Şimdi Ara

ÜLKEMİZİN AB GİRMESİNİ İSTEYEN KAÇ KİŞİ VAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜLKEMİZİN AB GİRMESİNİ İSTEYEN KAÇ KİŞİ VAR?

(En Son Oy Tarihi: 22.8.2005)
Giriş

bize kimsenin sorduğu yok!!

ey halk istiyormusun diye?

ama tamamen yalnız da kalınmaz

EĞLENMEK YA DA EĞLENMEMEK; İŞTE BÜTÜN MESELE BU...
    BELKİ YARIN ÖLÜRÜM, O ZAMAN SON GÜNÜMÜ İYİ GEÇİRMELİYİM
  • Biz AB'yi bozarız yaw!!! en iyisi girmemek!!!!

1. girersek buraya pc oyunları daha ucuza gelicek gümrükten para binmiycek üstüne ekstra olarak.
    2.girersek kokoreç kalkcakmış

yani kararsızım.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • İstenmediğimiz bir birliğe --hem de bağımsızlığımızdan ödünler vererek-- bir sığıntı gibi girmektense; hiç girmemeyi tercih ederdim ben...

Orijinalinden alıntı: darkordek

İstenmediğimiz bir birliğe --hem de bağımsızlığımızdan ödünler vererek-- bir sığıntı gibi girmektense; hiç girmemeyi tercih ederdim ben...

Ab imiş....
    Ab kriterleri imiş...

Resmen üzerimizde oyun oynanıyor...
    Girsek ne olacak farkeden ney...
    Zaten girmenin imkanı yok...

Şuan ab nin yaptıgı şey gerçi şuan demek yanlış 50 yıldır yaptıgı şey bizi birliğe bağlı tutmak bizim baska bir birliğe katılmamızı veya bir birlik kurmamızı engellemektir....Neymiş efendim tam üyelik olmasa bile ab ye bağlı kalıncakmıs yok yaa

Şuan dizlerinin üzerine düşmüş bir Türkiye Cumhuriyet'i Var

Şahlanacağız ama eLbet şahlanacağız bir zaman
    "Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
    "Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AB'nin g.t üne ben çomak sokayım...Türk-İslam birliği kurulmalı Allah'ın izniyle

Orijinalinden alıntı: C_o_F

AB'nin g.t üne ben çomak sokayım...Türk-İslam birliği kurulmalı Allah'ın izniyle

bu çözüm değil zira orta doğu müslümanları türkleri sevmez çözüm Türk bilgiğinden geçmekte

türk birliğini düşünenler nerde türk devletleri?

her ikisinden de hayır yok

bizi ne islam ülkeleri ne de orta asyadakiler seviyor

Orijinalinden alıntı: C_o_F

AB'nin g.t üne ben çomak sokayım...Türk-İslam birliği kurulmalı Allah'ın izniyle

Bende Araplar hakkında çomak falan değil de, çok daha büyük düşünüyorum
    İslam birliğiymiş..
    Ben arabıun suratını bile görmek istemiyorum, bizi satan sırtımızdan vuranlar.
    Vallahi İsrail in onlara yaptığı haksızlıkları görüyorum ama hiç üzülmüyorum, çünkü onların hak ettikleri o...

Arap dünyası ektiğini biçmeli.....

Siyasi açıdan bakıldığında verilebilecek tavizler nedeniylee Türkiye için olumsuz ab için olumlu sonuçlar çıkar.

Sosyal açıdan bakıldığında ise kazançlı olan Türkiye zarar görecek olan ise AB dir.

Askeri açıdan ortak çıkar sözkonusu olmakla birlikte en büyük fayda Ab nindir.

Genel olarak baktığımızda ise ;

Ben kendi adıma ab ye tavizsiz girmek isterim.

Eğer ab de yaşayan biri olsaydım Türkiyeyi birliğe kesinlikle istemezdim

siz olsanız avrupa yerinde bir 10 yıl önceki türkiyeyi birliğe alır mıydınız?

sağlam bir ekonomisi olmayan,sürekli yolsuzlukların,usülsüzlüklerin yaşandığı,insanlarının büyük bir bölümünün eğitimsiz olduğu ve en önemlisi doğru düzgün bilmediğiniz bir kültürden olan bir devleti siz olsanız kendi birliğinize alır mısınız?

alıp ta ne yapacaksınız sorabilir miyim?

şimdiye kadar avrupa bizi neden almıyr diye yırtınnıp durduk ta ne yaptık?neyi düzelttik ülkemizde?

sizce Türkiyedeki standartlarla bir almanyadaki ve fransadaki standartlar aynı mı?

en önemlisi avrupalı insanların kafa yapısı ile türk insanının kafa yapısı aynı mı?

sen git avrupaya sokaklarda yere tüküren ya da çöp atan insan yoktur varsa avrupalı değildir bilesin..

Türkiye ne zaman umumi tuvaletleri bok içinde bırakmadan çıkmayı öğrenecek belki o zaman avrupaya girer..

saygılar

• Avrupalı dediklerinize bir bakın...Dünya'nın kanını emen , insanlara resmen kan kusturan devletler...Kesinlikle onlarla aynı çatıda olmak istemem.Tutturulmuş gidiyor bir AB sevdası.Elin fransızına soruyorlar Türkiye'yi istiyor musunuz diye ama hiç bize soran yok...

• quote:

Orijinalinden alıntı: feverfire

Avrupalı dediklerinize bir bakın...Dünya'nın kanını emen , insanlara resmen kan kusturan devletler...Kesinlikle onlarla aynı çatıda olmak istemem.Tutturulmuş gidiyor bir AB sevdası.Elin fransızına soruyorlar Türkiye'yi istiyor musunuz diye ama hiç bize soran yok...

onların çatısı altına girmezsen sürekli kanının emmeye devam edicekelr.hem sadece avrupa değl amerika da emecek..

ama türkiye ab çatısı altına girerse amerika eskisi gibi sömürebilir mi bizi sence?
    Bizleri "barbarlar" olarak gören bir birliğe girmek istemiyorum
    Onurumuzu ayaklar altına alarak, akıl almaz tavizler vererek, bu hristiyan kulübüne girmek istemiyorum
    Bir grup yerli rant çevresinin çıkarı için birliğe girmek istemiyorum
    Oyalandığımzı bile bile bu Avrupa Birliği Oyununa devam eden ve bundan çıkar sağalayn çevreler var...Uyanık olun!

Woke up this morning
    Got yourself a gun
    Mama always said you'd be the chosen one
    She said, 'You're one in a million
    You got to burn to shine'
    That you were born under a bad sign
    With a blue moon in your eyes
  • quote:

Orijinalinden alıntı: almancı

ya şimdi avrupaya karşı çıkanlar neden karşı çıkıyorlar sorabilir miyim?

sağlam bir ekonomisi olmayan,sürekli yolsuzlukların,usülsüzlüklerin yaşandığı,insanlarının büyük bir bölümünün eğitimsiz olduğu ve en önemlisi doğru düzgün bilmediğiniz bir kültürden olan bir devleti siz olsanız kendi birliğinize alır mısınız?

şimdiye kadar avrupa bizi neden almıyr diye yırtınnıp durduk ta ne yaptık?neyi düzelttik ülkemizde?

sizce Türkiyedeki standartlarla bir almanyadaki ve fransadaki standartlar aynı mı?

en önemlisi avrupalı insanların kafa yapısı ile türk insanının kafa yapısı aynı mı?

sen git avrupaya sokaklarda yere tüküren ya da çöp atan insan yoktur varsa avrupalı değildir bilesin..

Türkiye ne zaman umumi tuvaletleri bok içinde bırakmadan çıkmayı öğrenecek belki o zaman avrupaya girer..

saygılar

o zaman biz AB'ye niçin gireceğiz (eskiden durumumuz düzelsin diye istiyoduk) eğer bizim standartlarımız avrupanınkiyle aynı olacaksa AB'ye girmeye ne gerek var. Ben kesinlikle AB'ye girilmemesi taraftarıyım haa siyaset için gireriz demeyin Türkiye şu anda istese AB'yi kendine çok kolay muhtaç edebilir (Gümrük Birliğini askıya alaraktan)

• quote:

Orijinalinden alıntı: felsongy

quote:

Orijinalinden alıntı: almancı

ya şimdi avrupaya karşı çıkanlar neden karşı çıkıyorlar sorabilir miyim?

saygılar

o zaman biz AB'ye niçin gireceğiz (eskiden durumumuz düzelsin diye istiyoduk) eğer bizim standartlarımız avrupanınkiyle aynı olacaksa AB'ye girmeye ne gerek var. Ben kesinlikle AB'ye girilmemesi taraftarıyım haa siyaset için gireriz demeyin Türkiye şu anda istese AB'yi kendine çok kolay muhtaç edebilir (Gümrük Birliğini askıya alaraktan)

arkadaş ab nin amacı sadece durumu düzeltmek değil ki.avrupada yaşayan insanların serbestçe kültürlerini paylaşması serbestçe başka ülkelere gitmesi hak ve özgürlüklerinin genişlemesi kısacası halkların bütünleşmesidir olay..

sen bir halkla bütünleştiğin zaman doğal olarak onun ekonomik olarak zor günlerinde de ona destek oluyorsun..

Türkiye tek başına kalırsa uluslararası platformda asla kendi kendine bir arpa yol gidemeyecek.çünkü ülkemzi karıştıran çok fazla unsur var.

ab ye girersek bununla birlikte bir koruma şemsiyesine de gireceğiz.

quote:

Geleceği olamayn bir birliğe girmek istemiyorum
    Yıllarca Pkk'ya destek vermiş, onu terör örgütleri listesine almamış bir birliğe girmek istemiyorum
    Gerçek amaçları bizi sömürmek olan bir birliğe girmek istemiyorum
    Bizleri "barbarlar" olarak gören bir birliğe girmek istemiyorum
    Onurumuzu ayaklar altına alarak, akıl almaz tavizler vererek, bu hristiyan kulübüne girmek istemiyorum
    Bir grup yerli rant çevresinin çıkarı için birliğe girmek istemiyorum
    Oyalandığımzı bile bile bu Avrupa Birliği Oyununa devam eden ve bundan çıkar sağalayn çevreler var...Uyanık olun!

arkadaş sen ilköce kendi ülkendeki şerefsizlere bak. sadece 1 tane kepaze herif çıkıp devletinin milletinin kasasında milyarlarca dolar hortumluyor..senin insanların kendilerine avrupalılardan daha beter zarar veriyor merak etme!

benim akıllı halkım 1 tane dürüm parasına kalkıp hortumcu insanların partisine oy veriyor..

avrupadan önce kendi kendine ettiğine bir bak..sen kendini düşünmüyorsan sana elin yabancısı mı acıyacak yazık diyecek?

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almancı -- 19 Ağustos 2005, 14:15:06 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.