|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Profilinden eylül 2016'ya kadar attığın mesajlara baktım sadece kendi açtığın godzilla kar konusuna yazmışsın 5 yıldır, daha geriye bakmaya üşendim. Sıkılmadın mı hocam |
|
vaaay hocam benden önce davranmışsın üsküdar fena kar yağdı şimdi rolantiye aldı kendini |
Eleman Dhnin en büyük trollu resmen...kış mevsimlerinde ortaya cıkıp milleti kekleyip kaçıyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrefe -- 17 Ocak 2021; 19:0:30 > |
Arkadaş yine kayıplarda yıllardır olduğu gibi. 2gr kar yağınca çıkıyor. Kar mar yok piyasadan kayıp. |
Caps lock tuşu bozulmuştur belki, hemen günahını almayalım. :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yine her zaman ki gibi efsane oldu kestane. :) |
Aynen. Fuzuli işler ama kabahat onda değil Bizde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 17 Ocak 2021; 21:47:54 > |
Kar maşukları olarak doyamasak da bir sistemi daha geride bırakıyoruz artık. Bilimsel sebeplerini sen daha iyi bilirsin hocam ama bu saatten sonra çok da önemi yok. Allah'ın işine karışılmaz tabi ama bundan sonra İstanbula efsane diye nitelendirebileceğimiz bir yağış olur mu bilmiyorum, zor gözüküyor. Dua etmeye devam edeceğiz. Tahminlerinin tutup tutmamasının benim açımdan herhangi bir önemi yok. Eski günlerin hatrına bile konuya gelip sohbet etmek, gönderilen fotoğrafları görmek güzel oluyor. Eski olan her şeyin çok daha güzel olmasıyla her alanda karşılaşıyoruz malesef, yapılacak bir şey yok hayat devam ediyor. Forumda konuyu gördüğümde bile içimi bir mutluluk kaplıyor. Nallart hocamı, konularını ve en çok da godzillayı seviyoruz. Yeni konularda görüşmek üzere. |
Kendine iyi bak maşuk. Umarım bu sene içerisinde ve gelecek senelerde de daha sağlam sistemler görürüz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |