Şimdi Ara

ÜMİT ÖZDAĞ ALFA KURT SİYASETÇİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burak Holding kullanıcısına yanıt

    Size katılmıyorum. Ümit Özdağ kuru gürültü yapıyor. Faşist ve ırkçı söylemlerini sert üslupla dile getiriyor ama küçücük bir güç karşısında yaprak gibi bükülür. Bu adam boş bir ümit...

  • Bu adam bende çok gel git yaptırıyor. Bazılarına katılıyorum bazılarına katılmıyorum. Ama şunu anladım, şayet Mansur Yavaş aday olursa, zafer partisi de onu destekleyecek. Böyle bir durumda hem muhalefetten zafer'e kayan oylar yine Mansur'da kalacak, hemde zafer partisi daha fazla oy alır ve daha güçlü meclise girerse daha iyi olacak.

  • muhalefete muhalefet yapmak kolay iktidara yapsında görelim. Bahçeliye sesi çıkmadığında belli etti kendini.

  • raunk kullanıcısına yanıt

    bravo güzel yazmışsınız. kk aday olsun oy vermeye gitmeyeceğim. benim bir tek oyum var o da mansur yavaş'a gidecek.

  • Borsazede B kullanıcısına yanıt

    faşist ve ırkçı söylemler?


    ülkede 10 milyondan fazla sığınmacı var. sokakta yürüyemez hale geldik. her gün birileri ( pakiler ) annelerimizi, kız kardeşlerimizi, eşlerimizi sokakta çekip tiktokta yayınlıyor.


    bu neyin misafirliği? bu misafirlik bitsin demek ırkçı ve faşist söylem mi? ümit özdağ kuru gürültü yapmıyor. siz kuru gürültü yapıyorsunuz.

  • an itibariyle bitirmiş bulunmaktayım.Oğuzhan uğuru sevmezdim bugünde, onursuz bırı olduğunu da anlamıs olduk.Ümit hocamın çakalların arasında aslan gibi türk siyaset mücadelesii verdi özümüzü diri tuttuğu için kendilerine minnettarım

  • ümit hoca tek umut

  • Lafını esirgemeyen biri. Saplıyor geçiyor salağa salak diyor.

  • Ülkemde ne olduğu belli olmayan ortadoğu farelerini istemiyorum mancınıkla fırlatalım nereye gidiyorlarsa gitsinler.

  • Erdoğan böyle birşey yapsa soruyu soracak kişide soru da cevapda önceden hazırlanır herşey bir kurgudur.

    Ama özdağ a hiçbir soru önceden söylenmemiş yinede hepsine cevap vermeye çalıştı. Yandaşlara yalakalara güzel giydirdi. Ama finalde gençler " sorumuza cevap alamadık " dediler. Demek ki başka bir yerleri ile dinlemişler.

    İkna olmak cevap almak için gelmemişler, soru sorup adamı sıkıştırmak için gelmişler oraya.

    Ben en çok zebra desenli velete " hade oradan " , doğalgaz bedava olacak diyene " bence sen siyaset yapma " ve hanımefendi dediği kadından " senden oy istemiyorum " diye verdiği ayarları sevdim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Suriye'den gelen Türkmenleri göndermeyeceğim ne demek ya? Türkmenler mazlum da Araplar ve Kürtler mi fazlalık? Ayrıca ne zaman 10 milyon oldu? Gerçekten buna inanacak kadar saf mısın, yoksa algı yapmaya çalışan trol müsün?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafer turizm geliyor merak etme.

  • Ne olursa olsun meclise girmeli Zafer Partisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön tarafta oturan kendini nimetten sayan entelektüel tiplere kıl olan bir tek ben miyim? Yahudiyi bile savundular şu programda ancak tek biri kendi vatandaşımızı savunmadı. Programdan sonra Ümit Özdağ'ın arkasından konuşmaları ise ayrı bir yüzsüzlük


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki partiyi de AKP'nin iktidarda kalması için birileri kurmuş. Amaç oyları böldürmek. AKP, Genç Parti sayesinde tek başına iktidar oldu. Genç Parti olmasaydı MHP ve DYP barajı geçecekti. AKP koalisyonla iktidar olacaktı. Aynı şeyi hayal ediyorlar.


    AKP'den ayrılan iki grup iki siyasi parti grubu kuruyor. Tesadüfe (?) bakın ki muhalefetten ayrılan iki siyasetçi de iki ayrı parti kuruyor.


    Bir siyasi Parti 30 kişi ile çok basit bir şekilde kurulabilir. Ankara'da daire kiralayıp genel merkez yapmak yeterli. (3000 kira, 3000 masraf desek adam başı 200 TL yapar aylık) Ancak seçimlere girmek için tüm Türkiye'de örgütlenmek lazım. Bu da para demek. Hem de çoooook para demek. Biri dershane öğretmeni, öbürü de galiba öğretim görevlisi. Nereden geliyor bu değirmenin suyu? Konuyu açan arkadaş buyur, alalım cevabı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 7 Ağustos 2022; 15:15:22 >
  • Trol değilsen sana basit bir soru.


    Şimdi sen diyorsun ki KK aday olursa ben oy vermem. Öbürü diyor ki, Abdullah Gül gibi birisi aday olursa ben oy vermem. Mansur Yavaş için de MHP'yi sevmeyenler aynısını diyor. Karşı tarafa bakınca asla böyle bir sorun yok.


    Sen olsan ne yaparsın? Millet ittifakı sana yetkiyi verdi. Adayımızı belirle dedi. Ama öyle bir aday belirleyeceksin ki birileri "Ben moy vermeyo gidmem" demeyecek. Buyur.

  • halkınnın 70+ muhazafakar sağ milliyetçi eksen olan ülkeye seslenmek hitab etmek zorundasın yeni değil 90 yıldır boyle bu olay.

    %70+ sı senin gibi olsaydı k.k kesin seçilir derdim en ufak şansı bile yok aleviler, cihangir solu,y-sol kürtçüler adamın oy tabanı.

    akp nin kötü yönetimine göre chp nin oy oranın patlaması gerekirken sadece 1-2 puan fakı var neden acaba? kesin halk seçmeyi bilmiyordur, cahildir tabi sizlere göre. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ağustos 2022; 16:19:19 >
  • Yusuf Kayaalpyoutube
    Twitter`da YK: https://twitter.com/YKayaalp07 Instagram`da YK: https://www.instagram.com/yusufkayaalpme Discord`da YK: https://discord.gg/YusufKayaalp Kitaplarım: https://bit.ly/3uMHX4O İş birlikleri ve iletişim: yusufkayaalpiletisim@gmail.com Videolarımızı ve görsellerimizi hiçbir şekilde başka mecrada paylaşılmasına izin vermiyoruz. Bu konuyla ilgili iletişime geçebilirsiniz. İzlediğiniz için teşekkürler. --------------- BAĞLANTILAR --------------- KAYNAKÇA; Yusuf Kayaalp 31.Gün Arşivi Ümit Özdağ Zafer Partisi.org Bizzat YK`nın hayatı İlham: https://www.youtube.com/c/OverSimplified Efekt (productioncrate): https://bit.ly/38qj07Q
    https://www.youtube.com/watch?v=qcot2ci3HqY
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.