Şimdi Ara

Uluslar Arası Ticaret mi İşletme mi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Uluslar Arası Ticaret mi İşletme mi ???

(En Son Oy Tarihi: 8.8.2023)
Giriş
  • Yardımınıza ihtiyacım var çok kararsızım.. İki seçenegim var: Uluslar Arası Ticaret ve İşletme Bölümü siz olsanız bunlardan hangisini tercih edersiniz.. Bu bölümlerden birinde okuyan varsa bilgi verebilirmi ? İş olanaklarım neler ? Sizce ücretli okunacak bölümler mi bunlar ? Hata yapmış olurmuyum ?

Not: Vakıf üniversitesinde okuyacagım. İki bölümünde egitim süresi 5 yıl. Ücretli olarak okuyacagım iki bölümünde ücretleri aynı.. Puanım sadece bu iki bölüme yetiyor. O yüzden başka seçenegim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Paşa -- 24 Temmuz 2011; 23:22:54 >

• İşin şimdiden garanti değilse işletme okuma. Uluslararası ticaret iyi bölüm onu yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

İşin şimdiden garanti değilse işletme okuma. Uluslararası ticaret iyi bölüm onu yaz.

Ama iş imkanlarına baktıgım zaman işletme uluslar arası ticareti kapsıyor ( bankada fln çalışmak gibi ) Kafam çok karışık başka bilgisi olan yokmu özellikle iş olanaklarını söyleyebilecek biri ???
  • bence sen bu iki bölümüde sevmiyorsun. bir kere daha şansını denemelisin.
  • Sevmiyorum değil bilgi sahibi değilim etrafımda bu bölümler hakkında bilgi alabileceğim kimse yok o yüzden buraya sorma ihtiyacı duydum bu ikisini karşılaştırabilecek birisi yok mu ???
  • İşletmeyi nerede okuyacaksın ?
  • Ben AÖF işletme düşünüyorum , maddi imkanımı sağlayabilirsem tekrar deneyip Bilkent işletme düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

İşletmeyi nerede okuyacaksın ?

KTO- Karatay Ticaret Odası Üniversitesi iki bölümde burda
  • ben de aynı ikilemdeyim uluslararası ticaretin puanı daha yüksek görünüyor ikisine de tutuyor hangisini seçmeliyim
  • up up u p
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.