Şimdi Ara

Ultima Online Projemiz için çözüm ortakları arıyorum. (Profesyonel kadro arayışı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.

    Öncelikle başlıkta belirttiğim gibi aklımda ki projelere uygun , birlikte uyumlu çalışabileceğimiz, iş etiği olan, Ultima online a gönül vermiş kişiler aramaktayım.

    Haliyle böylesine bir projeyi tek başıma ya da sağdan soldan derleme scriptler ile derme çatma bir şekilde toplamak istemediğim için, konu ile ilgili çok iyi script bilgisine sahip kişiler lütfen benimle iletişime geçiniz.
    Daha önceden shardlarını belirli sebepler ile kapatmış(Edit yada kötü üne sahip kişiler) ownerlar ile alış verişimiz olmayacaktır.

    Amatör olarak uğraşan arkadaşlara saygım sonsuz fakat düşündüğüm proje hobi şeklinde script çalışan arkadaşlara pek uygun değil.
    Yalın bir sistem içinde minimum düzeyde hata payı olabilecek, hacklenmelerden minimum zararlarla çıkabileceğimiz kişiler arıyorum.
    Sizde yukarıda belirttiğim kriterlere uyduğunuzu düşünüyor ve aklımdan geçenleri scripte dökerim diyorsanız lütfen bana özel mesaj yolu ile ulaşın.
    Oluşturacağımız kadro ile yüzyüze bir toplantı düzenleyip birbirimizi iyice tanıdıktan sonra harekete geçeceğiz.
    Bu oluşuma şimdiden destek verecek ve Ultima Online ın eski anılarına tekrar geri getirebileceğimiz bir platformda en yakın zamanda görüşmek dileğiyle.
    Esen kalın.

    Not: Göndereceğiniz talepler için lütfen şehir belirtmeyi unutmayın. Kişisel bilgilerinizi (Ad , Soyad ,Yaş, Şehir ,Cep telefonu Numaranız)Göndermeyi lütfen unutmayın.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.