Şimdi Ara

Ultrabook'larda Oyun Oynayabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önümüzdeki aylarda ultrabook almayı planlıyorum. Tercih sebebim agırlıklı olarak oyun.
    Merak ettiklerime gelirsek;
    1)Ultrabooklarda oyun oynayabilirmiyim?
    2)Ultrabookların normal laptoplara göre dezavantajları nelerdir?
    Bunlara ek olarak tavsiye ettğinz model varsa yazabilirsinz. :)

• ağırlıklı oyun oynayacaksan, pek tavsiye etmem oynayabilirsin oynayamazsın değil Fm tarzı oyunlar mesela :) pes fln da pek sorun olmuyor ama onboard ekran kartından dolayı cod tarzı oyunlarda zevk alamazsn kasma yapıyor , ama oynanabiliyor neyse amacın sadece oyun oynamaksa tercih etmeyin, dezavantajı onboard ekran kartı bana kalırsa başka bi dezavantaj göremedim ,tabiki harici ekran kartlarıda olan modeller var ben asus ux31a kulanıyorum harici ekran kartı olan ux32d sanırsam var 2side güzel cihazlar harici ekran kartına ihtiyac duymadığımdan dolayı ux31a tercih ettim , hafiflik ekran tasarım cezbetti açıkcası kullandığım ağır toshibadan sonra :)
  • ultrabooklarda oyun oynamak zevkli olmaz, tavsiye etmem. Zaten esasen oyun için üretilmiyor bu cihazlar..
    ultrabookların dezavantajı ince olduğundan yeterli soğutma olmuyor, ama ısınma rahatsız etmedi beni donma yavaşlama yada kapanma yapmadı hiç. oyun oynayacaksan, harici ekran kartı başlangıç seviyesinde de olsa farkettiriyor.. öylelerini tercih et derim..

Bence ultrabooklarim notebooklara gore oyun gucu disinda dezavantaji yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Merhaba arkadaşlar önümüzdeki aylarda ultrabook almayı planlıyorum. Tercih sebebim agırlıklı olarak oyun.
    Merak ettiklerime gelirsek;
    1)Ultrabooklarda oyun oynayabilirmiyim?
    2)Ultrabookların normal laptoplara göre dezavantajları nelerdir?
    Bunlara ek olarak tavsiye ettğinz model varsa yazabilirsinz. :)

Yarım kilo için sıkıntıya girme, 2 kiloya yakın bir notebook al, işlemcisi standart voltajla çalışsın, en az orta sınıf bir ekran kartı olsun, kafan rahat olsun. Misal; Acer 3830TG. Bendeki 3820TG modeli. Oyun performansı olarak piyasadaki tüm ultrabookları cebinden çıkarır. 1,8 kilogram.

3830TG'nin de ağırlığı aynı. Core i5 2410M + GT 540M var üzerinde. Açamadığı oyun yok. 300-500 gram kadar ağır ultrabooklara göre ama kafan rahat olur.

• evet bu makinayla kralını oynarsınız çok iyi ekran kartı var içerisinde

http://www.pcdepo.com/hp-b6h42ea-envy-6-1000et-ultrabook-urun8008.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.