Şimdi Ara

Ülkenin gelismesi icin ne lazim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Ülkenin gelismesi icin ne lazim ?


(En Son Oy Tarihi: 19.12.2016)
Giriş
Mesaj
  • öncelikle ankete bu şıkları ekleyecek kafada olmamalı insanlar.

    herhangi bir ideolojiyi dayatmak niyetinde olmamalı kimse ve diğer grupların görüşlerine saygı göstermeli.

    devletin neredeyse bütün kurumları hantal ve sistemin doğru düzgün işlediğini göremiyorum. buna bir çözüm bularak herkes yapması gerekeni yapmalı. devlet kurumu diyerek yatmamalı. bu mesele kesinlikle çözülmeli yoksa işimiz yıllardır olduğu gibi yaş.

    insanların da aklını başına alıp, olan biteni idrak edip buna göre hareket etmesi gerekir. başkalarının piyonu olmamalı.

    ek: yukarıdaki arkadaşın yazdığı 2 madde kesinlikle uygulanmalı. adalet ve liyakat. devletin kesinlikle adaleti sağlaması gerekir.

    ülkedeki herkesin milli bir düşünceye sahip olması ve bunun doğrultusunda ülkesini ileri taşımak için bulunduğu konumu bu konuda en iyi şekilde değerlendirmesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miklo* -- 18 Aralık 2016; 22:22:39 >
  • 1)insan haklarının ön planda olduğu halkı ve güvenliğini herşeyin üstünde tutan basit anlaşılabilir uygulanabilir bir anayasa
    2)anayasa çerçevesinde haklıya kim olursa olsun hakkını veren haksızı da kim olursa olsun hak ettiği şekilde cezalandırabilen bir adalet

    bu ikisi gelişmemiz için yeter de artar bile 3. sü ise dadından yenmez olur

    3)birbirine saygı ve sevgi ile davranan halk/halklar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilime, eğitime ve teknolojiye önem veren, teröristlere asla taviz vermeyen, torpil yerine liyakatı benimseyen, ulusalcı, dış politikada sürekli dönmeyen, iç politikada halkı kutuplaştırmayan, başka ülkelerin vatandaşları yerine kendi vatandaşlarımıza değer veren, yeşillik yerleri rant için betonlaştırmayan, hatta betonlaşan yerleri yeşilleştiren, dini siyasete alet etmeyen, bütün dinlere ve mezheplere hatta dini olmayanlara da saygı gösteren, tecavüzcüleri ve tacizcileri tutuklayıp 2 gün sonra bırakmayan, kadınların yeri evidir zihniyetinde olmayan, bütün hainleri ve şeriatçıları vatandaşlıktan çıkarıp sınır dışı eden, çiftçiye ananı da al git demeyen, bütün her şeyi yerli yapmak için üretime ağırlık veren, Atatürkçü bir yönetim ve yönetim anlayışıyla ülkemiz son 20 senede en iyi 10 ülke arasına girer her anlamda.
  • ülkenin gelişmesi için ben lazımım.



    ah bi değerim anlaşılsa..
  • En büyük gereksinim Eğitim, eğitim ve eğitim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.