Ümit Özdağ’dan “Milliyetçi cephe” yorumu: “Parti ismi vermiyorum. Atatürk cumhuriyetine, kuruluş felsefesine bağlı olan, bütün parti, sivil toplum örgütleri, kişilerle; Atatürk cumhuriyetini savunmak için seve seve yan yana geliriz.” Aykırı (@aykiricomtr) on X https://x.com/aykiricomtr/status/1849507187191619602?t=THD53hriy7CVQJkr1kifIA&s=19< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ümit Özdağ: Atatürk Cumhuriyeti'ne, kuruluş felsefesine bağlı herkesle seve seve yanyana geliriz.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gercek bir vatansever ama degeri bilinmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendisine Türk'üm diyen birisinin bu saatten sonra mevcut düzen partilerine oy vermesi kadar saçma sapan bir durum olamaz.
Umarım Türk milleti geç olmadan uyanır...Zira gereğinden fazla uyudu...
-
-
Sinan Oğan Parti kuracak deniyordu Onunlar birlik olur heralde birde Yanına Muharrem İnce'yi alırsa 3 lü voltranı oluştururlar ve yüzde 3 oya ulaşırlar heralde ?
-
Sinan Oğan'ın partisi var zaten. Memleket partisinin eski yerine taşındı.
-
Hitler kimdi? Hitleri zamanında kimler fonladı? Hitleri iktidara taşıyan asıl unsur neydi?
Ve ben bunları buraya neden yazdım. Anlayan çıkar mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 25 Ekim 2024; 10:26:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuyla ne alakası var hocam?
En Beğenilen Yanıtlar

Gercek bir vatansever ama degeri bilinmiyor
|
Kendisine Türk'üm diyen birisinin bu saatten sonra mevcut düzen partilerine oy vermesi kadar saçma sapan bir durum olamaz. Umarım Türk milleti geç olmadan uyanır...Zira gereğinden fazla uyudu... |
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dişi inek eti yenir mi
- iş kurmak istiyorum
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- fulbright bursu alan türkler
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- market fiyatları karşılaştırma uygulaması tübitak
- 2025 elektrikli araç satış rakamları
- saros z70
- binance tr kimlik doğrulama
- gizli numara
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X