güzel hesapmış kardeş.

mantıklı yoldan senden daha fazla maç yapmışım ve daha fazla winim var kimin hava atması lazım ?

sen kötü oyna, kaybet sürekli 20 dakikada surrender bütün maçlar, sonra maç sayım senden fazla?

• Konun başlığını görünce aklıma bu geldi.Bence mesajını editleyip bunuda eklemelisin.

Orijinalden alıntı: SenJi

Konun başlığını görünce aklıma bu geldi.Bence mesajını editleyip bunuda eklemelisin.

gene geldi bu ya

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.