Şimdi Ara

Ümit Özdağ: '1 milyon 476 bin kişiye vatandaşlık verildi ve oy kullandırıldı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ümit Özdağ: "1 milyon 476 bin kişiye vatandaşlık verildi ve oy kullandırıldı"
    Ümit Özdağ: "1 milyon 476 bin kişiye vatandaşlık verildi ve oy kullandırıldı"Metruktwitter
    “Ümit Özdağ ilk defa açıkladı! “1 milyon 476 bin kişiye vatandaşlık verildi ve oy kullandırıldı, mahkemeye taşıyoruz!””
    https://twitter.com/MetrukHaber/status/1668187094315933698?s=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B03C6EDC -- 12 Haziran 2023; 13:32:22 >

En basiti yeni bakan diyor ki şeffaflığa özen göstereceğiz. Bu ne demek?

Sorgulayan her insan anlar.
    Yoksa önünüze tüik atarlar yersiniz makarnanız sossuz kalmaz
  • bu idda doğruysa CHP yöneticileri açık şekilde ihanet içindelerdir. çünkü bize sayının sadece 250 bin olduğunu söylediler. biz muhalifler de buna inanıp seçim sonucuna itiraz etmedik. ortalığı ayağa kaldırmadık.

• Çok rahat yalan söylüyor. Kılıçdaroğlunu geçecek yakında.

Doğrusu ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Not: Bu tarz afaki ifadelere prim verilmez. Belge bilgi delil sunmalı. Bakalım mahkemede ne gösterecek delil diye. Ayrıca bu 1 milyon 476 bin rakamı tam olarak ne ! Cumhuriyet kurulduğundan beridir vatandaşlık alanlar flan mı ? Yoksa sadece AKP döneminde alanlar mı ? Veya vatandaşlık verilen Suriyeli sayısı mı ! Her zaman ki gibi bilgiyi kırıntı ile veriyorlar.

Google diye bir şey var. Ama sizler araştırmak yerine malum troll kaynaklara itibar edebilirsiniz. Kimsenin sizi ikna etmek zorunluluğu yok. İsterseniz kendiniz 500 milyon suriyeli oy kullandı diye sallar ve inanırsınız. Sorun yok.

• por favor kullanıcısına yanıt

Süleyman Soylu'nun paylaştığı verlerle senin paylaştığın veriler uyuşmuyor. Kime inanalım?

Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Deprem zamanı millet birbirine yardim etmeye çalışırken "Suriyeliler hırsızlık yapıyor" diye yalan bilgi veren ve o çocuğun aslında hırsızlık yapmadığı ve suriyeli olmadığı anlaşılmıştı.

Bu adam mi doğru söylüyordur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bana nedense abartı gelmiyor rakam ülke yol geçen hanı gibi çoğu yerlerde arapça tabelalar var malum partininde oy için yapmayacağı bir şey olmadığına göre bence doğruluk payı olabilir dede zaten gizli malum partili gibi ben ona başka açıklama mantık uyduramıyorum çünkü.

Bence abartı değil. Yurt dışında da çok fazla oy kullanan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E7769578 -- 12 Haziran 2023; 14:38:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu 1 milyon 400 milyon kişi kimlerden oluşuyor. Hepsi afgan suri mi? kaç yılda verilmiş? Bunun içinde evlilik yoluyla, iş kurma yoluyla, ev satın alarak vatandaşlık alanlar var mı? Ortaya bir rakam atmış açıklaması yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

En basiti yeni bakan diyor ki şeffaflığa özen göstereceğiz. Bu ne demek?

Sorgulayan her insan anlar.
    Yoksa önünüze tüik atarlar yersiniz makarnanız sossuz kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tutanmı var itiraz edin.Ümit Özdağ: "1 milyon 476 bin kişiye vatandaşlık verildi ve oy kullandırıldı" 

bizim oy verdiğimiz parti yöneticileri bize ihanet ederse,aslında sahte muhalefetse bize yanlış bilgiler veriyorlarsa. elimizde delil olmadan isyan edersek suçlu duruma düşmez miyiz?

akp liler ne diyor sizin yöneticileriniz öyle diyor,siz boş yere isyan ediyorsunuz bozgunculuk terör yaratıyorsunuz derler. haksız mıyım?

seçmen listelerini kontrol etme görevi chp yerine başka partiye verilmiş olsaydı belki şuan gerçeği öğrenebilirdik.

akp dış düçlerin maşasıyken o dış güçler muhalefeti boş bırakırlar mı? kendi seçtikleri iktidarın devrilmemesi için sahte muhalifler monte ediyorlar böylece gerçek muhalefetin yükselişinin önüne geçiyorlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.