Şimdi Ara

Uludağ Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
2.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl sizce yazılır mı yazmaya değer mi imkanları nasıl bilen varsa soylerse sevinirim.

[ Game of Thrones # Vikings # Spartacus # Arrow # House M.D # HIMYM ]
  • up

• J R R kullanıcısına yanıt
    Otomotiv yerine makine yazmanı oneririm aynı muhendıslıkler sayılır otomotıv yazarsan kendını sınırlamıs olursun ama makine daha geniş iş imkanına sahiptir. Hedefin otomotiv sektorunde calısmaksa makine mezunları daha cok ragbet goruyorlar bu alanda. Makine yazarsan iş sıkıntısı cekmezsın ulkede son yıllarda arge ve muhendisliğe baya bir yatırım var ve uludagda cok koklu bır unıversıte ve sahıp oldugu ımkanlar ve konumu kalıfıye eleman yetıstırmeye uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayamaz :) -- 6 Temmuz 2015; 1:52:25 >

• Ortalama bir fabrikada pres yapacağına Tofaşta araba yaparsın. Aradaki fark bu artık uzmanlık arıyorlar Türkiyeden binlerce makina mühendisi çıkıyor ama otomativ mühendisi çok sınırlı çıkıyor. Makina mühendisi olup Tofaş ve Renaulta girmek çok zor ama otomativ mühendisine daha sempatik bakılıyor. Kısacası artık genelden özele kaymak gerekiyor. 54297 ile Uludağ otomativi 1. sıraya yazdım ve geldi gayet mutluyum. Arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Orijinalden alıntı: Kkakaçoğlu

Ortalama bir fabrikada pres yapacağına Tofaşta araba yaparsın. Aradaki fark bu artık uzmanlık arıyorlar Türkiyeden binlerce makina mühendisi çıkıyor ama otomativ mühendisi çok sınırlı çıkıyor. Makina mühendisi olup Tofaş ve Renaulta girmek çok zor ama otomativ mühendisine daha sempatik bakılıyor. Kısacası artık genelden özele kaymak gerekiyor. 54297 ile Uludağ otomativi 1. sıraya yazdım ve geldi gayet mutluyum. Arkadaşlarımızı bekliyoruz.

hacettepe neden yazmadın

Konuda sorulabilecek sorularınızı lütfen özel mesaj atmayın.

Instagram : https://www.instagram.com/yerda.ahmet.demirci
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Bursa tamamen otomativ şehri Tofaş ve Renault gibi 2 tane büyük fabrika var. Hacettepeye puanım yetmeyince bursayı yazdım(22binle alıyor). Tofaşta eleman alımında Yıldız Teknik matematik mühendisi bir tanıdığımız var bana direk otomative biraz ilgin varsa orayı yaz uzmanlık arıyoruz artık dedi. Bende öyle yaptım Hacettepenin şöyle bir avantajı var 2 yıl hazırlık ingilizce almanca üniversite 6 yıllık ama Mercedesle anlaşması var diye biliyorum Uludağında Hacettepeninde çok büyük avantajları var açıkçası.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.