Şimdi Ara

Umreden galaxy s3 getirtmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler, babamlar yarıyılda umreye gidecekler hayırlısıyla, bende düşündüm telefon getirteyim dedim ucuzmuş falan diye, Galaxy S3 istiyorum orda ne kadardır? Nerde alınır ? Sahte olup olmadığı nasıl anlaşılır ( Babama anlatsam anlar yani az çok bilir teknolojiyi ) Bilgisi olan varsa çok iyi olur teşekkürler.

• Tuşlarda arapça yazılar var.
    Dalga geçmeyin biliyorum s3'ü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjinalini bulabilirse pasaporta işletip mis gibi kullanırsın ama sanmıyorum.bizimkilere zamanında sony dijital kamerayı anlattım bir sürü dil döktüm el kadar sahte bi sony alıp gelmişler bu yeni çıkmış diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Tuşlarda arapça yazılar var.
    Dalga geçmeyin biliyorum s3'ü

Belki samsung arapça yazar belli olmaz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gittim s2 aldım.Tavsiyem babam bir taksi tutup medinede iken Jarir book sotre'ye gitsin.Orda hem ucuz hemde orjinaldir.Fiyatlar yarı yarıdır.S2 burda 1350 tl ise ben 700 tl'ye aldım.Uluslararası garanti.
  • müslümanlığın başkenti gibi biyerde utanmadan çakma ürün satıyolar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
  • Bende gidebilirmişim, fiyat ve yeri ogrenseydim iyi olacakti

• babam hacı olmak için getirmişti nerde çakma, sahte ürün var hepsini almıştı
  • Jarir book store'u tavsiye ediyor herkes.Ordan almanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Ben gittim s2 aldım.Tavsiyem babam bir taksi tutup medinede iken Jarir book sotre'ye gitsin.Orda hem ucuz hemde orjinaldir.Fiyatlar yarı yarıdır.S2 burda 1350 tl ise ben 700 tl'ye aldım.Uluslararası garanti.

Burasi cokmu uzaktir?

• Lan Sakın Alma arkadas zamanında n97 aldı Yaklaşık 600 liraya geldi ama hep bozuluodu hep dokunmatıgı fılan bozuluor tuşarı fılan çıkıordu bence sakın ordan alma ucuz die kanma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Lan Sakın Alma arkadas zamanında n97 aldı Yaklaşık 600 liraya geldi ama hep bozuluodu hep dokunmatıgı fılan bozuluor tuşarı fılan çıkıordu bence sakın ordan alma ucuz die kanma bence

Hiç araştırma yapmayan,bilgisi olmayan tabi sahte alır.
  • mubarek telefon
    şimdi ona netten paralı programda apk. indermezsin telefon izin vermez
    iman dolu Allah(cc) sevgisiyle çalışan telefon daha hızlı olur
    birde android 4.1 gelirse off uçar mubarek

• umreden cep telefonu getirtmek günahmış arkadaslar. cok samimi oldugum bir imam söyledi bunu bana.
  • Haziranda ordaydim.

800 tl diye hatirliyorum s3 ama yanlis olabilir.

iphone 4s 1300 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim babamda geleli bi ay kadar oldu umreden galaxy s2 aldırttım ben ama s3 de sordurttuydum 1200 tl falan mış normalde telefon arabça ama sen istersen türkçe rom yüklüyolar ben öyle yaptırdım
  • s3 yerine ip5 getirt
  • Gecen sene bu zamanlarda ordaydim bir tane nokia C7 almıştım. Şuan galaxy note kullaniyorum o da irakdan geldi. Yurtdışından pek çok telefon aldım çakma ürün almak için kör olmak lazım teknolojiden az buçuk anlayan biri asla çakma almaz. Zaten orda gerçek fiyatına çakma satmazlar çakma en az yarı fiyatinadir normalinin. Orda büyük mağazalar var oralardan alsın gidip her türlü şey satan ednaflardan almasına.

• Umredeyim <3

diye okudum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.