Şimdi Ara

Ümit Özdağ net değil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu adam "mültecileri göndereceğiz" deyip birden popüler oldu. Bakıyorum Twitter'da herkes birden Zafer Partili olmuş. Sosyal medyayı iyi yönetiyorlar. Tabi bizim milletin gazla çalıştığını biliyorlar. Duymak istediklerini söyle yeter. Bu adamın RTE benzeri bir despota dönüşme ihtimali yüksek bence.

Ayrıca gerçekçi olmak lazım. Mültecilerin hepsini göndermek İM-KAN-SIZ. Özellikle de kısa vadede. 8 milyon insanı öyle ha deyince nereye gönderiyorsun? Çok iyi planlama yapmak ve uluslararası süreci de iyi yönetmek gerekiyor. O durumda bile bunların büyük kısmını göndermek uzun yıllar alır. Bunu kabul etmek lazım.

Öte yandan mülteci meselesi büyük sorunlarımızdan sadece birisi. Ekonomi, adalet, eğitim, yolsuzluk gibi konular da en az mülteci sorunu kadar önemli. AKP özellikle son yıllarında bu milletin hayatından seneler çaldı. Devlet kurumlarını mahvetti. Yozlaşmayan kurum kalmadı. Bütün erkleri kendinde topladı. Özel olarak zulmettiği kesimler de cabası. Umarım bu yaptıkları cezasız kalmaz. Eğer kalırsa o zaman çok zoruma gider.

Yani sonuç olarak bu ülkenin dürüst, zeki ve vizyonlu bir yöneticiye ihtiyacı var. Ama ben bu özellikleri birlikte bulunduran bir siyasetçi göremiyorum şu anda. Zaten yüzde doksanından fazlası şerefsiz. Durum böyle olunca umutlarım iyice sönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wassuplaying -- 15 Mayıs 2022; 11:57:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Net veya değil. hemen hemen bütün siyasiler göçmenler konusunda yumuşamaya, sevmeye başlamışlardı. tuvalet kağıdı medyamız yere göğe sığdıramıyordu. Esasında büyük oyunu bile bozdu diyebiliriz. Olması gerekeni yaptı.

Dün mahalle pazarında türkten çok suriyeli-afgan-pakistanlı vardı.

• Xakler kullanıcısına yanıt

2+1 otobüslerde gönderecek değil ya trenler var gemiler bar ki Suriye de deniz var hani sonra tırlar var yürüme yolları var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen zaten "Ümit Özdağ Ayasofya'nın ibadete açılmasını istemiş" diye adama enteresan ve absürt yerden vurmaya çalışan birisin. Bence Özdağ'ın netliğine çok takma.

• TsubasaXP kullanıcısına yanıt

Cevheri Güven gazeteci değil Fettullah'ı talebesi. Dolayısıyla ağzından çıkan her söz Fettullahçıların işine gelen sözlerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümit özdağ iktidara yaptığından çok muhalefetle uğraşıyor, gerçekten enteresan, katiyen iyi niyetli dahi olsalar oy vermeyi düşünmüyorum.

Bu ya tamam ya devam seçimi. Kesinlikle yüksek kriterlerim yok. Akp karşısında boş koltuk olsa ona oy vereceğim. Çok tehlikeliler çünkü. Cumhuriyete sahip çıkılması lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.