Şimdi Ara

Ulkeye AMD 4000'li laptop girmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • G14 satisa sunuldugunda AniMe Matrix, 1080p versiyonu ciksin diye almamistim. G14 stogu bitti sonra zaten. Ulkede Akakce'de gordugum kadariyla bir A15 modeli var(4800h, 4900h secenekleriyle) ve A15 de sogutma sikintisi cekiyormus. Zamaninda 3700u islemcili laptoplar 3000 civari iken almadigima pisman oldum. Ust model beklerken sap gibi kalmazdik en azindan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Küresel stok sorunu var. Lenovo bile kaç aydır Legion talebini hala arza sunabilmiş değil. Pandemi her şeyi mahvetti.

    Üstüne bir de ülkemizin fırsatçı firmaları işin içine girince her yönüyle sıkıntı yaşıyoruz. Alt modellerden girip yüksekten okutuyorlar sonra da piyasa dolunca üst modellere geçiyorlar. Herkese ve her cebe uygun alt orta ve üst segmentleri aynı anda piyasaya soksalar herkes rahat edecek ama cepleri buna müsaade etmiyor.

    G14 gibi istisnalar olsa da genel böyle maalesef. İthalatçı firmaların dolar + pandemi + stok üçlemesini bize ittirdiği yıl oldu 2020. Ama o stoklar bir yenilensin Amazon & NewEgg'den de daha uyguna geldiği an cebini düşünen ithalatçıları da ben düşünmeyeceğim.

    Hakkımızda hayırlısı.
  • neyazarim N kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi olsun da uzucu be. Avrupa ve Amerika icinde satisi yapiliyor su an modellerin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hollanda da yasıyorum niyetim 4800h laptop almak ama bulmak mumkun degil sadece asus tuf modeli var oda sogutma arizali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torabi T kullanıcısına yanıt
    Tüm avrupaya kargolama yapan firmalar koronadan dolayi aksaklik mi gosteriyor? Avrupa Birligi'ne dahil ulkelere hizmet veren kargo sirketleri var bildigim kadariyla. Eger mini model istemiyorsaniz xmg' yi kacirmazdim ben. Sizin adiniza uzuldum. Sandigimin aksine ayni sorun var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.