Şimdi Ara

Uluslararası İlişkiler @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Kandiliniz mübarek olsun diyerekden konumuza dönmek istiyorum bu bölüm hakkında düşünceleriniz nelerdir ? Akdeniz,Dokuz eylül gibi üniversitelerin bu bölüm hakkında bildikleriniz varsa paylaşır mısınız ? Yoğun ders çalışıyorum hemde ne seçiceğime bakıyorum aslında hedefimi koysam daha rahat ve daha istekli çalışacam sanırım.
    Herkes bildiklerini yazarsa sevinirim başka arkadaşlarda yararlanmış olur

Şimdiden Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sonra tutmuş çay içme diyor
    Allah Allah.
    Çaydan zarar geldiği görülmüş mü?
  • hocam iş imkanı yok mezunların çoğu polis oluyor iyi bir üniversiteye gitmediğin sürece sende onlaraın yanına katılırsın

Orijinalden alıntı: NeaSe

Marmara Üniversitesi nasıl bu bölümde peki ?

İyi olduğunu düşünmüyorum.
    ODTÜ ya da Bilkentte filan okumaya bak yoksa okuma hocam.
    Ankara siyasala girersen muhtemelen dağa filan çıkabilirsin :p hiç o riski alma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar rakip eliyo takma bro sen

Orijinalden alıntı: svsmumcu26

quote:

Orijinalden alıntı: NeaSe

Marmara Üniversitesi nasıl bu bölümde peki ?

İyi olduğunu düşünmüyorum.
    ODTÜ ya da Bilkentte filan okumaya bak yoksa okuma hocam.
    Ankara siyasala girersen muhtemelen dağa filan çıkabilirsin :p hiç o riski alma.

100k olan tm ci napsın hocam.

Hayaliniz neyse istekleriniz neyse o bölümü seçin hiç değise ünininz güzel geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet demirkol 123 -- 7 Nisan 2016; 21:50:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer akademik kariyer istiyorsan istanbul,ankara,odtü,bilkent ilk tercihler olmalı ama akademik kariyer ve özel sektör düşünüyorsan kendini geliştirmen herşeyden çok önemli.

• Bu devirde iibf okuyacak adamda sağlam disiplin ve üniversite boyunca devam ettireceği bir çalışma olması gerektiğini düşünüyorum.Üniversite ooh rahat olur koparız falan diyenler geçsek yeter mantığıyla yaklaşanlar iibf seçerlerse üniversite mezuniyeti başlangıç değil bir son olur
  • Ya kardeşim bak bende odtü iibf istiyorum lysde iyi yaparsam inşallah olacakta bu tarz yorumlarla insanları caydırmayın bilmeden etmeden konuşuyorsun.Odtü bilkent dışında işsizlik garantiymiş linkedine gir bak nerelerden mezunlar ne iş yapar hangi pozisyonlara gelebilirler.Artık bu odtü-bilkent yoksa bittin mantığından vazgeçin kalburüstü bir okulda okuyorsan olay sende biter.Zaten buradaki en önemli şey bireysel gelişimdir(iibf için konuşuyorum).Mesela en yakın çevremden arkadaşımın abisi bilgide okudu science poya gitti.Bilmiyorsan ekşiye falan gir bak Onun dönem mezunu çoğu o odtü bilkent mezunlarına bak bakalım ne yapıyorlarmış bankada mı yoksa farklı bir yerde mi ? Bu bahsettiğim kişinin ortalaması 3.3tü galiba çokta yüksek değil.Diyeceğim şu kendinizi geliştirin arkadaşlar,gerçekten donanımlı bir birey haline getirin elinizde odtü diploması var diye kimse sizi üstün varlık olarak görmeyecek.Sadece işinizi biraz daha kolaylaştırır bunun sebebi ise bulunduğunuz ortam,oradaki rekabet..Aslında en önemliside bu.

Puanı çok yüksek olmayan arkadaşlar marmara-istanbul-hacettepe tarzı okulları düşünebilir bence.Bunun altını bende tavsiye etmiyorum mümkünse bir daha hazırlanın.Sınır kendinizsiniz gerçekten bunu bilerek çalışın.

Bunları boş boş yazmıyorum 12.sınıfın başında bende bu mantıktaydım yalan yok.Bir sürü üniversiteden mezun olmuş(işletme iktisat)kişiyle konuştum.En basit örnek girin big foura bakın odtü,bilkent,boğaziçi mezunu arkadaşlarla çalışan tonla marmara,iü,hacettepe mezunu var denetimde.Big four belli başlı şirketlerden sonra iibf mezunlarının ilk tercihidir.En iyi kariyer başlangıçlarındanda biridir.Sonra sorun kendinize allah allah hani işsizdi bunlar diye...

Niye bu kadar uzun yazdığıma gelirsek hayallerinizi başlamadan bitirmeyin,moralinizi bozmayın.Yaptığınız işi en iyi şekilde yapmaya çalışın emin olun devamı gelecektir.

• Adam hakli. Bu bolumde kendini gelistiren adamlar mit basinda bile olabiliyorlar.

• svsmumcu26 S kullanıcısına yanıt
    Ben uluslararasi iliskiler ozelinde konusmadim genel olarak iibf icin konustum.

Orijinalden alıntı: intexo

Ben uluslararasi iliskiler ozelinde konusmadim genel olarak iibf icin konustum.

Valla benimde kafamda var ama hukuk daha garanti gibi. Bir de burda cevrem saglam

• svsmumcu26 S kullanıcısına yanıt
    Tabi hukuk garanti bölümdür valla ben öyle bir moddayım ki 1kda olsam 20kda olsam işletme yazıcam gibi duruyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.