< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30 kupona alınmadı bu vatan -- 15 Eylül 2020; 20:7:41 > |
"Bu milletin ..... koyacaz" diyen bir sirketten bahsediyorsun, sence ? Bu ulkenin sahibi Cengiz insaattir, CEO'su suriyeliler, yonetim kademesi ise tarikatlardir. Allah demis, yuzde 52 almis Din demis, basortusu demis yuzde 54 almis Ama ben magdurum, dis gucler, rabia demis yuzde 50 almis Gelecek secimlerde mavi vatan ey yunanistan diyecek bir yuzde 50 daha alacak. Oy namustur deyip, 1 paket makarnaya, 1 paket komure namusunu satanlar, cikip bu ulkenin sahibi cengiz holging midir demesin bir zahmet. Bu ulke bunu istedi, istedigi gibi de yonetiliyor. Begenmeyen varsa cekip gidebilir. Yazdiklarim birinin de zoruna gidebilir, normaldir... Agir geliyor bunlari duymak, 20 senedir kulaklarinizi kapatip lalala deyip durdu koca bir millet. |
Kendi adina konus. Ekrem falan baskanim degildir. Illa birini sececeksem mansur yavasi secerim son 20 yildir bir partiye oy vermedim cunku alayi ayni halt. Benim vicdanim rahat. 1 makarnaya oy veren, tvde saz caldi diye oy verenler dusunsun. |
Barış zamanı Cengiz'in savaş zamanı milletin. |
Ahiret var ya da yok. Biz bu tarafta da adalet görmek istiyoruz. Allah'ım sen bizi duyuyorsan yeryüzündeki adaletsizliği bıçak gibi kes. İyilerin, iyiniyetli olanların hakkını hukukunu korumasına yardım et. Haklı olanın güçsüz kalmasına, güçlü olanın haklı olmasına müsaade etme. Amin. |
Öldün de geri mi geldin bu kadar kesin konuşuyorsunuz. Biz inanıyoruz sen inanma ama yoktur gibi kesin konuşmalar yaparak mantıksız olmayın.
|
Gidip baktın da göremedin mi hocam? Bu kadar emin olarak "Yok." diyebiliyorsun. |
Aldığı ihale karşılığı komisyonunu ödediği sürece istediklerini yaparlar.
|
Ismet yılmaz adlı eğitim bakanlığı yapan sivaslı milletvekili oy isterken bizim adayımıza vereceğiniz oy ahirette kurtuluş beratınız olacak diyor. Işte sana müslümanlık işte sana Allah inancı,millet alkışlıyor agliyorlar ve gidip oy atıyorlar. Yani dinini bilen bir halk yok
|
Dünya üzerinde 3-5 yaşında çocuklar tecavüze uğrayıp öldürülürken böyle duaların gerçekleşeceğine inancım zerre kalmadı desem abartmış olmam. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"Bu milletin ..... koyacaz" diyen bir sirketten bahsediyorsun, sence ? Bu ulkenin sahibi Cengiz insaattir, CEO'su suriyeliler, yonetim kademesi ise tarikatlardir. Allah demis, yuzde 52 almis Din demis, basortusu demis yuzde 54 almis Ama ben magdurum, dis gucler, rabia demis yuzde 50 almis Gelecek secimlerde mavi vatan ey yunanistan diyecek bir yuzde 50 daha alacak. Oy namustur deyip, 1 paket makarnaya, 1 paket komure namusunu satanlar, cikip bu ulkenin sahibi cengiz holging midir demesin bir zahmet. Bu ulke bunu istedi, istedigi gibi de yonetiliyor. Begenmeyen varsa cekip gidebilir. Yazdiklarim birinin de zoruna gidebilir, normaldir... Agir geliyor bunlari duymak, 20 senedir kulaklarinizi kapatip lalala deyip durdu koca bir millet. |
Barış zamanı Cengiz'in savaş zamanı milletin. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Kimin olduğunu geçtim de sefasını kim sürüyor? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekrem Başkan dediğin kişi ile kucaklaşıyor. ;) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
adam hem hükümetten hemde muhalefetten destek görüyorsa kimse önünü kesemez zaten.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30 kupona alınmadı bu vatan -- 15 Eylül 2020; 21:32:47 > |
yerine 10 milyon ağaç diktik derler , oradanda rant yaparlar.. |