Şimdi Ara

Uluslararası göç uzmanları 10 yıl içinde Türkiye'ye doğru 100 milyon kişi göç edebilir görüşünde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uluslararası göç uzmanları önümüzdeki 10 yıl içinde Hindistan, Pakistan ve Bengladeş bölgesinden batıya, Türkiye'ye doğru 100 milyon kişinin göç hareketi içine gireceğini söylüyor.

Uluslararası göç uzmanları 10 yıl içinde Türkiye'ye doğru 100 milyon kişi  göç  edebilir görüşünde
    Uluslararası göç uzmanları 10 yıl içinde Türkiye'ye doğru 100 milyon kişi  göç  edebilir görüşündeBaşıboş Kaçak Sorunutwitter
    “Uluslararası göç uzmanları önümüzdeki 10 yıl içinde Hindistan, Pakistan ve Bengladeş bölgesinden batıya, Türkiye'ye doğru 100 milyon kişinin göç hareketi içine gireceğini söylüyor. Erdoğan sürekli "Hicret edenlere kapımız açık" diyor. Türkiye nereye gidiyor?”
    https://twitter.com/kacaksorunu/status/1665015042536796160

Uluslararası göç uzmanları 10 yıl içinde Türkiye'ye doğru 100 milyon kişi  göç  edebilir görüşünde

• Anadolu Kalesi projesi acil hayata geçirilmeli gelen canlı ne varsa önce öncü ateş acilmali devam ediyorsa öldürülmeli sınırda her yer mayın tarlasına dönüştürülmeli. Yoksa küresel ısınma ile gelen herkes burayıda yaşanmaz hale getirecek. Buranın kaynakları bize yetmiyor bu kadar insan ile açlık ölüm kaçınılmaz olur.
  • Anadolu Kalesi projesi acil hayata geçirilmeli gelen canlı ne varsa önce öncü ateş acilmali devam ediyorsa öldürülmeli sınırda her yer mayın tarlasına dönüştürülmeli. Yoksa küresel ısınma ile gelen herkes burayıda yaşanmaz hale getirecek. Buranın kaynakları bize yetmiyor bu kadar insan ile açlık ölüm kaçınılmaz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 3 Haziran 2023; 19:10:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Kapıyı açık bırakırsan gelirler

Sadece kaçak değil. Yasal gelenlerde cici değildir.

Onlar kötü, pis. Bunlar şöyle, şunlar iyidir diye bir şey yok.

Hala pozitif ayrımcılık yapanlar var ya.

Olay istila ise, bunun iyisi, kötüsü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 3 Haziran 2023; 19:17:51 >

• benim kendi devletim olsa uyarısız 10km yaklaşanı vurdururdum hatta oto taretler koyardım kıpırdayan herşeyi vurdururdum. burası hollanda belçika sınırı değil dünyanın en tehlikeli bölgelerinden biri. bebeklere tecavüz eden terör örgütü işid 50km ötenizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 3 Haziran 2023; 21:1:53 >

Halk bunu istedi bunu seçti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Uluslar arası göç uzmanları diyorsa tamam o zaman :)

Bugün 1 Milyon

10 Seneye 10 Milyon Girecek Bilmeyen Varmı Şuan...

ottowa anlaşması sınırlarda ki mayınların temizlenmesi adamlar taaaaa 20-30-40 yıl önce kurmuş planı bugün harekete geçirdiler

ben boşuna demiyorum dünyanın nükleer ile arındırılması lazım bu belayı bunca huzursuzluğu bu insanların yurtlarından göçmesine sebep olanların

çarkının kırılması lazım aklı olan kimse durduk yere göçmez

israil osmanlı zamanı arapların bugun ki filistinlilere yani torunlarına bıraktığı mirastır

arapların ihanetine israil kuruldu o gün bugündür kan gözyaşı eksik olmuyor bölgede

israilin yok edilmesi lazım abd ve rusya çin ve bütün avrupa ile beraber çarklarının kırılması lazım

Allah c.c. Melhame-i Kübrayı tez vakitte bütün dünyaya nasip etsin dünyayı en kısa sürede arındırsın İnşallah Amin.

• 100 MİLYON AZ. 500 MİLYON İNSAN GELSİN BENCE

Olan bize olacak %52 bunu seçti

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • Kavimler göçüyle nasıl ki Romanın parçalanışı derinleşmiş ve Batı Roma tarihten silinmişse, aynısı pek âlâ mümkündür.

Allah c.c. Melhame-i Kübrayı tez vakitte bütün dünyaya nasip etsin dünyayı en kısa sürede arındırsın İnşallah Amin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 4 Haziran 2023; 3:44:32 >
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.