Şimdi Ara

Ümit Özdağ'ın tarikatçı üye açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde Buğra Atsız açıklama yapmıştı tarikatçı üye hakkında. Bugün Ümit Özdağ da bu konu hakkında açıklama yapmış.



    Ümit Özdağ'ın tarikatçı üye açıklaması
    Ümit Özdağ'ın tarikatçı üye açıklamasıÜmit Özdağtwitter
    “Üç temel esasımız var: - İstiklal Harbimiz - Cumhuriyetimizin kuruluş esasları - Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bu esaslarla sorunu olanların canı cehenneme! Ama eğer sorununuz yoksa o zaman Zafer Partisi’nin çatısı altında bütün yurttaşlarımıza yer var! #YolumuzAtatürk”
    https://twitter.com/umitozdag/status/1577620894788292612

    Kısaca AKP'nin düşmanlaştırma politikasına teslim olmayacağız diyor ve yaptığının doğru olduğunu söylüyor. yetmiyor muhalefeti de eleştiriyor. Ha bir de Atatürk çizgisinde olduklarını söylüyor. 1.meclisten bahsediyor. ne tesadüf altılı masa da birinci meclisten bahsediyordu. Mustafa kemal o zor günlerde herkesi etrafında topladı çünkü vatan kurtarılmalıydı. Sonra yanındakilerin pek çoğu kaçtı çünkü Mustafa kemal Atatürk'ün idealleri vardı. Sizin hiçbirinizin idealleri yok. Biz CHP'yi sağcılara yakınlaştığı için eleştirdik zaten. Hem tarikatçı üye alacaksın kendine hem de muhalefeti eleştireceksin. Bu ne yaman çelişki. Tarikatçıların girdiği yerde demokrasi olmaz. Tarikatçıların girdiği yerde aydınlanma olmaz. tarikatçı için hayattaki tek dert şeyhinin ve tarikatının çıkarıdır. tarikatlar demokratik kurumlar değildir. Atatürk'ün izinden gidiyorum diyorsan yapacakların belli. Atatürk'ün idealleri bellidir.


    “Ey millet! İyi biliniz ki,Türkiye Cumhuriyeti,şeyhler,dervişler,müritler, mensuplar memleketi olamaz.En doğru, en gerçek tarikat medeniyet tarikatıdır."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 5 Ekim 2022; 17:2:52 >







  • Bu Özdağ da ne kıvrakmış. Surileri yollayacağız derken aynı zamanda vatandaşlık sattıkları ortaya çıktı. Tarikatlarla savaşıyoruz derken tarikatçılarla kol kola oldukları ortaya çıktı taze taze. Özdağ'ın pkklıları makamında ağırlaması, ABD'de pkk heyetiyle görüşmesi, Gülen'e sayın çekmesi vs. artık eski rezillikleri olarak geçiyor. Andımız okuyup bayrağı ters asınca 3-5 cahil cühelayı kandırır belki.

    Hem tarikatçı hem Atatürkçü olunmaz. Adeta ters mıknatıslanma yapar. Ben CHPli değilim. ben cumhuriyetçiyim. Cumhuriyetçiler hiçbir şeyhin önünde eğilmez. Hiç değilse düzgün bir açıklama yapsın. Tarikatçı üye alarak büyüyecekse o parti iki gün sonra tarikat partisi olur.

  • Adamın 2017'de attığı twett. Adam ne Atatürk düşmanı ne de Türk düşmanı. Siz ilk önce kendi partinizdeki Atatürk ve Türk düşmanlarına hesap sorun.



    Mustafa ARABUL 🇹🇷twitter
    “MİLLİ MUCADELENİN ŞAHLANMASIDIR 19 MAYIS.KURTULUŞA BASILAN AYAKTIR 19 MAYIS. MUSTAFA KEMAL VE KAHRAMAN SİLAH ARKADAŞLARININ ADIDIR 19 MAYIS.”
    https://twitter.com/mustafarabul/status/865247960757612544?s=20&t=qqhoxCtNuq02HM03YNJEUg
  • Hem tarikatçı hem Atatürkçü olunmaz. Adeta ters mıknatıslanma yapar. Ben CHPli değilim. ben cumhuriyetçiyim. Cumhuriyetçiler hiçbir şeyhin önünde eğilmez. Hiç değilse düzgün bir açıklama yapsın. Tarikatçı üye alarak büyüyecekse o parti iki gün sonra tarikat partisi olur.

  • Bu Özdağ da ne kıvrakmış. Surileri yollayacağız derken aynı zamanda vatandaşlık sattıkları ortaya çıktı. Tarikatlarla savaşıyoruz derken tarikatçılarla kol kola oldukları ortaya çıktı taze taze. Özdağ'ın pkklıları makamında ağırlaması, ABD'de pkk heyetiyle görüşmesi, Gülen'e sayın çekmesi vs. artık eski rezillikleri olarak geçiyor. Andımız okuyup bayrağı ters asınca 3-5 cahil cühelayı kandırır belki.

  • tarikatçı değil bir insan dindar olabilir bir dini tarikata sempatide duyabilir ne var bunda sanki pkk ya üye.

    tamamen hard kemalist din karşıtı bir partinin bu ülkede seçilme olasılığı %0 ın altında,karma ideoloji partiler her zaman daha fazla oy alıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ekim 2022; 18:6:41 >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    Cübbeli Ahmet hoca adamın akrabası. Büyük ihtimal o camianın içinde doğdu büyüdü. Buna rağmen her 10 kasımda ve milli bayramlarda Atatürk ve silah arkadaşlarına rahmet okuyorsa hepimizden daha fazla Atatürk'çüdür.

  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    Ayrıca Buğra Atsız yaşamını Amerika'da sürdüren bir kişi. İngilizce'yi Türkçe'den daha iyi konuşur.

  • Ben Buğra Atsız'ı tanımam. Atsızcı da değilim. Eğer bu adam tarikattan değil ise, şeyhe biat etmemişse, yalnızca cübbelinin akrabası ise sorun yok. Ama bu dediklerim var ise sorun var. her şeyden öte Ümit Özdağ'ın bu konuyu aynı CHP'nin çiğliğinde "özgürlükler" adı altında anması ve "düşmanlaştırma" dan bahsetmesi iğrenç. Çünkü bir tarikatçı Atatürk'ten ve cumhuriyetten nefret eder. El mecbur. hele hele İsmail ağa tarikatı Cumhuriyet'in değerlerine toptan karşıdır.


    İnsanlar son düzlüğe girildiği vakit seçenek arıyor. Daha dün Kılıçdaroğlu gereksiz yere başörtüsü konusunu gündeme getirmişken, muhalefete "sarı muhalefet" diyen bir partinin genel başkanı tarikatçı üyeyi matah bir şeymiş gibi sunuyorsa yazık halimize.

  • Trollerin yazdıklarına bakıp aldanmayın. Zafer partisinde geçmişte başka partilerde bulunmuş her kesimden insan mevcut. Bu parti kimseye ihale ve kadro dağıtmıyor. Tam aksine her kes partiyi elinden geldiğince ayakta tutmaya çalışıyor. Belki size ters gelen insanlar olabilir. Ama böyle insanlarda var



    Ümit Özdağ'ın tarikatçı üye açıklaması
    Ümit Özdağ'ın tarikatçı üye açıklamasıKuvayıMilliyeÇağrısıtwitter
    “Dünyada eşi görülmemiş bir şekilde, patlamamış roket fünyesini yaralı askerin bacağından başarılı bir şekilde, canını hiçe sayarak çıkarmayı başaran TABİP ALBAY ALİ ŞEHİRLİOĞLU Zafer Partisi Genel İdare Kurulu'na seçildi.”
    https://twitter.com/Kuvayyimilliyem/status/1577595336805203969?s=20&t=qqhoxCtNuq02HM03YNJEUg
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    Ümit hoca gerekli açıklamayı yapmış. İnanıp inanmamak insanların kendi terciği.

  • Tarikatlar varsa biz yokuz konuyu açanın dediği gibi hem tarikatçı hem de atatürkçü olunmaz.

  • raunk kullanıcısına yanıt

    niye kutsal bir kaidemi adam tarikatçıda değil ayrıca.


    https://twitter.com/mustafarabul


    adamın görüşleride genel olarak türkçü, muhafazakar, Atatürkü cumhuriyeti öven twitide dolu senelerdir.

    oyle şeriatçı bir kafa göremedim ben.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ekim 2022; 18:48:35 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Sonradan o işleri bıraktı mı bilemem benim çevremde de var menzile gidip te ne olduklarını anlayan. Ben olsam teşekkürler deyip geri çeviririm biz bıkmışız onlardan.

  • raunk kullanıcısına yanıt

    modern görünümlü biri zaten eskiden akp liymişte yanlışlarını görmüş bırakmış gibi gayet hoş bir adam oyle pek tarikatçıya hiç benzetemedim bende neyse.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Uğraşma boşuna. Buradakilerin çoğunun adamın ne olduğu umrunda değil. Onlar ekmeklerinin peşinde.

  • Ümit Özdağ'ın tarikatçı üye açıklaması





    Ümit Özdağ'ın tarikatçı üye açıklaması


    Bir donanımhaber kanunu şöyle der! Kero bir şeyi savunuyorlarsa tam tersi geçerlidir. Ümit Özdağ'ın tarikatçı üye açıklaması 





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.