Şimdi Ara

ÜMİT ÖZDAĞ ALFA KURT SİYASETÇİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Avrupa'da da aynı böyle, göçmenler artınca karizmatik ırkçı siyasetçi yazar vs. birileri çıkıyor, iki "cool" laf edip ülkenin sorunlarını bir anda çözeceğini iddia edip gençlerin ilgisini çekmeye çalışıyor; gençler de mal gibi bunların ağına takılıyor. Sanki ülkenin tüm sorunlarının sebebi göçmenlermiş gibi bir algı var maalesef.

  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Evet, diğer sorunlara yoğunlaşıp göçmen dediğin ama aslında göçmen olmayan hırsız çapulcu ve tecavüzcüleri es geçmeliyiz.


    yaratıp takip etmeyen allahına kurban.

  • Nasıl bir omurgaları var ise artık; bu bir, Muharrem de iki. Ayrıldıkları partiyi önce gömüyorlar, sonra kıvırıp tükürdüklerini yalayıp başka gündem oluşturmaya çalışıyorlar, %1 bile olmayan oy oranlarıyla iktidar olacağız safsatalarını millete yutturmaya çalışıp ayrıldıkları partilerden ne kadar oy koparırsam kardır mantığıyla siyaset yapıyorlar. Ondan sonra da kısık sesle; iktidar olamazsak Erdoğan'ı düşürmek için millet ittifakına yama oluruz diyorlar. Çünkü biliyorlar ki seçim neticesinde yüzde değil binde 1 oy bile kıymetli olacak ve bunlar pazarlık masasına oturacak. Bunların peşine takılan menfaatçi siyasetçileri anlayabilirim ama bunlara inanıp oy veren ve hatta iktidar olma ihtimali gören vatandaşı anlamıyorum. Bu ne Erdoğan düşmanlığıymış arkadaş. Çok iddialı söylüyorum; yarın Millet İttifakı çıkıp Demirtaş'ı ya da Gül'ü aday göstersin, bu Ümit amca ve Muharrem amca yine de gidip zillete yama olmazsa ben de onlar gibi olayım.





  • Ben bugün yürüyerek herhangi bir Afrika ülkesine gitsem ya sınırda vururlar yada gözaltına alıp günlerce sorgularlar


    Ülkelerin orduları sınırları yabancılar gelip ülkenizi almasınlar diye var ama bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin 10 milyona yakın ve çoğu 18-30 yaş arası erkek yabancı sözde mülteci bence isgalcisini göndereceğiz diyor diye adama nefretci ırkçı faşist damgası vuruyorlar ve bunu yapanlarda max 10 IQ üniversite öğrencileri çok ilginç insanlar ile yaşıyoruz


    Benim dedem Çanakkale'de şehit olmuş 6 tane küçük çocuk bebeği bırakıp gitmiş yıllardır pkk terörüne 20 yaşında gençleri şehit veriyoruz sonra afganistan pakistan suriyeden yürüyerek gelenlere ülkeyi teslim ediyoruz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt
    125 bindeki adama hukuk
    300 bindeki adama muhendislik okutursan uni gencligi iste boyle gerizekalı olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ümit Özdağ'a oy vermeyi düşünmüyordum. Sebebi ise şu ankilerden bir farkı olmadığını, bağırarak kendini anlattığını ve çok fazla popülist siyaset yaptığını düşünüyordum. Şu yayını izledikten sonra artık kesin bir şekilde Ümit Özdağ'a oy vereceğim.


    Adamın karşısında resmen kendisinden nefret eden 500 kişi vardı ve her birine çok güzel bir şekilde karşılık verdi. Ben sakinliğimi korur muydum bilmiyorum ama o "virgül hataları vs yapıyorsunuz" diyen çocukta az tepki bile verdi çoğu kişinin dediğinin aksine.


    A siyasetçisini de bu yayına çıkartıp, aynı şekilde karşısına kendisinden nefret eden bir topluluğu koyun, bakalım onlar nasıl olacak şu an çok merak ediyorum açıkçası.


    Ama bunlar KK çıksa sen varğğğdııınn deyip yalanırlar.


    Allah bilir 10 saat çalışıp geldiği soruları Özdağ orada çatır çutur 5 saniyede cevapladı. Oy vermeye başladığımdan beri böyle bir siyasetçi görmedim ben açıkçası.


    Teşekkürler Özdağ içim çok rahat bir şekilde oy vereceğim size.





  • Borsazede B kullanıcısına yanıt

    Ne yapacaktık gidip hdp ile yanyana duran chp'ye mi verecektik? Ne yapacaktık akp yan çarı olan mavi deva partisinin olduğu milllet ittifakına mı verecektik? Ne yapacaktık ülkeye bu kadar kaçak dolmasına göz yuman ahmet denen yeşil akp'ye mi oy verecektik? Millet ittifakına yama olduğunu nerenden uydurdun adam diyor rte'nin karşısında seçilecek tek adam mansur yavaş gidip aday gösterin kazansın diyor.Ama sizin DEMOKRAT dedeniz illa ben aday olcam diyor 10 tane seçim kaybetti hala akıllanmadı.Siz böyle olduğunuz sürece akp daha çok seçim kazanır.Akp seçmeninden bir farkınız yok

  • raunk kullanıcısına yanıt
    Kk aday oldugu anda secim elden gidecek

    Eko aday olup kazansa da ulkedeye verecek bir seyi yok egitimi vizyonu yetersiz

    Mansur trnin tek umudu hukukcu adam akilli egitimi var milliyetci sosyal devleti ayaga kaldiracak biri ankarada fakir fukarayi o doyuruyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • raunk kullanıcısına yanıt

    süper yorum,halkın birde ekonomik kotülükten herkesin k.k ya vericeğini sanmıyorlarmı yarılıyorum ,bu halkın çoğu kesmi taş yer, ser sefil yaşar yine cananlı k.k lı selocu hdpci abd güdümlü chp ye oy vermez herşeyi para sanıyorlar k.k aday olurasa seçimin kazanını yine %99 rte, dolar isterse 20 tl çıksın boş.

    mansurada chp nin 6 oku hatrına vermiyorlar delikanlı, milliyetçi, vatansever bir adam olduğu için vericek halk, yoksa chp nin bu halinden halkın çok büyük çoğunluğu memnun değil vatansever Atatürkçüler dahil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ağustos 2022; 1:59:0 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Bunun ırkçılıkla alakası yok. Suriye iç savaşı patladığında Avrupa ülkeleri özellikle Hristiyan Suriyeli'leri aldı. Kendi toplumuna bir şekilde entegre edeceğin insanlar kalmalı. Ama Araplar bambaşka bir dünya ne dinleri bize benziyor ne kültürleri.


    Alt katıma Afganlar taşındı gece 3'e kadar bağıra bağıra konuşuyorlar. Bu davarları nasıl adam edeceğiz. Kimse bunlarla yaşamak zorunda değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

    Tarikat oluşumlarının yuvalanmasını engelleyeceğini de söylüyor. Böylece torpil, adam kayırma ortadan kaldırılıp aynı zamanda tarafsız (çünkü birileri tarafından hukuk sistemine yerleştirilenler istenilen kararların çıkmasını sağlıyor) hukukçuların yetkiyi eline alması sağlanacak. Zaten hukukta yapabileceğin şey budur. Ne desin, yasaları baştan yazacağım mı desin?


    Daha fazla detaya girmeye başlasa program Zafer Partisi'nin hukuk politikası olur. Yapılan programın amacı olabildiğince fazla soruya cevap vermek. Bu yüzden de en gerekli gördüğü kısımları anlatması gerekli. Bana göre de hukuk içindeki yapılanmaların ortadan kaldırılması huluk için yapabileceğin en önemli işlem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merzifonlu Joe -- 6 Ağustos 2022; 1:19:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt

    anlatamadım adam türk orta asyalı türk kaçalar kalsın diğerleri gitsin diyor hatalı bir soylem türk, arap ,afgan düzensiz tüm kaçaklar gitmeli o laf açık olarak ırkçılık.

    bazı hatalı soylemleri var ama ümit özdağı beğeniyorum olur okadar herkes insan belki o an düşünemedi fazla konuşurken.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ağustos 2022; 2:9:43 >
  • SS i duelloya davet etmesiyle dikkatleri pozitif anlamda ustune cekmis biridir onun disinda biraz kaba biri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce mesleğini filan söyleyen dalyolara bir fitil oluyorum, bir ifrit oluyorum var ya. İnsan olarak bir bok olamadık demenin afilli yolu.


    Lan ne yapalım ne iş yaptığını hırbo? Alanın da yetkin isim olsanız eyvallah ama üff şiştim gerçekten. Ümit hocaya da gerçekten helal olsun iyi dayandı adam.

  • raunk kullanıcısına yanıt

    AKP seçmeninden farkım olduğunu kim söyledi bilmiyorum ama yazdıklarımdan Kılıçdaroğlu taraftarı olduğum anlaşıldıysa özür dilerim. Ne de güzel saymışsınız; şuna mı oy vereyim, buna mı oy vereyim diye. Ve biliyor musunuz bu saydıklarınızın hepsini CHP'li kardeşler de biliyor. Öyle çok ümitsiz seçmen var ki kendisine Ümit arayanlar ümidi bunlarda buluyor.

    Bunlar (Ümit ve Mansur) millet ittifakından ne kadar oy koparır bilmem ama zillete yama olmayacaklarını temin etseler, seçim vaadi olarak; ikinci turda tarafsız kalacaklarını söyleseler emin olun AKP ve MHP'den çok oy alırlar. Lakin bunların derdi daha önce de dediğim gibi iktidar olmak falan değil. Tek dertleri pazarlık masasına oturmak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borsazede -- 6 Ağustos 2022; 9:19:25 >
  • Merzifonlu Joe M kullanıcısına yanıt

    Kardeşim nasıl engelleyeceğini söylesin, ben de söylerim engelleyeceğim diye, ne farkım var benim Özdağ'dan?


    Ben yönetme işine talip olsam alanında uzman adamlara danışırım, dünyada nasıl bu işler diye araştırırım ve pürüzlerini giderdikten sonra kendi çıkarımımı ortaya koyarım. Bunu bile yapamıyor, düşünemiyor. Gülümser diye doktor bir kadın var partisinin içerisinde, kadın aşıyı bill gates çıkardı diyor.


    Gerçi George Carlin'in de dediği gibi bu adamlar uzaydan gelmiyor bu ülkeden çıkıyor, o yüzden şaşırmamak lazım.

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hamza hocam, m*k attığın kesimle aynı ağızdan konuşuyor, bir kısmıyla benzer şekilde "boş" yorumlar yapıyorsun. Boş yorumlar, gereksiz genellemeler ve yıkıcı eleştiriler ile ancak geriye gideriz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ön sırada oturan muhalif ve yandaş tiplere iyi bakin.
    İki tarafta o kadar mutlu ki hayatlarından toplumun karpus gibi ikiye bolunmesinden. Muhalifler akp düşmanlığı üzerinden toplulukları yönlendirir ve onlar üzerinden para devsirirken yandaslar da karşı taraf dusmanligindan milleti güdüyor.

    Andım olsun bu iki tarafa da bu iki vatan düşmanlarına da kendimi kullandirtmayacagim.
    Oyum zafer partisinindir.

    Here heee bizde akıl yok sizde akıl çok oyları bölmek için hade hude. İşinize bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bakın. Bu ülkede neden diktatörler seçim kazanabiliyor öğrenin. Özdağ seçilirse erdoğandan farklı olacağını mı sanıyorsunuz? Bunu sadece adamın üslubundan anlayabilirsiniz ama bizim millet köle olmaya alışmış nereden anlasın? Oyunuz bu kadar değersiz olmasın ya!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.