Şimdi Ara

Umreden Gelenler Corona Mücadelesinin İçine Etmiştir (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
2
Favori
30.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
527 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • devlet devletlik yapmadı onu naapıcaz. sıçtı batırdı.
  • virüsten daha beter birşey varsa oda kesinlikle cehalettir net .
  • adamlar birde firar etmiş ya
  • Cehalet maalesef virüsten daha beter arkadaş
  • eski topraktan eser kalmadı desenize
  • Karantinadan kaçmak isteyeni coplayıp dayayacaksın biber gazını. Bu tehlikeli mahlukların da gazını almak lazım, umreye gidene lafım yok, nereden gelirse gelsin müslüman veya insan olmayı bilmeyen yaratıklara. Umarım kısa sürede hakkın rahmetine kavuşurlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sirf bu hacilar yuzune turkiyenin heryerine yayildi. Keske belli bir sure yurda sokulmasaydi. Simdi heryerde virus bulastirmaya devam ediyorlar. Tam 20 bin kisi sadece biri bile hastalikli olsa digerlerine kesin yayilmistir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deleteextra -- 19 Mart 2020; 21:14:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir islama saldırı konusu açıldı zaten forumu kirletme orada yaz.
  • Vallahi sağlık bakanı süreci çok güzel yönetti diyorlar ama bence bu umre konusunda sınıfta kaldılar. Yok karantinadan kaçmalar, polisin yüzüne tükürmeler, birilerinin yakının karantinadan kaçırmalar vs. Çin de karantinaya girmek istemeyeni polis zorla karantinaya aldı. Gerçi Çin de raftaki malları yalayan manyakları da gördük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aduket atan adam -- 19 Mart 2020; 21:40:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın yazdığı yazıdan sonra verecek cevabım yok diyemiyorsun birşeyler geveliyorsun neden bu Kibir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müslüman birisi olarak Konya'da polise karşı saldıran tüküren umre adaylarına jobla giresim var. Maalesef toplumun yüzde 99 kimlik üstünde Müslüman görünmesine rağmen kitaba göre hareket edenler yüzde 20nin altında. Maalesef bu toplum da yaşadığı gibi inanır hale geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluraydisk B kullanıcısına yanıt
    Sorun umreden gelmek veya yurtdısından gelmek degı Yurtdısından gelenler bır sekılde sınırda gereklı kontrollerı ve karantına ıslemlerı yapılmıştır sorun umreden gelenlerle alaklı bır sorun var.Umreden gelenler bır şekılde yurdun dort bır yanına kontrlolsuz bırakılmış sorun burada kendını gosterıyor Kore'de31 kısıden bırını bulamamam nedenıyle kı bunada 31 kuralı denılyor o 1 kışı 1 -600-700 kişiye 2-8000 kişitye virüsü bulaştırdığı soylenmektedir.

    Umreden gelenelrı karantınaya alınan konyadakılerın vıdeo larnı gorduk yaklaşık 1400 kışı sanırım dıyelım kı bu 1400 kısıde 20 kışıde virus var oyleyse bu kısıler dıger 1400 kısıyede vırusu enfekte etmış olmayacakalrmı Benım kanatım bu yapılan karantına ışlemlerı amacından cok uzakda Bence bu karantınada Tutulan kısılere Şehır dısında aynı Çınde oldugu gıbı bır Karantımna bolgesı oluşturlmalı Bugun ku Italyadan gelen sonuclara gore durum cok vahım olmadan gereklı onlemlerı alınmasını beklıyoruz.Alacaklarından suphemızx yok ama iş işden egctıkden sonra onelm almanında bır faydası oılmıyacak sanırım Avrupda devletlerınden yapılan acıklamalra baklırsa Virüsn yayılmasını onlıyemıyecekelrı yonunde bır ızlenım oluşmakda Herşeyden once hukumetın şeffaf olması gerekıyor cünkü olağanüstü bır durum var.Ortalıkda dolaşan bılgılerle sağlık bakanlığının yaptığı acıklamalrda cok farklılıklar var.Gerekırse sokaga cıkma yasağı getırlsın Hukumetın tek olumlu davranışı BILIM KURULU 'nu oluşturmuş olması yanı dıger ıcraatlarında oldugu gııbı ben ıstersem o olur mantıgıyla hareket etmesının bır faydası olmıyacagını anlamış olması Buna gore tedbıreler alınacagı yonunde temennı edıyurm ..




  • Çinli Umreciler Çin'in, İtalyan Umreciler İtalya'nın içine ettiği gibi Türk umreciler de Türkiye'nin içine ettti. Velhasıl dünyadaki bütün UMRECİLER dünyanın içine etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır konuşmak istemiyorum ama bu insanlar bu ülkenin ve Ortadoğu'nun özetidir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Polisin suratına bende varsa sana da bulaşsın diye tüküren umreciden bahsediyorsun dimi ? Evet seni anlıyorum ve verecek başka cevap bulamıyorum.

    Ekleme Benim babam iş ziyareti için gittiği Almanya'dan sırf önce ailesini daha sonra toplumu düşünüğü için ülkeye dönmeyip kendini orda 14 gün karantinaya almışken sen kalkmış otobüs tutup kaçan umrecileri savunuyorsun ben onların taaaaa ..............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimist -- 19 Mart 2020; 22:40:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihstorm

    Arkadaşın yazdığı yazıdan sonra verecek cevabım yok diyemiyorsun birşeyler geveliyorsun neden bu Kibir
    O kadar açıklamadan sonra hala anlamayanın kulağından içeri şırınga edecek halim yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.